Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A tak SCEP odwiedza zwycięzców konkursu, gdzie była do wygrania limitowana edycja PS4.

1610857_10152719565273473_34024434087118

To się nazywa marketing, a xbox polska co tam? Keymarek mistrz marketingu coś słabo działa, ale jaki marketing taka konsola.

Koles ma nawet swoja wlasna figure w domu, niezly krejzol :D

Ale Chmielarz się spasł, to chyba po tym, gdy odpisywał na każdą krytykę związaną z Ethanem.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A tak SCEP odwiedza zwycięzców konkursu, gdzie była do wygrania limitowana edycja PS4.

1610857_10152719565273473_34024434087118

To się nazywa marketing, a xbox polska co tam? Keymarek mistrz marketingu coś słabo działa, ale jaki marketing taka konsola.

Krymakerek to mega zródło beki nawet w samym polskim oddziale M$, wiec z czym do ludzi

Opublikowano

Mysle ze nie tym sie kierowal kiedy zobaczyl statuetke buddy :kaz:

W ogole Shenmue tu obrazaja a Ty o jakas figurke sie tylko dowalasz? Ja wiem ze koniec z CW no ale sa granice c'nie.

No powinny byc, dlatego w tym nie uczestnicze.

Opublikowano

CW OFF

Panowie jaka przenośna konsolka nintendo jest najlepsza?

3DS XL?

Pomyślałem sobie ze do skakania Mario Wii U zbędne jesli można ograć pare fajnych szpil na DSie

CW ON

Opublikowano

I tak kupisz vite, skoncz z ta szopka.

Opublikowano

3DS, ale poczekaj na nowy model który wyjdzie około marca.

Opublikowano

Już jedną konsolę kupiłeś, po to, żeby się żalić na forum, sprzedałeś życie straciło sens to drugą trzeba kupić, ludzie to mają zajawki  :kaz:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Baroni gejmingu są na zlocie, więc xbotki macie chwilę wolnego.

Albo nie, ponieważ jest chwila przerwy to zamykam temat:

6rlp37.jpg

dziękuję

dobranoc

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Już jedną konsolę kupiłeś, po to, żeby się żalić na forum, sprzedałeś życie straciło sens to drugą trzeba kupić, ludzie to mają zajawki :kaz:

Za zestawianie konsoli Nintendo i guwna rozmazanego w jednym zdaniu powinien być ban na tym forum.

I tak kupisz vite, skoncz z ta szopka.

Nie pogram na Vicie w Mario :frog:

3DS, ale poczekaj na nowy model który wyjdzie około marca.

A kiedy go zapowiedzą?
Opublikowano

Jest już zapowiedziany. Wpisz sobie w Google "new 3ds".

Opublikowano

Bedzie mial lepsze CPU, drugi analog (bekowo maly) i niektore gry beda tylko na nim dzialac dlatego lepiej wstrzymac sie z zakupem 3dsa az ten nowy model w polki uderzy

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Który to już 3DS z kolei ? Krytyka Nintendo to ogólnie temat tabu, a przecież nie da się ukryć, że trochę śmieszne są te "reedycje" konsol.

Z innej beczki : właśnie pograłem z 2 h w Halo 2 (kampania) i kur.wa jakie to jest nudne i mdłe, chyba nie dam rady skończyć. Strzelanie sprawia zero frajdy. Kusi mnie jedynie poznanie fabuły, ale chyba przyjemniej będzie odpalić montaż scenek z remastera na YT. Liczyłem, że będzie lepiej niż w jedynce. Nie ogarniam fenomenu tej serii.

Opublikowano
Który to już 3DS z kolei ? Krytyka Nintendo to ogólnie temat tabu, a przecież nie da się ukryć, że trochę śmieszne są te "reedycje" konsol.

Robią tak z handheldami od lat.

Opublikowano

No ludzie się oburzają, a potem kupują.

Opublikowano

Nintendo jest niemal monopolistą na rynku przenośnych konsol więc sobie może pozwolić na sprzedaż tego samego po kilka razy i jeszcze bez ładowarki.

Niestety.

Opublikowano

właśnie pograłem z 2 h w Halo 2 (kampania) i kur.wa jakie to jest nudne i mdłe, chyba nie dam rady skończyć. Strzelanie sprawia zero frajdy. Kusi mnie jedynie poznanie fabuły, ale chyba przyjemniej będzie odpalić montaż scenek z remastera na YT. Liczyłem, że będzie lepiej niż w jedynce. Nie ogarniam fenomenu tej serii.

Nie no gunplay i art design leveli ma niezły, tylko modele przeciwników to jakaś gimbaza. 

thel04.jpg

:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

Gdyby ta seria zamiast bawić się w różowe lata 80' czerpała inspiracje ze art designu Starcrafta, Avatara, Predatora, Elysium, Dystrykt 9... :obama:  

Opublikowano

ta gra ma 10 lat.....

Opublikowano

Nintendo jest niemal monopolistą na rynku przenośnych konsol więc sobie może pozwolić na sprzedaż tego samego po kilka razy i jeszcze bez ładowarki.

Niestety.

Ogromne niestety. W poprzedniej generacji, gdzie psp nawiazywalo w miare rowna walke z dsem, wychodzilo na ta druga ogrom eksow i nietuzinkowych produkcji, teraz wychodzi 1 gra na pol roku, pod wzgledem gier 3ds ssie pauke gba i dsowi.

Opublikowano

PSP nie nawiązywało równej walki z DSem. Nietuzinkowe produkcje wychodziły, bo studia 3rd party były zainteresowane robieniem gier na handeldy. Teraz już nie są.

Opublikowano

Gdyby ta seria zamiast bawić się w różowe lata 80' czerpała inspiracje ze art designu Starcrafta, Avatara, Predatora, Elysium, Dystrykt 9... :obama:

Bungie miało przewidywać przyszłość rozumiem?

I w czym ten design jest gorszy od tego z Mass Effecta?

Opublikowano

W tym ze Halo 3 poszlo 14,5 mln pudelek, calej serii 60 i niektorzy nie moga sie z tym pogodzic. Design wszystkiego w Halo 3 zamiata mass effecta pod ziemie. Inne czesci az tak mi sie nie podobaly pod tym wzgledem.

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

@Mazzeo

No dobra zagalopowałem się po tym Starcrafcie i Predatorze. W każdym razie wiadomo o jaki styl chodzi; Avatar, Dystrykt, czy Elizjum nie pokazały niczego czego nie wykorzystywano już wcześniej, np. mechy.

ME też nie ma rewelacyjnego designu alienów 4 me, jednak formuła action rpg w klimatach space opery wzorowanej na Star Warsach łatwiej przyswaja takie bzdury. W grze w której solą jest sieczka z karabinem w FPP zwyczajnie bardziej przemawia coś takiego;

predator03.jpg

big_thumb_82a5950230a5d8dfb335d835aa80a6

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.