Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

zupełnie jak pewien spec od ps3 :D

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

easye, ale takie klikanie może przejść tylko w aczikach offline, gdy grasz online przecież wyświetla Ci się dokładna data zdobycia więc łatwo wykryć kto sobie wgrał, a kto zrobił normalnie.

Chyba nawet u Lukka było coś takiego, że wbił calaka w grze, w której serwery były już zamknięte i nie dało się zdobyć osiągnięć online.

Pamiętam też jak pisał, że łączył chyba 2 PS3 w lan aby zrobić trofea z multi. :D

Edytowane przez suteq

Opublikowano

no ale w tym programie nawet date mozesz sobie ustawic, wiec jak ktos robil to z glowa to jest nie do zbanowania.

Tez nie wierzylem w niewinosc Lukka (nawet nie znajac wtedy tego programu), ciekawe czy te platynki PS3 tez hakuje  :sorcerer:

Edytowane przez easye

Opublikowano

To już trzeba być chorym na głowe.

Opublikowano

Ale to chyba nie działa przy osiągnięciach online, w końcu wtedy od razu wyświetla Ci konkretną datę zdobycia aczika zapisaną również na serwerze, a tutaj jakbyś sobie wgrał aczika z datą i potem połączył się z siecią to tak jakby u Ciebie byłaby data, ale na serwerach już nie, imo łatwe byłoby do wykrycia.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Fanek grał w csa? Przecież to nawet nie jest grafika

Opublikowano

nawet mam gdzieś na płycie swój stary sklejony filmik z klanówek, aż poszukam cd

haha znalazłem, płyta marki "Mint" 700mb, filmik sie kopiuje na hdd

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Fanek grał w csa? Przecież to nawet nie jest grafika

Przeciez mowil, ze jego ostatnia konsola byl psx, a potem ciagle pc, az do ps4. To taki wilk w baraniej skorze.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Sezonowcy najgorsi.

Opublikowano

Grałem 6-7 lat dzień w dzień w cs'a i potwierdzam, było coś takiego jak headshot w kolano. Tym razem pudło zieloni bracia :(

vs.

head shot w kolano?

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Brain_Fart.jpg

xDDDDDDD

ale wiesz co to znaczy headshot ?

a wiesz co to znaczy headshot w kolano?

:reggie:

I to są właśnie klapy....headshot w kolano  :kaz:

To nie brak gier hamuje mnie przed zakupem tej konsoli a ludzie którzy ją posiadają. :reggie:

= Co jest guys?

http://youtu.be/R_GkYCTHi38?t=42s

ha, ten mój stary filmik z csa, zaraz wrzuce na youtube, beczunia obejrzeć coś takiego po tylu latach :)

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

@Fanek 

i tak 

Nie grałem w CS maniakalnie, także nie wiem co w pojęcie CS elity oznacza "headshot w kolano" wybaczcie.

Opublikowano

Zabawne jak easye co rusz na siłę stara się wykombinować coś negatywnego na temat Xboxa. A to że nie można DLC na Marketplace znaleźć (ja bym się na jego miejscu nie przyznawał XD), że to nikt nie gra w TitanFall ("wiedział" to nawet nie mając Xone :P), że GS można hakować (no a Musioł co niby z pucharami robił), że w Forzę 5 nikt nie gra (a to go jego router blokował).

Beka panie, beka :)

Opublikowano

Nie szanujesz nie masz, miotasz się, Exa miał problem, żeby kinect ustawić  :reggie: taka sytuacja. 

po za tym pisałem o tym, kupił, żeby hejtować

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Nie grałem w CS maniakalnie

no szczerze powiedziawszy to jestem lekko zdziwiony, bo myślałem, że KAŻDY gracz na któryś tam etapie swojego rozwoju, w jakimś tam wieku pomykał w CS. Praktycznie każdy (tylko w różnym wieku, na różnych wersjach) miał ostrą zajawkę na CSa, tworzył klan z ziomami, potem dostawał na lokalnym turnieju w pysk 23:2 i kończył marzenia. :D

Fanek dzięki za przypomnienie 1,5 - to tam były różne ciekawe kwiatki, potem przylazł 1,6 i pozamiatał. U mnie szczyt CSa to lata 3-ciej klasy liceum, gdzie uciekaliśmy z lekcji do kafejki internetowej i graliśmy w 8-10 osób. Kolega miał już prawko i do Fiata 126p nas 6-7 osób wchodziło razem z plecakami i kurtkami :D kafejka była super bo kolo nam w cenie dawał dodatkowego kompa na dedyk i cały czas grzebał w ustawieniach a my mieliśmy tylko dylemat jaka kolejka map i tyle. office i de_dust grane godzinami. 

ale języka niemieckiego do tej pory nie znam, także ostatecznie to się okazało takim headshotem w kolano :D

Nigdy nie grałem w zadnego CS, czy to znaczy ze jestem Januszem?

