Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

FM6 też raczej 2016?

tak jak GT7

Ten rok synek.

no (pipi)a nie wiedziałem to zapytałem, a tu jak zwykle seria klasyków np. hav3na "XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"  czy inne shit storm, rodem z użytkowników neostrady

dzieki za info

w 2016 prolog gt7 - tak ja to widze

Mysle (mam nadzieje) ze w tym roku

obstawiałbym 2016 jednak

Edytowane przez Fanek

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Fanek, stary koniu, nie obrazaj sie c'nie  :lapka:

Opublikowano

Jutro Nintendo Direct :3 a wy o jakichś forzach...

gadali o czym czy niespodzianka?

Opublikowano

Fanek po pierwsze - zdejm kapelusz już po trzech królach, po drugie to jest Polyphony tutaj nie ma co obstawiać oni na e3 w 2005 roku pokazali ulepszone GT 4, że niby next genowe GT potem przeje.bali 60 milionów dolarów i robili grę przez 5 lat żeby wypuscić  najlepiej spatchowaną grę w historii z autami i trasami z ps2 :kaz: (aha i jeszcze wczesniej wypuscili płatne demo juz nie pierwszy raz, no i wyłaczyli serwery gry rok temu - sony rak branży) 

gt5_03.jpg

Forza pokazała gdzie jest miejsce GT (dobra FM 5 ssie trochę ch.uja)  

gt5_01.jpg

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

problemem GT jest czas developingu i glupie przeswiadczenie, ze przeciez to GT wiec zawartosci musi byc gigantycznie duzo w mysl " ale chwila przeciez nie wyrobilismy sie z tym przez tyle czasu, aa chuuj z tym to dawaj auta i trasy z ps2, przynajmniej bedzie mozna napisac na okladce ze 1000aut i 100 tras"

calkiem inaczej odbieralibysmy gt ery ps3 gdyby zawieraly tylko to co stricte zostalo napisane pod ps3 czyli auta premium, niektore trasy, pogoda, deszcz, cykl24h, wolumetryczny dym itp - oczywiscie dalej bylaby beka ze przez tyle lat zrobili tylko 200aut i pare tras ale po stokroc wolalbym takie rozwiazanie niz to co serwuje Kaz czyli wciskanie zawartosci z ps2 w zawartosc, ktora jest nowa i topowa - tworzy sie wtedy wrecz bekowy, tragiczny, totalnie beznadziejny kontrast jakiego nie ma zadna gra wyscigowa swiata

Opublikowano

200 aut żadna beka by była przecież jaracie się 50 w DriveClub więc wiesz :kaz:

Opublikowano

od piatkowego zlotu sam sie juz jarasz oficjalnie Driveclubem wiec bez "jaracie" tylko "jaramy", no ale wiadomo ze wtedy jak tak napiszesz to nie dostaniesz plusikow od botkow ;)

ps. poza tym lista aut z dc to chyba zdaniem kazdego beka, nie moze sama ilosc bo tez uwazam ze arcadowka nie musi miec miliona aut ale np fakt ze nie ma legendarnych merek z us czy azji

Opublikowano

pewnie licencje były za drogie i nie chcieli bulić hajsu bo nie wierzyli w ten tytuł :Coolface:

Opublikowano

Powiedziałem tylko, że model jazdy fajny a nie się jaram - czuj róznice :obama: A tak for shizzle nizzle to nie potrzebuje więcej niż 200 aut w Forzie/GT byle była dobra selekcja a nie 10 modeli tego samego auta z jakimiś wariacjami, zresztą dla mnie może w grach być tylko Subaru Impreza i Lancer Evo a będę dobrze się bawił.

Opublikowano

Auta, auta. Tras jest 30, a będzie w sumie 36. Ta liczba w połączeniu ze zmienną porą dnia i deszczem/śniegiem powoduje, że nie ma znużenia.

Taka Forza 5 może i ma te ponad 200 aut, ale chyba 17 tras tylko. Porzygać się można od wiecznego jeżdżenia przy tej samej pogodzie, obowiązkowo z przesadzonym słońcem świecącym w ryj.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

tu wpis jak chuuuj zmienna pogoda i pory dnia sa goty - wiele razy sie lapalem na tym ze przez pierwsze metry nie rozpoznawalem trasy bo przy roznej godzinie i opadach wyglada ona calkiem inaczej - za kazdym przejazdem w innym momencie trasy mozna sie czyms zachwycic, tym bardziej ze engine za kazdym razem generuje inne opady i chmury na niebie - cos pieknego

Opublikowano

Aha i jeszcze co do Konami i ichniego 720p na xbox one, że nie umieją ogarnąć bo inni jakoś dają sobie radę myślę, że coś w tym jest oni nawet nie wydali Metal Gear Rising w japonii na 360 bo nie i ch.uj :kaz:

Opublikowano

Aha i jeszcze co do Konami i ichniego 720p na xbox one, że nie umieją ogarnąć bo inni jakoś dają sobie radę myślę, że coś w tym jest oni nawet nie wydali Metal Gear Rising w japonii na 360 bo nie i ch.uj :kaz:

Co ma jedno do drugiego?

Opublikowano

ŻE NIENAWIDZĄ XBOXA I GO SABOTUJĄ I ZE IM SIE NIE CHCE ROBIĆ LEPIEJ GIER NA TO DLATEGO TO MA JEDNO DO DRUGIEGO

Opublikowano

Fox engine zbyt nextgenowy, w końcu to deffered engine, ja wiem, ja się znam.

Opublikowano

Ja jakoś nie ufam w obecnej chwili Polyphony. Chociażby dlatego, że o tej grze jest bardzo mało informacji i tak naprawdę niewiadomo kiedy wyjdzie. Wiadomo tyle, że ją tworzą. Właściwie tylko dzięki temu, że driveclub obecnie działa jak powinien jestem spokojny, że mogę grać w wyścigi. Też marudziłem na początku, że mało samochodów w porównaniu z forzą, no i faktycznie przydałoby się więcej, szczególnie tych słabszych. Ale jakoś strasznie mi to nie przeszkadza, gra nadrabia gamepleyem, modelem jazdy i replayable, które sprawia, że chce się siędzieć przed tv i nawet jedną trasę katować wielokrotnie by urwać ten ułamek sekundy, właśnie tutaj moim zdaniem leży największa siła drivecluba, a nie w deszczu czy kałużach (chociaż wygląda to niesamowicie).

Opublikowano

ŻE NIENAWIDZĄ XBOXA I GO SABOTUJĄ I ZE IM SIE NIE CHCE ROBIĆ LEPIEJ GIER NA TO DLATEGO TO MA JEDNO DO DRUGIEGO

tylko niech microsoft nie wysyla zadnego islamisty z karabinem do ich redakcji przed wydaniem MGS5 bo sie wkur.wie

Opublikowano

Niech zrobią 1080p w MGS5 na ONE to nie będzie takie potrzeby.

Opublikowano

tylko niech microsoft nie wysyla zadnego islamisty z karabinem do ich redakcji przed wydaniem MGS5 bo sie wkur.wie

Redukcja etatow.

Opublikowano

Copper jestem po pierwszej rozprawie w danganie - faktycznie dobry japonski szpil, taki miks persony jesli chodzi o budowanie przyjazni i klimat/av z pheonix wright

Opublikowano

Niech zrobią 1080p w MGS5 na ONE to nie będzie takie potrzeby.

musieli by trawe i ogrodzenia pousuwać

Opublikowano

dziękuje za wypowiedź panie developerze Fanek, w jakiej firmie teraz robisz???

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.