Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Bloodborne spoko, ale dla jednej gry kupic konsole?

Tak. Do tego Persona 5 i wszystkie multiplatformy. Lepszy TR niż Uncharted, ale nadal obie to gó.wno wychyl gałkę do przodu i oglądaj jak dzieją się rzeczy. No może ty Koper czy Kermit nie czujecie znużenia tymi samymi seriami, ale ja już mam dość Forzy po pierwszym Horizonie i 4 a Halo, które zostało zabite przez 343? Nie dziękuje. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

widzieliscie jakie prace wygrywaja jubileuszowe playstation na konkursach facebookowego profilu playstation? no jak to nie jest wal to nie wiem jak to nazwac, kliknijcie w link i potem obrazki przesuwajcie w prawo

https://www.facebook.com/PlayStationPolska/photos/ms.c.eJw9zMENADEIA8GOToBxgP4bOwlCniNbmyqWUDOEUf3LsY75XILS1PVhCNOxjv5LXZv0P2zt7ZPX6L7X9sHx9ol2bN~_nx~_3RZ7cfX4omYQ~-~-.bps.a.787486081318885.1073741909.205010466233119/810283122372514/?type=1&theater

Gdzie są te konkursy? 

Opublikowano

Już wszystkie były. 

Opublikowano

Ej Bluber, nie masz do końca racji. Halo 4 było średnie, ale Halo 5 ma ogromne szanse być najlepszym multi tej generacji patrząc po becie. Nieładnie tak od razu skreślać grę, bo czwórka średnio im wyszła.

Edytowane przez terror

Opublikowano

Z xboxa to bym tylko oszczędził sunset overdrive. Resztę spaliłbym w piz,du.

Opublikowano

Nie no serio drogie botki, szósta forza, trzydzieste halo, podkupiony tumb rajder gó.wno obesrane definitywnie 2 oraz QTE Break to słaby line up na 2015

Ktory i tak swobodnie zamiata Wasz tegoroczny lajnap pod dywan, a nie zapominajmy, ze M$ bardzo rzadko wypsztykuje sie ze wszsystkich wodorówek przed E3. Pare ich jeszcze na Wasze kubockie glowy spadnie...

Opublikowano

No może ty Koper czy Kermit nie czujecie znużenia tymi samymi seriami, ale ja już mam dość Forzy po pierwszym Horizonie i 4 a Halo, które zostało zabite przez 343? Nie dziękuje. 

czuje znużenie dlatego d4, so, spark, music evolved, titanfall, kalimba, max,  > infamous 3, killzone 4, unczarted 4, tlou remaster hd, lbp3

Opublikowano

Może, ale nie chce mi się marnować życia na pif paf online. 

Opublikowano

No może ty Koper czy Kermit nie czujecie znużenia tymi samymi seriami, ale ja już mam dość Forzy po pierwszym Horizonie i 4 a Halo, które zostało zabite przez 343? Nie dziękuje. 

czuje znużenie dlatego d4, so, spark, music evolved, titanfall, kalimba, max,  > infamous 3, killzone 4, unczarted 4, tlou remaster hd, lbp3

kocham te uszukane porownania :D

obie firmy bazuja od lat i bazowac beda przez najblisze sto lat na znanych markach jak gt czy halo,forza,gyrosy i obie wypuszczaja nowe ip jak so, driveclub,order,bloodborne itp

no ale w CW trzeba blyszczec

Opublikowano

Jak ktos nie lubi wyscigow (hi ex4ct) to pewnie mu wystarczy driveclub do 2017, w innym wypadku zycie bez bonera nie ma sensu :(

Jak ktos nie lubi fpsow to tez mu wystarczy killzone 5 do 2016.

XD

Robisz mi dzień kolego, nie myl prosze Forza Horizon 2: Rolnik szuka żony edition z gra wyścigowa jaka jest DriveClub

Opublikowano

Tak. Do tego Persona 5 i wszystkie multiplatformy. Lepszy TR niż Uncharted, ale nadal obie to gó.wno wychyl gałkę do przodu i oglądaj jak dzieją się rzeczy. No może ty Koper czy Kermit nie czujecie znużenia tymi samymi seriami, ale ja już mam dość Forzy po pierwszym Horizonie i 4 a Halo, które zostało zabite przez 343? Nie dziękuje.

Jak sprzedac 4 raz to samo, dajac poczucie swiezosci?

Dac grze nowy tytul.

bam.

Persona 5 to faktycznie nowa marka, tak jak Soulsy 4, Uncharted 5, Killzone 5, God of war 8 i LBP 6. A, i GT7.

Na Xboksie Quantum break, Scalebound, Sunset, Project spark czy nawet Titanfall.

Dobry wybor :reggie:

Opublikowano

Soulsy 4 :facepalmz: Nie za dużo internetu na dzisiaj?

Opublikowano

Wracaj do CoDa.

Dzieki za podpowiedz. Wroce jak tylko skonczy sie beta Halo 5, ktory zapowiada sie nieziemsko, wrecz na najlepsze multi dekady. Wiem, bo gram.

A wlasnie klapeczki...kiedy to kolejny Killzłom zawita pod Wasze strzechy? Cos cicho o tym. H5 nie bedzie mialo prawdopodobnie zadnego powaznego końkurenta wsrod ekskluzywnych pifpafow, wszak Resistance wącha kwiatki od dolu. Smutna ta Wasza sytuacja klapki...

Opublikowano

Killzone może juz nie przychodzić wogóle. I jakos nie jest nam smutno że nie bedziemy mogli grac w pifpafy.

Opublikowano

Ale koper, ja piszę o sobie, że czuje już znużenie Forzami, Halo czy Fable (lul) nie napisałem, że u MS tylko kotlety obesrane a Sony morska bryza swieżosci gier ale do Soulsów 4 (a nawet moda do Soulsów) będę konia walił dupą a i w MGS V pogram jak człowiek w 1080p. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Killzone może juz nie przychodzić wogóle.

Na bezrybiu....itp itd itpd... ;)

Opublikowano

Killzone może juz nie przychodzić wogóle. I jakos nie jest nam smutno że nie bedziemy mogli grac w pifpafy.

Jak to nie, jak czekacie na the order i kapiszony xD

B, ale nawet nie grajac w te serie jest duzo swietnych, nowych gier. Przyznaj, ze sie steskniles za kapiszonami i tyle :(

Opublikowano

w ktorym momencie bartek przejrzal na oczy, bo nie chce mi sie kopac w temacie?

Opublikowano

Bedzie beczunia jak The order bedzie miał wyższa średnia od SO

Był na złocie i zamówił Meat Feast Pizzę

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

B, ale nawet nie grajac w te serie jest duzo swietnych, nowych gier. 

w 720p :kaz:

Opublikowano

Średnia będzie niższa. Mogę się założyć :reggie:

Opublikowano

Skończysz jak Niewidoczny xD

Opublikowano

Przeciez Sunset to przeciwnik Infamous, na jedynym prawilnym wg kidnappy gamerrankings jest 83% do 81% dla SO :reggie:

Juz ustalilismy, ze The order to przeciwnik Screamride.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.