Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie ma lepszej alternatywy od serii Souls w jakimkolwiek aspekcie w swoim gatunku. Mam nadzieję, że pomogłem

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wiesiek jest drewniany w chu.j. Odpaliłem 3 miesiące temu na STEMIE i miałem bekę z 8 kierunków jak w starych pesach.

Pewnie grasz na strzalkach!

:niedobrze:

Opublikowano

Nie ma lepszej alternatywy od serii Souls w jakimkolwiek aspekcie w swoim gatunku. Mam nadzieję, że pomogłem

Dokladnie, bedzie goty gierka, maksymalne noty, milion godzin, a Czezky w tym czasie będzie 7raz przechodzil WD, by zobaczyć, ze w końcowym filmiku tym razem brakuje innej osoby która zginela, Soul zas będzie ciagle probowal sobie wmowic, ze nie zachwyca! Yebac.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nowa duża gra na PS4. to jeszcze tylko poczekać dwa miesiące na patch z deszczem i warunkami pogodowymi i będzie goty. :dog:

Opublikowano

Bez deszczu i z niedzialacymi serwerami DC był lepsza gra niż Forza 5... :reggie:

Tak samo jak ciagle przypierdalanie się do klubow 6cio osobowych. "W Horizon mamy już 200 osob!!!"

Super, tylko ze poza cyferka nie ma to praktycznie zadnego znaczenia, ani rankingu klubowego nie ma, ani wyzwan miedzy klubami, ani klubowych samochodow, które dostępne bylyby wyłącznie od prestiżu klubu (jak w DC) - w ogole nie wiem jakie ma znaczenie przynaleznosc do jakiegkolwiek klubu poza zrobieniem osiagniecia...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wiesiek jest drewniany w chu.j. Odpaliłem 3 miesiące temu na STEMIE i miałem bekę z 8 kierunków jak w starych pesach.

Pewnie grasz na strzalkach!

:niedobrze:

Tylko pad do XO. No i do WiiU, ale nie kupiłem jeszcze przejściówki mayflasha :reggie:

Opublikowano

Nowa duża gra na PS4. to jeszcze tylko poczekać dwa miesiące na patch z deszczem i warunkami pogodowymi i będzie goty. :dog:

Mowisz ze BB w maju dostanie deszcz i snieg? :kaz:
Opublikowano

Bez deszczu i z niedzialacymi serwerami DC był lepsza gra niż Forza 5... :reggie:

Może i tak. Dla mnie i tak wyścigi są nikogo.

Grając w F5 zanim kupiłem normalną grę po nabyciu konsoli myślałem, że usnę.

Jedynie F Horizon na 360 dałem radę ukończyć, a wcześniejsze wyścigi jakie przeszedłem to... NFS Underground i CTR. :reggie:

Opublikowano

Tak samo jak ciagle przypierdalanie się do klubow 6cio osobowych. "W Horizon mamy już 200 osob!!!"

Super, tylko ze poza cyferka nic praktycznie to nie znaczy, ani rankingu klubowego nie ma, ani wyzwan miedzy klubami, ani klubowych samochodow nie ma, w ogole nie wiem jakie ma znaczenie przynaleznosc do jakiegkolwiek klubu poza zrobieniem osiagniecia.

Przecież FH2 to dla pro Januszow, tam kluby rywalizują pomiędzy sobą ilością członków a nie skillem.
Opublikowano

Dokladnie, bedzie goty gierka, maksymalne noty, milion godzin, a Czezky w tym czasie będzie 7raz przechodzil WD, by zobaczyć, ze w końcowym filmiku tym razem brakuje innej osoby która zginela, Soul zas będzie ciagle probowal sobie wmowic, ze nie zachwyca! Yebac.

Miliony osób mówi, że Halo nie zachwyca i co to zmienia ? każdy ma prawo do swojej opinij i nie yebać a uszanować to trzeba. 

Opublikowano

Dlaczego porownujesz gre startowa z zeszlorocznym tytulem? Moze uczciwie porownamy FM5 do startowych scigalek na PS4? oh wait...

To moze symualcje? Oh wait x2....

Nie ma to jak obudzic sie w 2015r ze istnieje taka konsola jak Xbox i ciagle psioczyc na 2letnie tytuly.

#OnlyIziThing

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Miliony osób mówi, że Halo nie zachwyca i co to zmienia ? każdy ma prawo do swojej opinij i nie yebać a uszanować to trzeba. 

