Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie ma w co grać, to w filmiku na 2015 wrzucają gry z 2014 :reggie:

Co za jełop to montował, gdzie Quantum "Fucking" Break? Wyczuwam premierę w 2016.

Najwazniejsze co ten filmik pokazuje dzieje sie miedzy 20 a 27 sekundą. Oto mesjasz/cesarz/imperator wsrod strzelanin i gier w ogole. Najlepsza gra w multi ever. Sony nigdy na to nie odpowie. Nigdy!Nie ma na to ani sil,ani talentu, ani wreszcie srodkow finansowych. Wobec powyzszego Quantum Break moze spokojnie wychodzic w 2016 roku...

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Coming Holiday 2015 (kiedy wyjdzie), PRZECINEK ex Na XBOX ONE.

Mam nadzieje, że pomogłem.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Co tam u Sony? A z produkcja chyba nie za dobrze bo juz nie chca oddawac tych ktore do naprawy oddaja, a przynajmniej nie chca oddac tej wersji ktora zostala wyslana.

http://www.wykop.pl/artykul/2347884/playstation-polska-nie-chce-zwrocic-mojej-konsoli/

#sonytakiedobre

https://www.youtube.com/watch?v=2zJFhdZ6Ox4

Najwyrazniej ciemne moce za tym stoja ;>

pDGWc31.jpg

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Niech Micro przejmie ND, ekipę od Wipeouta i podpisze umowy na wyłączność marek Segi, Insomaniac, Level 5, From Software, Vanillavare, to sam zostanę botem. Ale żeby handlować mi tu pif pafem, którego sukces zalał nas multiplayerowymi rakami i pozarażał nawet survival horrory? 

W ogóle niezły lolek jest z tym waszym  X-boxem. Ciągłe wypominanie że Sony nie jest tym czym było jeszcze za czasów ps2, jedynym godnym uwagi nowym IP 3xA na 2015 jest tylko BB itp.- podczas gdy:

- jedyna nowa marka AAA MS na 2015 to klon oskryptowanego cinematic experience wzorowany na konkurencji :kaz:

- seria PGR jest martwa od przeszło 8 lat

- najlepsza bijatyka na wyłączność Dead Or Alive od 2012 nie jest już exem

- jeden z najlepszych slasherów oprócz tego że pojawił się w dopakowanej wersji na platformie konkurencji od ponad dekady nie jest exem

- twórcy L4D tworzą tytuł, który wychodzi też na ps4

- mniejsze gry w cyfrowej dystrybucji, oraz intrygujące indyki dominują na platformie konkurencji.

- multiplatformy wciąż prezentują się lepiej na ps4 (MGS V GZ i TPP w 1080/60)  :fsg:

- jedyne dobre jrpg 360-tki srzedały się tak zayebiście że podobnych projektów na wyłączność, czy ich kontynuacji od 6 lat brak.

- jaracie się line upem 360-tk i X1 niepórównywalnie gorszym w stosunku do debiutanckiego w VI generacji sprzętu.

No ale hej to Sony nie jest już tym czym było kiedyś. Bo w obozie MS wszystko gra. uK1gy.png

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

hohoho!

ale pozamiatales nobody! Sprzedaje xboxy!

Opublikowano

560166_826016300805288_18978746643749712

:obama:  za mocne jak dla mnie. Facebook MS polska

Opublikowano

hohoho!

Nie wiem, czy dasz radę sprzedać, bo MS rozdaje je w USA już prawie za cenę Big Maca. A gierki na PC portuje.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

jedyna nowa marka AAA MS na 2015 to klon oskryptowanego cinematic experience wzorowany na konkurencji

comment_rtT4ywy9J1204LOv4K5duC77DbV5pNKk

Opublikowano

hohoho!

jednak minusik za tsar truth bomby prawdy dałeś.  :smutas::lapka:

kubson widzę też bul dópy o czystą, brudną prawdę, która <suprise> dotyczy obydwu koncernów...

a zresztą nieważne. żyjcie sobie w przekonaniu że line up 360 i x1 = line up pierwszego x-boxa. 

Opublikowano

chwile mnie nie bylo, odpalam jakis filmik promujacy gry na xone n 2015 i co widze - sunset i horizon2 wpleciony w kompilacje by nie bylo beki ze konsola bez gier, no ale jak sony wplata indyki, ktore faktycznie maja premiere w 2015 to sony tragiczne, do tego nie widze tam quantum break, czyzby jednak 2016?

