Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Bo co, jak nie eksy są jednym z głównych powodów kupna konsoli?

nie wiem. zapytaj prawie 20mln posiadaczy ps4 :kaz:.

Chęć posiadania nowego sprzętu i rzyganie poprzednią, strasznie długą generacją

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To tak jak na XO, tylko tam w gorszej oprawie...

Janusze i tak nie widzą róznicy. 

Opublikowano

Na fb profilu PlayStation Polska nastała nowa moda, co mnie cieszy.

10933870_813162558751237_293700901106816

Bogactwo! Duży tv, złoty zegarek, kociak trzymający DS4 no i Nadkonsola. Tak boty, tak wygrywa się życie, najlepsze gry, piękne kobiety, kawior i szampan. A u was co tam? Buraki, 792p i niedługo eksy wydawana na pc? :kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Jakie to zabawne gdy użytkownicy X360 jadą po PS4 za jej hałas XD

Przestańcie jest zbyt śmiesznie.

360 Elite i Slim są praktycznie niesłyszalne więc nie wiem co tak lolkujesz

Blubcio jaki Janusz XD Możesz spokojnie słuchać różnych hispero-rocków AD2014 jesli masz słuch, który eliminuje szum X360 :D

Opublikowano

Waldek, mam juz druga slimke X360 i obie sa mega ciche, tylko przy instalacji gier buczO, ale ps3 przy korzystaniu z napedu jest jeszcze glosniejsze.

Moj aktualny X360 wydaje za to super dzwiek przy otwieraniu tacki - dzwiek R2D2 :starwarsfag:

Opublikowano

Waldek weź nie pie.rdol xD przyjdź to ci pokaże jak cichy jest x360

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Waldek weź nie pie.rdol xD przyjdź to ci pokaże jak cichy jest x360

boję się, moje audiofilskie uszy Barona mogą nie przeżyć tego plebsowego szumu. 

W ogóle YETI zapodał headshota w kolano dla xbockich emocji. Co prawda jestesmy już po dniu samobójców, ale bez kitu jakbym wszedł na pforil Playstation Polska mając tylko x-rzyga i zobaczył co się tam dzieje to umarł w butach

zobaczcie na to zdjęcie:

2i8yd1w.jpg

Młodzi, szczęśliwi ludzie, modni, z dużych miast, pięknie dziewczyny, radośni ludzie, wesoła ekipa - po prostu żyć nie umierać. To oni nadają ton temu, co się będzie działo w Polsce w najbliższych latach, to od nich zależy przyszłość tego kraju. W dzień rządzą swiatem, wieczorem zasiadają do tego co najlepsze - this is 4 the players. 

Co tymczasem króluje na profilu Xplebsu?

Fifa Ultimate Team czy jaranie się gierką, której jeszcze nie ma (Beka5). Smutek i żal patrzeć na tą podróbkę gejmingu w wykonaniu amerykańskiej firemki. Idźcie sobie lepiej pograć w Windows, więcej radości i przynajmniej dużo ludzi w to gra. 

Xbiedaki [*]

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Prawie jak pracownicy biedronki

Opublikowano

Na fb profilu PlayStation Polska nastała nowa moda, co mnie cieszy.

10933870_813162558751237_293700901106816

Bogactwo! Duży tv, złoty zegarek, kociak trzymający DS4 no i Nadkonsola. Tak boty, tak wygrywa się życie, najlepsze gry, piękne kobiety, kawior i szampan. A u was co tam? Buraki, 792p i niedługo eksy wydawana na pc? :kaz:

Nie przesadzaj, boty też mają kobiety na miarę swoich możliwości:

fat_gamer_girl.jpg

Opublikowano

ciekawe ile dziewczyna dostala po publikacji tej foty prosb o dodanie do znajomych na fb bo umyslnie/nieumyslnie na focie widnieje jej imie i nazwisko

Opublikowano

Co tymczasem króluje na profilu Xplebsu?

To

226309_435967719775767_1138710149_n.jpg?

533260_365675336805006_219363039_n.jpg?o

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

:pawel:

Opublikowano

ciekawe ile dziewczyna dostala po publikacji tej foty prosb o dodanie do znajomych na fb bo umyslnie/nieumyslnie na focie widnieje jej imie i nazwisko

Ta lepsza.

10897760_813163398751153_812064121234779

Od 2009 roku zaczęłam wbijać trofea na mojej PlayStation 3, jestem totalną maniaczką calków, kocham przechodzić wszystkie gierki które wpadają mi w ręce na 100%, nawet na starych konsolach typu Sega Master System, PSOne, PS2, Wii, Gamecube, ... wolno sprawdzić moje statystyki na psnprofiles.com, nie jestem najlepszą Trophy Hunterką ale kocham Extremalne i Hardcorowe gierki więc jak ktoś ma jakieś do polecenia, proszę o napisanie w komentarzach! Na zdjęciu jest 1/4 mojej kolekcji gier które posiadam bo niektóre pożyczyłam dla znajomych a reszta się znajduje w bibliotece PSstore.

Moje ID to: PanPalec (tata mój wymyślał i tak to zostało :D)

:obama:

TYLKO SONY!

Edytowane przez YETI

Opublikowano

widze ze z niej wiekszy true hardcore gamer niz ostatnio z czezkiego :kaz:

Opublikowano

2x Cod Ghosts niezłe prowo scooby doo :shotgun:

Opublikowano

Piękne kobiety, wbijanie trofeów, najlepsze gry...

Kur.wa panowie, muszę przyznać, że zbłądziłem. Od dzisiaj przestaję grać na Xbocie i wracam do masterowania najlepszych gier na konsole Sony.

Opublikowano

Typ jak się oburzył, pewnie to on jest tym jedynym prawilnym GAMEREM xD.

VthmZW2.jpg

Edytowane przez ping

Opublikowano

Piękne kobiety, wbijanie trofeów, najlepsze gry...

Kur.wa panowie, muszę przyznać, że zbłądziłem. Od dzisiaj przestaję grać na Xbocie i wracam do masterowania najlepszych gier na konsole Sony.

ale ale....2 dni temu mialo byc #tylkonintendo? :(

Opublikowano

Jednak wolę nastolatki, niż dobijających 40-tki facetów w pieluchach dla dorosłych :(.

Opublikowano

Dokladnie, siedza takie dorosle chlopy w pieluchach na kanapie i tasuja sie do pasteli na ekranie :yao:

Dobra decyzja pindżi.

Opublikowano

Laski pozujące na "gejmerki" są z reguły po prostu łase na atencje. Np ta wyżej, Call of Duty? Cmon, takie dziewczyny to rak branży. Na dodatek te gry pewnie pożyczone od kolegów.

Ja biorę pod uwagę tylko takie które w CS:GO są rangą wyżej niż silver  :newell:

Opublikowano

Ten obrazek fajnie porusza temat dziewczyn i gierek:

gamer-girl-vs-slut1.jpg

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Dlatego atencjuszki nie powinny grać w gry wideo, bo potem mamy takie abominacje.

Anita-Sarkeesian-Screenshot.jpg

Znalazła sobie świetny pomysł na biznes - uprzykrzanie innym życia.

Edytowane przez ping

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.