Miliony much nie mogą się mylić :reggie:

Opublikowano

a co dopiero 18 milionów...

Opublikowano

Czyli jutro jest koniec Xboxa w Europie? Z checia ogram sobie Forze na PC Master Race, pozniej Quantum Break i cos jeszcze jak wyjdzie jakis ex tytuł w granicach 70/100

Opublikowano
#OnlyIziThing

plus zablokowane porty w ruterze  :kaz:

Opublikowano

izi xboxa ocenia przez pryzmat gier z 2013 a ps4 przez pryzmat gier na 2018, dobrze że przynajmniej jest obiektywny, można mu ufać

Opublikowano

Super, tylko ze poza cyferka nic praktycznie to nie znaczy, ani rankingu klubowego nie ma, ani wyzwan miedzy klubami, ani klubowych samochodow nie ma, w ogole nie wiem jakie ma znaczenie przynaleznosc do jakiegkolwiek klubu poza zrobieniem osiagniecia.

Co ty (pipi)? Sa klubowe motywy na samochod, jest ranking (licza sie punkty nie ilosc osob, choc ta na pewno pomaga jak kazdy jezdzi), tag, eventy, grales ty w ogole w multi Horizon 2?

I od kiedy ilosc miejsc w klubie to minus? Kur*wa, lepiej miec 6 osob i meczyc sie na forum z robieniem 15 klubow PSX Extreme - takie glupoty to tylko w CW mozna przeczytac.

Rozumiem pojazd na Xboxa, szrot, guwno rozmazane, ale od Horizon to wy sie odpyerdolcie, przejezdzilem w tej grze ok. 30-40 godzin i wg mnie jest to najlepsza scigalka 2014 roku.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

#OnlyIziThing

plus zablokowane porty w ruterze  :kaz:

Rok 2015 soul nadal nie umie cytować

Opublikowano

A moze tak chcial zacytowac i co teraz? :daddy:

Opublikowano

Kolejne bomby prawdy od easiego, tym razem na temat FH2:

1. Nie ma rankingu klubowego - nieprawda, jest i to podzielony na kilka podkategorii w zależności od zdobywanego na bieżąco exp dla klubu. Można w nim sprawdzić swoją aktualną pozycję i zdobywane dla klubu exp, a także ile nas dzieli do kolejnego "Tier" i bonusu z tym związanego.

2. Liczba członków w klubie nic nie znaczy - nieprawda, pozycja klubu w światowym rankingu zależy od exp klubu (a nie od liczby graczy XD), który każdy z członków zdobywa podczas gry - im więcej ludzi gra tym potencjalnie więcej exp zdobywa klub. Co jakiś czas poza "kudosami" na ekranie wyskakują nam liczby od kilkudziesięciu do kilkuset pkt exp, które są wliczane do ogólnego exp klubu. Za osiąganie kolejnych poziomów w samym klubie gracz dostaje co jakiś bonusy w postaci kredytów.

3. Nie ma klubowych samochodów - nieprawda. W zakładce klubu jest informacja od jednego z założycieli jak pobrać klubowe motywy na auta.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Poczekaj Bansai.

OK chlopaki, dajcie prosze LOGICZNY argument, dlaczego gry RPG 3d nie moga miec dobrej animacji.

Chociaz jeden, prosze.

Czemu dobra animacja w RPG to blazenada, prosze o wytlumaczenie. Bez trollingu, po prostu tego nie rozumiem.

Opublikowano

Mogą, ale jakoś nikt jej nie zrobił. Milionowy budżet na The Elder Scrollsa nowego jest a gra będzie miała tak samo drętwą animacje walki jak w poprzednich cześciach, mogę się o to założyć. 

Opublikowano

Dziekuje, o to mi chodzilo.

Po prostu ludzie biora podloge za sufit i jeszcze sie o to pruja ;)

Opublikowano

Ale wy serio wierzycie w te przepowiednie Hav3na?

Nie będzie gier z Xbona na PC, jedynie interfejs xbox live. Mark my words

Opublikowano

Wprowadzili do RE strzelanie podczas łażenia i seria zaczęła iść na dno. Lepiej nie ryzykować tak rewolucyjnych zmian jak poprawa animacji w 'Soulsach' bo skończy się tak samo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.