Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie ma w co grać, to w filmiku na 2015 wrzucają gry z 2014 :reggie:

Co za jełop to montował, gdzie Quantum "Fucking" Break? Wyczuwam premierę w 2016.

Najwazniejsze co ten filmik pokazuje dzieje sie miedzy 20 a 27 sekundą. Oto mesjasz/cesarz/imperator wsrod strzelanin i gier w ogole. Najlepsza gra w multi ever. Sony nigdy na to nie odpowie. Nigdy!Nie ma na to ani sil,ani talentu, ani wreszcie srodkow finansowych. Wobec powyzszego Quantum Break moze spokojnie wychodzic w 2016 roku...

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Coming Holiday 2015 (kiedy wyjdzie), PRZECINEK ex Na XBOX ONE.

Mam nadzieje, że pomogłem.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Co tam u Sony? A z produkcja chyba nie za dobrze bo juz nie chca oddawac tych ktore do naprawy oddaja, a przynajmniej nie chca oddac tej wersji ktora zostala wyslana.

http://www.wykop.pl/artykul/2347884/playstation-polska-nie-chce-zwrocic-mojej-konsoli/

#sonytakiedobre

https://www.youtube.com/watch?v=2zJFhdZ6Ox4

Najwyrazniej ciemne moce za tym stoja ;>

pDGWc31.jpg

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Niech Micro przejmie ND, ekipę od Wipeouta i podpisze umowy na wyłączność marek Segi, Insomaniac, Level 5, From Software, Vanillavare, to sam zostanę botem. Ale żeby handlować mi tu pif pafem, którego sukces zalał nas multiplayerowymi rakami i pozarażał nawet survival horrory? 

W ogóle niezły lolek jest z tym waszym  X-boxem. Ciągłe wypominanie że Sony nie jest tym czym było jeszcze za czasów ps2, jedynym godnym uwagi nowym IP 3xA na 2015 jest tylko BB itp.- podczas gdy:

- jedyna nowa marka AAA MS na 2015 to klon oskryptowanego cinematic experience wzorowany na konkurencji :kaz:

- seria PGR jest martwa od przeszło 8 lat

- najlepsza bijatyka na wyłączność Dead Or Alive od 2012 nie jest już exem

- jeden z najlepszych slasherów oprócz tego że pojawił się w dopakowanej wersji na platformie konkurencji od ponad dekady nie jest exem

- twórcy L4D tworzą tytuł, który wychodzi też na ps4

- mniejsze gry w cyfrowej dystrybucji, oraz intrygujące indyki dominują na platformie konkurencji.

- multiplatformy wciąż prezentują się lepiej na ps4 (MGS V GZ i TPP w 1080/60)  :fsg:

- jedyne dobre jrpg 360-tki srzedały się tak zayebiście że podobnych projektów na wyłączność, czy ich kontynuacji od 6 lat brak.

- jaracie się line upem 360-tk i X1 niepórównywalnie gorszym w stosunku do debiutanckiego w VI generacji sprzętu.

No ale hej to Sony nie jest już tym czym było kiedyś. Bo w obozie MS wszystko gra. uK1gy.png

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

hohoho!

ale pozamiatales nobody! Sprzedaje xboxy!

Opublikowano

560166_826016300805288_18978746643749712

:obama:  za mocne jak dla mnie. Facebook MS polska

Opublikowano

hohoho!

Nie wiem, czy dasz radę sprzedać, bo MS rozdaje je w USA już prawie za cenę Big Maca. A gierki na PC portuje.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

jedyna nowa marka AAA MS na 2015 to klon oskryptowanego cinematic experience wzorowany na konkurencji

comment_rtT4ywy9J1204LOv4K5duC77DbV5pNKk

Opublikowano

hohoho!

jednak minusik za tsar truth bomby prawdy dałeś.  :smutas::lapka:

kubson widzę też bul dópy o czystą, brudną prawdę, która <suprise> dotyczy obydwu koncernów...

a zresztą nieważne. żyjcie sobie w przekonaniu że line up 360 i x1 = line up pierwszego x-boxa. 

Opublikowano

chwile mnie nie bylo, odpalam jakis filmik promujacy gry na xone n 2015 i co widze - sunset i horizon2 wpleciony w kompilacje by nie bylo beki ze konsola bez gier, no ale jak sony wplata indyki, ktore faktycznie maja premiere w 2015 to sony tragiczne, do tego nie widze tam quantum break, czyzby jednak 2016?

