Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Podobno Mass Effect ma mieć premierę NAJPIERW na Xbox One.

Uuu...

a jest tam gdzieś info że zacznie być dobrą grą?

Oj, klimacik gra jednak ma.

Tak w ogóle, to kiedy wychodzi jakiś eks na to guwno rozmazane? Chyba najbliższa premiera, to Kalimba. :kaz:

Przynajmniej już jakiś porządny eks wyszedł, istnieje, jest w pudełku, do pogrania. Wy dalej czekacie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wyjdź nintendozboczku. My mamy najlepszy multiplayer w 60fps, deszcz w DC, takie indykowe perły jak Transistor czy Abe, o lepszych multiplatformach nie wspomnę, nawet pedal w rurkach ma taką sama średnia co SO, którego nikt nie kupił. Niedługo Order, Bloodborn, a na xbona QB... gdzieś na jesień, haha.

Opublikowano

gdyby mass effect wyszedł wpierw na xboxa to tego xboxa musiałbym mieć w domu. Cholera trylogia ME to dla mnie gry generacji :D

Opublikowano

Jakby do TR dopisali jeszcze ME to mysle, ze wielu graczy nagle siegneloby po Ona.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nadal jednak uważam że nie tędy droga. Nienawidzę czasowych wyłączności albo exów z popularnych multiplatform. Niech kurna robią Exy swoich studiów a nie kupują sobie na wyłączność. Street Fighter 5, Tomb Raider, Titanfall, ME co następne?

Rozumiem Bayonette 2 bo gdyby nie Nintendo to by ta gra nie powstała ale taki tomb raider czy ME to przecież sprzedaż byłaby za(pipi)ista na wszystkich platformach (poza wii u :DD )

Opublikowano

ME był exem Microsoftu na początku, teraz chce go ponownie  :fsg:

wiem w końcu biegłem na premierę po swój egzemplarz i po przejściu już wiedziałem że dobrą konsole w domu mam :D

Opublikowano

Knack nawet w First Light mnie straszy ;f

bvjjLHw.jpg

Opublikowano

ej no. co jest do chooja  :ninja:

https://www.youtube.com/watch?v=DJ2NbHCEyCU

dla niechcących sobie spoilerować; 30 fps ze spadkami do 23-26 fps w wersji na ps4(?!)  :[ no niby raz na jakiś czas, oraz trwają ułamki sekund, ale i tak...  :facepalmz: To już chyba lepiej będzie skombinować sobie wersję na ps3 w pudełku.

Dla por. pierwszy epizod z nadchodzącego RE revelations 2; 60 z raczej drobnymi dropami, ale obczajcie to w wersji 60 fps. Niebo a Ziemia.

https://www.youtube.com/watch?v=Hktq7YPSlL8

Przypominam: rok 2002. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

A niektórzy na forum nadal uważają że wiedźmin 3 na konsoli nie będzie mieć spadków fps. :)

To nawet port z gamecube nie wyrabia

Opublikowano

To jest zwyczajne niechlujstwo, które w najlepszym wypadku skończy się patchem. W końcu w przypadku "czysto trójwymiarowego" Revelations 2 nieco pływające, ale jednak 60 klatek się udało. 

A niektórzy na forum nadal uważają że wiedźmin 3 na konsoli nie będzie mieć spadków fps.  :)

xD No to już chyba cięższe przypadki kliniczne. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Nobody, z REmake'iem jest zdaje się ten sam problem z Dark Souls - sporo animacji czy zmiennych jest opartych na liczbie klatek, więc żeby gra działała w 60fps trzeba by przemodelować całą grę.

Opublikowano

bardzo prawdopodobne, plus zapewne sporo roboty doszło im przy podbijaniu jakości tła, oraz tekstur. tym niemniej brak choć "betonowego 30" przy porcie sprzed 12 lat żenuje. 

Opublikowano

"CAPCOM" - bang, i wszystko jasne.

mimo wszystko od sprzedazy tej wersji zalezy los rimejku RE2. chyba logicznym jest, ze ten rimejk nie ma racji bytu :P, no ale moze prawdziwi fani starych dobrych gier to kupia.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

10858034_417217501758831_703297014968221

1525612_414020578745190_8829550862379113

Tylko Sony, tylko PlayStation. :banderas:

Ciekawe czy jak M$ jej sypnie groszem, to też będziesz tak szanował -_-

Opublikowano

Kiedy wyjdzie Forza na PC'ta zeby guwno rozmazane moglo przestac istniec w tym temacie?

A sory, mamy DC #deszcz

Opublikowano

Ciekawe czy Kinga robi uniki w Diablo <tabu>

Opublikowano

Jesli kiedyś Forza wyjdzie na PC to bedzie to koniec konsoli MS

Opublikowano

10858034_417217501758831_703297014968221

1525612_414020578745190_8829550862379113

Tylko Sony, tylko PlayStation. :banderas:

Ciekawe czy jak M$ jej sypnie groszem, to też będziesz tak szanował -_-

Ona ma siostre blizniaczke ktora wyglada identycznie, moze ja micro zatrudni.
Opublikowano

Ciekawe czy Kinga robi uniki w Diablo <tabu>

Co do tej beki z unikami, to na wysokich poziomach trudności i hardcorze przecież czasami się przydają.

Edytowane przez easye

Opublikowano

bilans po zlecie - bluber nawrocony na kolor niebieski, do rayosa nie ma niestety juz ratunku

Opublikowano

bilans po zlecie - bluber nawrocony na kolor niebieski, do rayosa nie ma niestety juz ratunku

Bluber pewnie zjadł jakieś mięsko i komórki zaczęły funkcjonować.
Opublikowano

Podobno Mass Effect ma mieć premierę NAJPIERW na Xbox One.

Uuu...

Nope.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.