Opublikowano

Faktycznie maja premiere w 2015?

Ile z zapowiedzianych 300 eksow na ps4 w 2015 wyszlo w tym roku lub wyjdzie w ciagu najbliższych 2 miesiecy?

Tyle lat na karku, a dalej wierza w bajki.

Opublikowano

Faktycznie maja premiere w 2015?

Ile z zapowiedzianych 300 eksow na ps4 w 2015 wyszlo w tym roku lub wyjdzie w ciagu najbliższych 2 miesiecy?

Tyle lat na karku, a dalej wierza w bajki.

Wyszło w Steam Greenlight. Konwersje na PS4 już niedługo, cierpliwości kolego!

Opublikowano

- jedyna nowa marka AAA MS na 2015 to klon oskryptowanego cinematic experience wzorowany na konkurencji :kaz:

2dgweoj.gif

Opublikowano

chwile mnie nie bylo, odpalam jakis filmik promujacy gry na xone n 2015 i co widze - sunset i horizon2 wpleciony w kompilacje by nie bylo beki ze konsola bez gier, no ale jak sony wplata indyki, ktore faktycznie maja premiere w 2015 to sony tragiczne, do tego nie widze tam quantum break, czyzby jednak 2016?

Remedy na X360 ustaliło dwa rekordy - najdłuższa obsuwa i najniższa rozdzielczość. Mam nadzieję, że na X1 podtrzymają passę :kaz:

Opublikowano

2dgweoj.gif

>super grafika 

>WOW

>dużo szczelajo

>fajne skrypty

>epickie akcje

>są elementy platformowe

>trzymam lewą gałkę w górę

>zabierają mi kontrolę ale i tak jest fajowo

Macie racje chłopaki. U4 będzie miało przynajmniej tryb online, oraz opcjonalny stealth i wybór dróg do celu. 

Opublikowano

To jutro zmiana nazwy xbona na windows box?

Opublikowano

:obama: za mocne jak dla mnie. Facebook MS polska

Miałem już dawno ich wywalić z ulubionych, ale kilka razy w tygodniu mam z czego polewkę. Jakby jakiś 15 latek to prowadził.
Opublikowano

Jak juz wspomnialem ukazanie sie Quantum Break w 2015 nie jest konieczne. Niepotrzebnie oslabialo i rozwadnialo by sile razenia ponizszego ustrojstwa tj Tsar Bomby w postaci Halo 5.

fa68om.jpg

Opublikowano

small_862009623.jpg

Tak by wyglądały pudełka na tej pseudo konsoli, gdyby nie poszli po rozum do głowy i nie wsadzili BR xD Pewnie w środku jest taśma VHS albo 20 płyt DVD.

Opublikowano

Wsadzili BR bo dopiero teraz jest potrzebne.

W poprzedniej generacji nie było sensu.

PS3 miało BR pewnie tylko po to, żeby płacić mniejszy podatek i zaklasyfikować sprzęt jako odtwarzacz Bluray (tak robiono z PS2 do którego dorzucano Yabasica).

Ponadto w POLSCE akurat to był niezły selling point, odtwarzacze były drogie a tak to można było "weź PS3 bo bluraj i blutacz". Chu.j że potem

lipa z filmami bo do gazet nie dodawali, kupowali sobie przyrodnicze materiały typu ZIEMIA za 19zł na allegro i była JAKOŚĆ, POWIEW AMERYKI.

Na TV CRT 32 cale, z wazonem z kwiatami lub prochami babci na telewizorze. LCD drogie i nie da się na nie nic postawić

Edytowane przez ping

Opublikowano

:obama: za mocne jak dla mnie. Facebook MS polska

Miałem już dawno ich wywalić z ulubionych, ale kilka razy w tygodniu mam z czego polewkę. Jakby jakiś 15 latek to prowadził.

Ale to o to chodzi, liczą się kliki, lajki i wyświetlenia.

Opublikowano

Jeśli tak to boty będą masowo migrować na PCLab jak mniemam ?

Opublikowano

Jeśli tak to boty będą masowo migrować na PCLab jak mniemam ?

Ale po co, jak PCLab zrobił się tutaj dzięki błękitnej szlachcie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.