Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Kumpel musiał iść do domu bo by go mama zayebała. :frog:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

@Suteq

Tylko 4h? To juz mama Bansai pozwalala mu dluzej z nami pojezdzic po burakach xDD.

EJ, TY, NO!

Opublikowano

Bansai to gimbus? :yao:

Ficek przygotuj się na ten co-op BB, masz pewnie w plusie zaklepanego Demon's Soulsa wieć zrób sobie trening a potem jedziemy w rytm tej nutki :banderas:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Jestem gimbusem na 3 roku studiow :Coolface:

Z moim HSem od XO cos bylo konkretnie nie tak i brzmialem jakbym mial z 7 lat, jak dobrze ze sie go pozbylem wraz z cala to konsola :fsg:

Nawet ze sznurowka od Sony nie mialem takich problemow jak z tym HSem, czasem nawet mikrofon nie dzialal a czasem w ogole party chat mi sie wylaczal mimo iz chlopaki rozmawialy :/

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Student jeszcze gorzej

Opublikowano

:oh_you:

Opublikowano

Student jeszcze gorzej

Pracujacy do tego! Still better than veggie lover :reggie:

Opublikowano

Student jeszcze gorzej

Pracujacy do tego! Still better than veggie lover :reggie:

:obama: pewnie historie studiujesz co

Opublikowano

Historia Playstation, po Japonsku :sir:

A Ty co?

Opublikowano

Panowie nie bądźcie Janusze w Bloodborne ! Pierwsze przejście musi być prawilnie solo,bo co-op znacząco obniża poziom trudności w soulsach.NG+ i jazda z kooperacją. Mogliby zrobić jakieś skalowanie hp i dmg w co-opie.

Opublikowano

Banzaja pilnują na straży granicznej w Sonsowcu, przy każdym wyjeżdzie z miasta. Wiadomo jaka wylęgarnia sie tam zgromadza :obama: . Do Katowic obowiązkowo z wizą. :reggie:

Edytowane przez Majin Buu

Opublikowano

Historia Playstation, po Japonsku :sir:

A Ty co?

Historie klapków na przestrzeni wieków,

na blacie lektura wielkie wojny klapków z zboczkami a aktualnie robię fakultet z potopów botów polecam :sir:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Panowie nie bądźcie Janusze w Bloodborne ! Pierwsze przejście musi być prawilnie solo,bo co-op znacząco obniża poziom trudności w soulsach.NG+ i jazda z kooperacją. Mogliby zrobić jakieś skalowanie hp i dmg w co-opie.

1 przejscie w Soulsach zawsze gralem offline, zadnych podpowiedzi, duszkow ktore pokazuja pulapki, przepasci, potwory, brak co-opa ani inwazji, wg mnie tak jest najlepiej za 1 razem, odlaczasz sie od swiata i brniesz samotnie przez te sado-maso przygode. Oczywiscie to samo tyczy sie wikipedii i innych takich bzdur.

Ale w BB dolozyli dosc solidna przeszkode, w trakcie co-opa nikt nie bedzie mogl korzystac z leczniczych itemow, nawet host, wiec moze jakos balans ta zagrywka zachowaja.

Do Katowic obowiązkowo z wizą. :reggie:

Wez mi nawet nie mow, wiesz przez jakie bole musialem przechodzic jak co tydzien jezdzilem na gielde komputerowa do Katowic po gierki na plejstejszon 3? Tyle w lape musialem dawac strazy granicznej ze to sie pale nie miesci :Coolface:

Historie klapków na przestrzeni wieków, wielkie wojny klapków z zboczkami a aktualnie robię fakultet z potopów botów polecam :sir:

Dobry temat na magisterke, potop botow :yao:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

A to w BB w coopie nie będzie trudniej?

Oj w coopie(mam nadzieję :P ) to będzie grane. :obama:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jakoś mi umknęły te detale co-opa,ale jak rzeczywiście będzie ban na leczenie to  :fsg:

Opublikowano

Kubuś wciąga dupą i przydeptuje Krzysiowym butem to gówno obesrane,więc nie wiem skąd to zaskoczenie.

Opublikowano

No ale przeciez PGR 3 jest klase lepszy od Driveclub wiec czego akurat tu nie ogarniasz? Chyba nie rozumiem.

Opublikowano

Sony za to sobie na pewno zadnej nie kupi, bo sa 2mld na minusie w ostatnim roku obrotowym xD

chyba troche mniej, jak podawali ostatnio liczby 10,9mln abonentów ps+

to powiedzmy ok 700mln $ na rok, a graczy tylko przybywa, dobrze beda dbać o PS4

Opublikowano

No ale przeciez PGR 3 jest klase lepszy od Driveclub wiec czego akurat tu nie ogarniasz? Chyba nie rozumiem.

To zalezy w czym, pomijam fakt ze jak PGR to 4>3
Opublikowano

Zamiast PGR3 wstaw sobie tego kubusia w takim razie. 
Opublikowano

Najlepszy system walki?

Oslawiony Super Robot Taisen OG Saga: Endless Frontier

No mnie zmindblownowal.

Najlepszy system walki ever ma Valkyrie Profile 2.  :sir: 

Kiedy nasz team stoi spokojnie, można spokojnie przyjrzeć się, kto komu wszedł już w zasięg miecza i kto komu zaraz spuści manto, dzięki siatce ruchów, wzorowanej na serii HOMM. Znalezienie się w zasięgu oznacza, że możemy rozpocząć walkę lub wróg może zaatakować nas. Wówczas zaczynamy wciskać przyciski geometryczne na padzie, a każdemu przyporządkowana jedna z postaci. Wciśnięcie :square18x18:  odpali atak szermierza, :Triangle18x18: – strzał łucznika, a :circle18x18: ataki magiczne. Co przedstawia się np. tak:

yaeP3Q.gif

Ataki można customować i łączyć. Podbicie w powietrze a potem przyładowanie mu serią strzał odniesie inny efekt niż przewrócenie go i naklepanie mu, na ziemi. System walki jest znacznie bardziej skomplikowany, niż wydaje się to na pierwszy rzut oka, pozornie przypominając prostą bijatykę 2D. 
Wrogów należy zachodzić z tyłu lub z flanki. Wówczas łatwiej zadać im poważniejsze obrażenia (łatwiej też wejść samemu w zasięg i oberwać). Skuteczne ataki stopniowo osłabiają przeciwnika – w ten sposób można urwać komuś rękę, ogon, zbroję, wytrącić z ręki broń, co wpływa na dalszą walkę i możliwości przeciwnika – bez ręki nie będzie w stanie nas walnąć, bez nóg nie zwieje. Każda akcja skutkuje utratą części punktów akcji, które regenerują się, kiedy dostajemy w skórę, zabijamy wroga lub zwyczajnie przemieszczamy się po polu walki.

Wciąż łudzę się że doczekam duchowego następcy, lub chociaż remastera.  :smutas:
Opublikowano

Nobody siatka jak z homm nazywa się hex map lub mapą hexową :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.