Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Mialem na mysli, zebysmy my nie wracali do wojenki ps3 - xb360 ;)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie wracajmy chociaz do czasow 360/ps3, no kurde bez jaj.

Branża do czasów PS2/GC/Xboxa na pewno nie wróci. Rozwijała się wtedy w tym kierunku w którym jest teraz. Przy okazji wygenerowała masę januszostwa i fanboystwa, którzy ją utrzymują, bezkrytycznie pochłaniając wszystko co tylko ich bóstwa wyplują do sklepów. Przy okazji po co się męczyć robiąc ambitną grę, która się nie sprzeda.
A Ty tylko dokładasz temu cegiełkę faworyzując najbardziej casualowa konsole ever, widziałem ostatnio ze myślą nad dodatkiem kolejnym do Xboxa, jakaś nowa kablówka - super
Opublikowano

No i chuopcy, rozroznijmy dwie rzeczy - tekstowa przygodowka (jeden z najstarszych gatunkow, wiec nie wyskakujcie z fahrenheitem) nie bedzie manualnie wymagajaca, a np fps powinien.

Opublikowano

Czemu jeszcze nie ma beki z tego ze wyprzedaz na ps konczy sie 21 stycznia, a obiecany kod znizkowy zostanie udostepniony 23 stycznia na cale TRZY DNI?

*odgłos rozpinanego rozporka"

#4theplayers

Opublikowano

No tak propo rozpinanego rozporka to mysle ze okres zimowy dla blacharzy jest ciężkim okresem, na dźwięk zamka np. W kurtce zaczynaja uciekać krzycząc "przecież wymieniałem w tamtym roku!, przecież wymieniałem w tamtym roku!"

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

co xd

Opublikowano

jezu czezky i soul wy to jesteś ostatnio ostre dauny, jeden jara się samograjami a drugi oczekuje w bloodbornie animacje jak gierce 2d lub slasherze :facepalmz: co te boty warszawskie to ja nawet nie

Opublikowano

Tez nie wiem co, komp od 2011 roku smiega az milo, nawet nie patrze na wymagania w gierkach.

Opublikowano

Nie wracajmy chociaz do czasow 360/ps3, no kurde bez jaj.

Branża do czasów PS2/GC/Xboxa na pewno nie wróci. Rozwijała się wtedy w tym kierunku w którym jest teraz. Przy okazji wygenerowała masę januszostwa i fanboystwa, którzy ją utrzymują, bezkrytycznie pochłaniając wszystko co tylko ich bóstwa wyplują do sklepów. Przy okazji po co się męczyć robiąc ambitną grę, która się nie sprzeda.
A Ty tylko dokładasz temu cegiełkę faworyzując najbardziej casualowa konsole ever, widziałem ostatnio ze myślą nad dodatkiem kolejnym do Xboxa, jakaś nowa kablówka - super
Hmmm... zawsze myślałem, że casuale kupują nowe playstation do oglądania blu rayów i grania raz na rok w fifę. Z drugiej strony mamy kinecta z pedalskimi tańcami i jakieś podłączenie konsoli do kablówki/dekodera.

Druga strona medalu jest taka, że gdyby nie casualowy odbiorca i zrobienie z konsol centrum rozrywki w salonie branża gier mogłaby całkowicie zrezygnować z robienia gier 'dla hardcorowców, nerdów' za jakich zapewne uważa się 99%(plus Mendrek) udzielających się w tym temacie.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Tez nie wiem co, komp od 2011 roku smiega az milo, nawet nie patrze na wymagania w gierkach.

zobaczmy jutro jak pojawią się wymagania forzy 6 i quantum breaka.

Opublikowano

mam nadzieje, ze nie bede musial wymieniac mojej lumii

Opublikowano

Przeciez jest power of the cloud. :pawel:

Opublikowano

Będzie dobrze. Ściągnąłem juź stery do dżiforsa i wykupilem 30 dni na megaupload.

A najlepsze będzie to, że jak nic nie pokażą na PC, to sonowcy klapowcy każułalowcy płynnie przejdą z beki z xo na bekę z blachy. No WMJKRW.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

jezu czezky i soul wy to jesteś ostatnio ostre dauny, jeden jara się samograjami a drugi oczekuje w bloodbornie animacje jak gierce 2d lub slasherze :facepalmz: co te boty warszawskie to ja nawet nie

Nie porównuje a pokazuje i stara się wytłumaczyć, że jedno nie wyklucza drugiego, może być trudny  action rpg z animacją na poziomie dobrego slashera i tyle. 

Jeżeli dla ciebie jest to nie wykonalne i nie możliwe to ty masz dauna a nie my. Napisałem też w temacie BB, że moja uwaga jest skierowana do każdej nowej gry "tego typu"

Opublikowano

Będzie dobrze. Ściągnąłem juź stery do dżiforsa i wykupilem 30 dni na megaupload.

Chomikuj tańszy.

Opublikowano

mam nadzieje, ze nie bede musial wymieniac mojej lumii

jedną dobra rzecz jutrzejsza konferencja ms na pewno przyniesie - kidnappa będzie mógł sobie ograć sunset overdrive i ori na swoim vaio :kaz:.

Opublikowano

Nie porównuje a pokazuje i stara się wytłumaczyć, że jedno nie wyklucza drugiego, może być trudny  action rpg z animacją na poziomie dobrego slashera i tyle. 

Jeżeli dla ciebie jest to nie wykonalne i nie możliwe to ty masz dauna a nie my. Napisałem też w temacie BB, że moja uwaga jest skierowana do każdej nowej gry "tego typu"

Proszę wymień mi rpg, które mają animację na poziomie dobrego slashera? Wiedzmin 2? Dragon's Dogma? Skyrim? A może Dragon Age?

Opublikowano

Proszę wymień mi rpg, które mają animację na poziomie dobrego slashera? Wiedzmin 2? Dragon's Dogma? Skyrim? A może Dragon Age?

Pewnie Ninja Gaiden :teehee:

Opublikowano

Pewnie Ninja Gaiden :teehee:

Zelda!

Opublikowano

Najlepiej z tego wszystkiego rusza się Wiesiek 2, reszta rusza się drewnianie i to bardzo, dla tego dłużej tego nie mam zamiaru tolerować  :reggie:

I próbuje jedynie wytłumaczyć, że jak by chcieli to by zrobili.

Pewnie Ninja Gaiden  :teehee:

Ziomuś jak już się do czegoś od nosisz to do całości, a nie wyskakujesz jak filip z konopi na wyrywki.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Wiesiek jest drewniany w chu.j. Odpaliłem 3 miesiące temu na STEMIE i miałem bekę z 8 kierunków jak w starych pesach.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Nowe DA wcale mniej drewniane nie jest. Animacja ruchu konia nawet nie ma prawa klękać przed tą z SotC czy RDR, a ruchy postaci są takie, jakby wcale ich nie było... Ble i Meh.

W sumie nie ma co się dziwić, skoro przed intrem gry pojawia się logo EA, a sama gra zdaje się być wydawana na zasadzie 'byle nie blisko terminu W3'.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Mamy globalny problem  :reggie:

Opublikowano

no a i tak najlepiej z nich prezentuje się Bloodborn.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Zgadza się, ale nadał nie zachwyca  :reggie: jak na tą bestię PS4....

Edytowane przez Soul

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.