Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Co Ty robisz na pclabie? XD

Opublikowano

Założę się o każdą osobą piszącą w komentarzach o swój komputer, że GTA 5 a PC wyjdzie zgodnie z terminem, a jeśli nie wyjdzie oddam swój komputer, a macie o co walczyć, tyle, ze pewnie każdy to oleje ze strachu, bo będąc modrą osobą wie, że gra ukaże się w terminie, więc się nie założy.

Aż emotek mi brak. 

Opublikowano

Co Ty robisz na pclabie? XD

Trzeba znać jakieś forum gdy gra wywala do pulpitu bez powodu.

Założę się o każdą osobą piszącą w komentarzach o swój komputer, że GTA 5 a PC wyjdzie zgodnie z terminem, a jeśli nie wyjdzie oddam swój komputer, a macie o co walczyć, tyle, ze pewnie każdy to oleje ze strachu, bo będąc modrą osobą wie, że gra ukaże się w terminie, więc się nie założy.

Aż emotek mi brak.

No, mowię ze typ jest śmieszny, poszukajcie jego komentarzy na pclabie, pokłady beki, ale gdy odkryłem ten temat, Daddego, Soula czy terrora to niczego wiecej w życiu juz nie potrzebuje by mieć dobry humor każdego dnia.
Opublikowano

:fsg:

Opublikowano

HEHE jest i odpowiedź na zapowiedź Forzy 6 ;D

A tak szczerze mówiąc to całkiem spoko wygląda, jak kiedyś kupię PS4 to chętnie obczaję tytuł. Wtedy będzie też pewnie dostępna wersja Driveclub Ultra Edyszyn ze wszystkimi dodatkami z season passa w całkiem fajnej cenie :)

Opublikowano

jaki oni kurfa mogą ścigać się klasą hyper po tym ulewnym deszczu? 

ja nawet nie byłem w stanie wyminąć typa przy +100 km/h bez wpadnięcia w poślizg.  

no ale to FH2 bliżej do symulacji.  :mocking:

Opublikowano

Aż emotek mi brak. 

O ja yebię. Co za gimba! :D  Taborectwo = nowotwór branży...

Opublikowano

Ciekawe czy odgłosy silnika bedą w nowej Forzie zbliżone do tego co jest w DC.

Opublikowano

:frog: Ten framerate.

Naprawdę nie ma stabilnych nawet 30 fpsów?

na 360 tez nie ma. najlepsza wersja to ta z wii u. 

Nobody jak zwykle wie wszystko najlepiej :teehee:

Opublikowano

Ciekawe czy w Gran Turismo (201)7 zbliży się dźwiękowo do Forzy?

Mam być z Tobą szczery z uwagi na podzielenie sie linkiem do pokldu beki z hydro?

Mysle ze nie

Opublikowano

:frog: Ten framerate.

Naprawdę nie ma stabilnych nawet 30 fpsów?

na 360 tez nie ma. najlepsza wersja to ta z wii u. 

Nobody jak zwykle wie wszystko najlepiej :teehee:

chodziło mi ofkors o pro controllera i bonusowe wdzianka na wii u.  :lapka:

Opublikowano

:niedobrze:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Nie wiem czy ja jestem jakiś dziwny ale dla mnie Bayoneta to najgorsza postać w historii gier, strasznie brzydka w sensie. Te wszystkie błyskotki i tandetne okulary, ryj transwestyty i miliard innych świecideł sprawia że wygląda jak karykatura. 

Nie wiem o co chodzi w tej postaci, masakra jakaś. 

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

Nie wiem czy ja jestem jakiś dziwny ale dla mnie Bayoneta to najgorsza postać w historii gier, strasznie brzydka w sensie. Te wszystkie błyskotki i tandetne okulary, ryj transwestyty i miliard innych świecideł sprawia że wygląda jak karykatura. 

Nie wiem o co chodzi w tej postaci, masakra jakaś. 

tumblr_mo7c73leUE1sskqzho1_500.gif

Wlasnie o to chodzi w tej postaci, kiczowa na maksa, podobnie z Dante (mowa o starym), nikt mi nie powie ze tak sie nosi i ubiera "zwykly" facet, w slasherach z reguly tworcy lubia sobie ostro poplynac z designem.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Najlepsze w Bayo są jej wynaturzone i wyeksponowane proporcje ciała XD

Opublikowano

Dzięki chłopaki, bałem się że tylko mi nie staje na forumku przy męskich twarzach w kobiecych ciuszkach.  :obama:

Opublikowano

Taka japońska wersja Grodzkiej.

Kurde wyobrazilem sobie Grodzka jako grywalna postac w Bayo, dzieki Yeti, pewnie bede mial koszmary :dog:

Opublikowano

Bayonetta_WiiU_CharacterArt_E32014_003.j

Nobody, czyzby jakis fetysz? :reggie:

W kubraczku Zeldy lepsza.  :s159:

WiiU_Bayonetta_char2.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.