Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

alez oficjalnie powiedzili ze na e3 pokaza jrpg na ps4 ;)

Opublikowano

Niech zapowiadaja, moze w koncu bedzie powod do rozpakowania ps4 :reggie:

(Jak wyjdzie w 2017)

Edytowane przez Copper

Opublikowano

To znów cos przegapiłem ;/. Mam nadzieje na jrpg w stylu Ni no kuni.

Opublikowano

W lutym monster hunter 4, wszystkie inne konsole pojda do szafy :/

Opublikowano

Nigdy jeszcze w MH nie grałem. Może ktoś przybliżyć fenomen tej serii?

Opublikowano

To znów cos przegapiłem ;/. Mam nadzieje na jrpg w stylu Ni no kuni.

W stylu graficznym ok,ale rozgrywkę to niech ogarną, bo przy ni no kuni szło zasnąć. Pod tym względem to talesy wymiatają.

Opublikowano

Za(pipi)iste multi, walka z wielkimi potworami i zbieractwo
Opublikowano

-idziesz na bossa

-napie,rdalasz go 30 minut

-wypadają z niego przedmioty, z których robisz zbroję/broń

-idziesz na większego bossa z nowym ekwipunkiem

-napier,dalasz go 40 minut

I tak dalej i tak dalej. Dodaj do tego szalenie rajcujący system walki, ktorego trzeba się nauczyć i sprawiedliwy poziom tudności.

Opublikowano

Włączasz grę, idziesz robić quest - zabicie ogromnego potwora, mija 40 minut podczas którym używałeś rewelacyjnego systemu walki, MASY itemków i usług kota-pomocnika, dopiero wtedy kończysz walkę, jak wreszcie dobijasz potwora. Potem robisz sobie zbroję z tego potwora i idziesz spróbować ubić mocniejszego.

Wciągające, szkoda że nie zaznałem multi w tej grze.

edit: RAGUS TY SZYBKENSIE, TY

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Japonia dała mi najlepsze gry w jakie kiedykolwiek grałem, także miło widzieć, że wracają do GRY!

Opublikowano

@mati

Hehe

Figaro weź od Michaelisa kod na demo to se zobaczysz.

Opublikowano

Albo kup od przedsiebiorczych Januszy na allegro kod na demo :Coolface:

Opublikowano

Zawołajcie gdy japonia zapowie coś co nie jest podobne do Dragon Balla.

Autentycznie jest mi przykro, że grasz w chu.jowe gry. :(

Opublikowano

design niektorych potworow w halo to by sie nawet nie zalapal do roli podrzednych przeciwnikow dla son goku

Opublikowano

Czego sie spodziewacie po kims kto co roku kupuje nowa fife i call of duty. Typowy bot.

Opublikowano

Mhm. Wasze opisy niezbyt mnie zachecily, ale może trzeba spróbować, by zrozumieć. Czekam na filmik od Yano.

Opublikowano

specyficzna grupa gier to jest - kochasz albo nienawidzisz, cos takiego jak diablo czy dragons crown gdzie tez miliony raz idzie sie na bossa lub przemierza ta sama lokacje by wypadl rare item

Opublikowano

Mhm. Wasze opisy niezbyt mnie zachecily, ale może trzeba spróbować, by zrozumieć. Czekam na filmik od Yano.

To uczucie gdy po 50 minutach ubijasz Tigrexa, tuż przed tym jak prawie skończył Ci się czas. czujedobrzeczłowiek.jpg :fsg:

Spędziłem przy tej grze (Monster Hunter Freedom Unite) z tego co pamiętam łącznie ze 140h (zacząłem grać w 2010 roku i tak pykam po kilkanaście godzin co jakiś czas od wtedy) i jestem dopiero gdzieś tak może w 2/3 "głównego wątku" (ci co grali wiedzą co mam na myśli). Wyśmienity tytuł, wyobraź sobie takiego jakby Shadow of the Colossus (trzon gry to walki z bossami, przy czym z każdym stworem się całkiem inaczej walczy) w połączeniu z craftingiem zbroi i broni jak z jakiegoś mmo (NIE MA LEVELOWANIA, jesteś tak silny jak silną masz broń, zbroję i skill oczywiście ;) ), oraz dodaj do tego jeszcze miniaturowego harvest moona (w grze masz małą farmę, ule, możesz łowić rybki, potem je dawać kotom do przygotowania i zjeść (daje to bonusy do wypraw). Dodaj do tego niekiedy naprawdę zapierające dech w piersiach widoki i niestety chu.jowe sterowanie (the claw) jeśli grasz na handheldzie, a nie wii / wii u.

Opublikowano

Mówi to gość jarający się Halo, co ma design przeciwników rodem z jakiegoś niskobudżetowego anime dla dzieciaków XD

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

niech jeszcze zaraz jakis bocik napisze ze dla niego japonia mogla by nie istniec - wszystko co najlepsze w 2015 na konsolach prosto od KKW i daj boze jeden polski rodzynek

Wreszcie jesteśmy drugą Japonią :sorcerer:

Opublikowano

Nintendo 1:0 reszta  jak na razie w 2015 :)

MGS V, BB, Witcher 3, Serio?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.