Opublikowano

Faktycznie maja premiere w 2015?

Ile z zapowiedzianych 300 eksow na ps4 w 2015 wyszlo w tym roku lub wyjdzie w ciagu najbliższych 2 miesiecy?

Tyle lat na karku, a dalej wierza w bajki.

Opublikowano

Faktycznie maja premiere w 2015?

Ile z zapowiedzianych 300 eksow na ps4 w 2015 wyszlo w tym roku lub wyjdzie w ciagu najbliższych 2 miesiecy?

Tyle lat na karku, a dalej wierza w bajki.

Wyszło w Steam Greenlight. Konwersje na PS4 już niedługo, cierpliwości kolego!

Opublikowano

- jedyna nowa marka AAA MS na 2015 to klon oskryptowanego cinematic experience wzorowany na konkurencji :kaz:

2dgweoj.gif

Opublikowano

chwile mnie nie bylo, odpalam jakis filmik promujacy gry na xone n 2015 i co widze - sunset i horizon2 wpleciony w kompilacje by nie bylo beki ze konsola bez gier, no ale jak sony wplata indyki, ktore faktycznie maja premiere w 2015 to sony tragiczne, do tego nie widze tam quantum break, czyzby jednak 2016?

Remedy na X360 ustaliło dwa rekordy - najdłuższa obsuwa i najniższa rozdzielczość. Mam nadzieję, że na X1 podtrzymają passę :kaz:

Opublikowano

2dgweoj.gif

>super grafika 

>WOW

>dużo szczelajo

>fajne skrypty

>epickie akcje

>są elementy platformowe

>trzymam lewą gałkę w górę

>zabierają mi kontrolę ale i tak jest fajowo

Macie racje chłopaki. U4 będzie miało przynajmniej tryb online, oraz opcjonalny stealth i wybór dróg do celu. 

Opublikowano

To jutro zmiana nazwy xbona na windows box?

Opublikowano

:obama: za mocne jak dla mnie. Facebook MS polska

Miałem już dawno ich wywalić z ulubionych, ale kilka razy w tygodniu mam z czego polewkę. Jakby jakiś 15 latek to prowadził.
Opublikowano

Jak juz wspomnialem ukazanie sie Quantum Break w 2015 nie jest konieczne. Niepotrzebnie oslabialo i rozwadnialo by sile razenia ponizszego ustrojstwa tj Tsar Bomby w postaci Halo 5.

fa68om.jpg

Opublikowano

small_862009623.jpg

Tak by wyglądały pudełka na tej pseudo konsoli, gdyby nie poszli po rozum do głowy i nie wsadzili BR xD Pewnie w środku jest taśma VHS albo 20 płyt DVD.

Opublikowano

Wsadzili BR bo dopiero teraz jest potrzebne.

W poprzedniej generacji nie było sensu.

PS3 miało BR pewnie tylko po to, żeby płacić mniejszy podatek i zaklasyfikować sprzęt jako odtwarzacz Bluray (tak robiono z PS2 do którego dorzucano Yabasica).

Ponadto w POLSCE akurat to był niezły selling point, odtwarzacze były drogie a tak to można było "weź PS3 bo bluraj i blutacz". Chu.j że potem

lipa z filmami bo do gazet nie dodawali, kupowali sobie przyrodnicze materiały typu ZIEMIA za 19zł na allegro i była JAKOŚĆ, POWIEW AMERYKI.

Na TV CRT 32 cale, z wazonem z kwiatami lub prochami babci na telewizorze. LCD drogie i nie da się na nie nic postawić

Edytowane przez ping

Opublikowano

:obama: za mocne jak dla mnie. Facebook MS polska

Miałem już dawno ich wywalić z ulubionych, ale kilka razy w tygodniu mam z czego polewkę. Jakby jakiś 15 latek to prowadził.

Ale to o to chodzi, liczą się kliki, lajki i wyświetlenia.

Opublikowano

Jeśli tak to boty będą masowo migrować na PCLab jak mniemam ?

Opublikowano

Jeśli tak to boty będą masowo migrować na PCLab jak mniemam ?

Ale po co, jak PCLab zrobił się tutaj dzięki błękitnej szlachcie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.