Na pc grałem w UT i Q . Jestem lepszy czy gorszy? Do poprzedniej generacji , nie grałem na konsoli w zadnego FPS ( ani na PS2 ani na Xbox, ani tym bardziej wczesniej).

I szczerze zaluje ze ten gatunek zadomowił sie na moim ulubionym sprzecie do grania

Edytowane przez Welna

Opublikowano

no troszkę tak..

Mi sie jednak wydaje, ze w 1999roku kiedy nie wszyscy wiedzieli co to PSX , ja wolałem spedzac czas z fajniejszymi grami. Mozna powiedziec , ze byłem juz swiadomym graczem.

Opublikowano

I szczerze zaluje ze ten gatunek zadomowił sie na moim ulubionym sprzecie do grania

Takie herezje mając taki av na forum. No wiesz co :D

Opublikowano

no troszkę tak..

Mi sie jednak wydaje, ze w 1999roku kiedy nie wszyscy wiedzieli co to PSX , ja wolałem spedzac czas z fajniejszymi grami. Mozna powiedziec , ze byłem juz swiadomym graczem.

no wiesz, to troszkę tak jakby powiedzieć: "filmy to moje hobby". "fajnie a oglądałeś Lot nad Kukułczym Gniazdem"? "Nie, ale słyszałem o tym, ja w tym czasie wolałem spędzać czas z fajniejszymi filmami, można powiedzieć, że byłem już świadomym krytykiem kina"

XD

Opublikowano

Grałem 6-7 lat dzień w dzień w cs'a i potwierdzam, było coś takiego jak headshot w kolano

tyle czasu to pewnie próbowałeś coś o kase grać i jakiś klub znaleźć?

jakieś sukcesy? :)

tak sie pany grało 10+ lat temu w CS'a, tak to wyglądało, grafika była piękna na tamte czasy

tak w sumie patrze teraz to musiałyby być moje początki bo lameriada straszna :D

po 2 min jakieś akcje sie zaczynają i na końcu od 10.20 kilka trololo akcji

Opublikowano

no był okres gimbowego zidiocenia i wbiłem się do jakiegoś klanu, mieliśmy nawet cowieczorne treningi xD kiedys była taka stronka jak clanbase.org czy esl i tam się grało mecze albo sparingi. Długo to nie trwało bo nie miałem ochoty grać akurat wtedy kiedy prezes klanu mi mówi :yao: no i wy(pipi)ali mnie bo zbyt często odmawiałem gry bo akurat musiałem się poczuczyć do kartkówki z przyry albo sztuki :reggie: no a serio to wolałem grać z kumplami z ośki albo ze znajomymi z jednego servera niż napinać się z innymi gimbami i wyzywać od haxorów.

została mi po tym okresie pamiątka jak sobie bawiłem się sony vegasem (nadal to robię - przeróbki z hitlerem :banderas: ) i robiłem fragmovie sobie albo ludziom którzy prosili

zrobiony gdzieś w 2004 albo 2005 roku, gud olt tajmz in gimbaza, większość znajomych na steamie jakich mam to właśnie pododawani 10 lat temu. Początkowo była lameriada, skill z przyszedł z czasem i na każdą propozycję dołączenia do klanu wyłem niesamowicie xD

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Mazzeo twoje klanowki nikogo, Fanek wyraznie sie pytal czy byles w jakims klubie? :oh_you:

Opublikowano

ja ze 2 lata grałem w CS, rok po publickach ze znajomymi i rok w klanie. 6-7lat pomyślałem, że próbowałeś może iść w strone esportu

nie no, Twoje akcje dają rade, kosiłeś troche zabijaka :D  z AWP ładnie, już nawet zapomniałem z AWP, zmiana na nóż aby animacje skrócić, było kilka tricków;

ta przypominają sie różne texty, te wyzywanie na serwerach od haxów i aim-botów xD   ta Sony Vegas ftw, pamietam jeszcze że do CS 1.5 był jakiś programik anty-cheat którego serwery wymagały, co za czasy

ok peace :shotgun::kaz:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Takie herezje mając taki av na forum. No wiesz co :D

Człowiek sie starzeje :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.