Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

FM6 też raczej 2016?

tak jak GT7

Ten rok synek.

no (pipi)a nie wiedziałem to zapytałem, a tu jak zwykle seria klasyków np. hav3na "XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"  czy inne shit storm, rodem z użytkowników neostrady

dzieki za info

w 2016 prolog gt7 - tak ja to widze

Mysle (mam nadzieje) ze w tym roku

obstawiałbym 2016 jednak

Edytowane przez Fanek

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Fanek, stary koniu, nie obrazaj sie c'nie  :lapka:

Opublikowano

Jutro Nintendo Direct :3 a wy o jakichś forzach...

gadali o czym czy niespodzianka?

Opublikowano

Fanek po pierwsze - zdejm kapelusz już po trzech królach, po drugie to jest Polyphony tutaj nie ma co obstawiać oni na e3 w 2005 roku pokazali ulepszone GT 4, że niby next genowe GT potem przeje.bali 60 milionów dolarów i robili grę przez 5 lat żeby wypuscić  najlepiej spatchowaną grę w historii z autami i trasami z ps2 :kaz: (aha i jeszcze wczesniej wypuscili płatne demo juz nie pierwszy raz, no i wyłaczyli serwery gry rok temu - sony rak branży) 

gt5_03.jpg

Forza pokazała gdzie jest miejsce GT (dobra FM 5 ssie trochę ch.uja)  

gt5_01.jpg

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

problemem GT jest czas developingu i glupie przeswiadczenie, ze przeciez to GT wiec zawartosci musi byc gigantycznie duzo w mysl " ale chwila przeciez nie wyrobilismy sie z tym przez tyle czasu, aa chuuj z tym to dawaj auta i trasy z ps2, przynajmniej bedzie mozna napisac na okladce ze 1000aut i 100 tras"

calkiem inaczej odbieralibysmy gt ery ps3 gdyby zawieraly tylko to co stricte zostalo napisane pod ps3 czyli auta premium, niektore trasy, pogoda, deszcz, cykl24h, wolumetryczny dym itp - oczywiscie dalej bylaby beka ze przez tyle lat zrobili tylko 200aut i pare tras ale po stokroc wolalbym takie rozwiazanie niz to co serwuje Kaz czyli wciskanie zawartosci z ps2 w zawartosc, ktora jest nowa i topowa - tworzy sie wtedy wrecz bekowy, tragiczny, totalnie beznadziejny kontrast jakiego nie ma zadna gra wyscigowa swiata

Opublikowano

200 aut żadna beka by była przecież jaracie się 50 w DriveClub więc wiesz :kaz:

Opublikowano

od piatkowego zlotu sam sie juz jarasz oficjalnie Driveclubem wiec bez "jaracie" tylko "jaramy", no ale wiadomo ze wtedy jak tak napiszesz to nie dostaniesz plusikow od botkow ;)

ps. poza tym lista aut z dc to chyba zdaniem kazdego beka, nie moze sama ilosc bo tez uwazam ze arcadowka nie musi miec miliona aut ale np fakt ze nie ma legendarnych merek z us czy azji

Opublikowano

pewnie licencje były za drogie i nie chcieli bulić hajsu bo nie wierzyli w ten tytuł :Coolface:

Opublikowano

Powiedziałem tylko, że model jazdy fajny a nie się jaram - czuj róznice :obama: A tak for shizzle nizzle to nie potrzebuje więcej niż 200 aut w Forzie/GT byle była dobra selekcja a nie 10 modeli tego samego auta z jakimiś wariacjami, zresztą dla mnie może w grach być tylko Subaru Impreza i Lancer Evo a będę dobrze się bawił.

Opublikowano

Auta, auta. Tras jest 30, a będzie w sumie 36. Ta liczba w połączeniu ze zmienną porą dnia i deszczem/śniegiem powoduje, że nie ma znużenia.

Taka Forza 5 może i ma te ponad 200 aut, ale chyba 17 tras tylko. Porzygać się można od wiecznego jeżdżenia przy tej samej pogodzie, obowiązkowo z przesadzonym słońcem świecącym w ryj.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

tu wpis jak chuuuj zmienna pogoda i pory dnia sa goty - wiele razy sie lapalem na tym ze przez pierwsze metry nie rozpoznawalem trasy bo przy roznej godzinie i opadach wyglada ona calkiem inaczej - za kazdym przejazdem w innym momencie trasy mozna sie czyms zachwycic, tym bardziej ze engine za kazdym razem generuje inne opady i chmury na niebie - cos pieknego

Opublikowano

Aha i jeszcze co do Konami i ichniego 720p na xbox one, że nie umieją ogarnąć bo inni jakoś dają sobie radę myślę, że coś w tym jest oni nawet nie wydali Metal Gear Rising w japonii na 360 bo nie i ch.uj :kaz:

Opublikowano

Aha i jeszcze co do Konami i ichniego 720p na xbox one, że nie umieją ogarnąć bo inni jakoś dają sobie radę myślę, że coś w tym jest oni nawet nie wydali Metal Gear Rising w japonii na 360 bo nie i ch.uj :kaz:

Co ma jedno do drugiego?

Opublikowano

ŻE NIENAWIDZĄ XBOXA I GO SABOTUJĄ I ZE IM SIE NIE CHCE ROBIĆ LEPIEJ GIER NA TO DLATEGO TO MA JEDNO DO DRUGIEGO

Opublikowano

Fox engine zbyt nextgenowy, w końcu to deffered engine, ja wiem, ja się znam.

Opublikowano

Ja jakoś nie ufam w obecnej chwili Polyphony. Chociażby dlatego, że o tej grze jest bardzo mało informacji i tak naprawdę niewiadomo kiedy wyjdzie. Wiadomo tyle, że ją tworzą. Właściwie tylko dzięki temu, że driveclub obecnie działa jak powinien jestem spokojny, że mogę grać w wyścigi. Też marudziłem na początku, że mało samochodów w porównaniu z forzą, no i faktycznie przydałoby się więcej, szczególnie tych słabszych. Ale jakoś strasznie mi to nie przeszkadza, gra nadrabia gamepleyem, modelem jazdy i replayable, które sprawia, że chce się siędzieć przed tv i nawet jedną trasę katować wielokrotnie by urwać ten ułamek sekundy, właśnie tutaj moim zdaniem leży największa siła drivecluba, a nie w deszczu czy kałużach (chociaż wygląda to niesamowicie).

Opublikowano

ŻE NIENAWIDZĄ XBOXA I GO SABOTUJĄ I ZE IM SIE NIE CHCE ROBIĆ LEPIEJ GIER NA TO DLATEGO TO MA JEDNO DO DRUGIEGO

tylko niech microsoft nie wysyla zadnego islamisty z karabinem do ich redakcji przed wydaniem MGS5 bo sie wkur.wie

Opublikowano

Niech zrobią 1080p w MGS5 na ONE to nie będzie takie potrzeby.

Opublikowano

tylko niech microsoft nie wysyla zadnego islamisty z karabinem do ich redakcji przed wydaniem MGS5 bo sie wkur.wie

Redukcja etatow.

Opublikowano

Copper jestem po pierwszej rozprawie w danganie - faktycznie dobry japonski szpil, taki miks persony jesli chodzi o budowanie przyjazni i klimat/av z pheonix wright

Opublikowano

Niech zrobią 1080p w MGS5 na ONE to nie będzie takie potrzeby.

musieli by trawe i ogrodzenia pousuwać

Opublikowano

dziękuje za wypowiedź panie developerze Fanek, w jakiej firmie teraz robisz???

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.