Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

PS4 sobie moze miec nawet najwieksze hity na swiecie, bez pada i tak w nie nie zagrasz :kaz:

kolejna bzdura, nakladki na analogi, wymienione sprezynki, sciemniony lightbar i kabel podpiety do laptopa ktory lezy na kanapie czynia z niego praktycznie pada bez wad

w skład kolejnego bundla ps4 wchodzić będzie konsola 

ps4.jpg

żeby nieskrzypiało

WD-40%20100%20ml-l.jpg

jeszcze trzeba o tym pamietać, żeby lightbara zakleić

tasma-bitumiczna-illbruck-me104-15.jpg

oraz 

screwdriver.png

ale niestety nakładki na analogi już trzeba dokupić na allegro

Niektórym chyba sie juz w głowie przewraca. Wy myslicie ze wszystko co bylo kiedys to bylo lepsze. Zwykły sentyment. I sory ale na takiego ps3 i x360 było wiecej wyjatkowych i niepowtarzalnych gier niz na takiego Dreemcasta.

wyjątkowe gry na ps360

i moim okiem tyle, z takich gier o których będzie jeszcze się latami rozmawiało tak jak teraz o Shenmue czy REZ

Karny qtas za nie dopisane do tej listy Yakuzy i Ninja Gaiden...

Daj spokój, to chińskie gó.wna z bieganiem dziewczynką w spódniczce. Nic przy takich HITACH jak Journey, Whoa Dave, Road Not Taken czy TRINE 2.

Czytać prosze ze zrozumieniem, no i czekam na twoja liste pingi

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

I jeszcze to do pada:

power-bank-p1-4.jpg

A listy nie będę rozpisywał, bo zaraz będziesz kręcił nosem że to dla januszy, a to ma 70% na metacritic więc nie jest hitem i tak dalej. Jest w chu.j dobrych gier.

Opublikowano

PS4 sobie moze miec nawet najwieksze hity na swiecie, bez pada i tak w nie nie zagrasz :kaz:

PS4 kupione tydzień po europejskiej premierze z dwoma DS4.

13570755208372085101.jpg

Uwaga, zdradzam tajemnice niezniszczalnych gałek.

1m3-id9_3.jpg

0_0_productGfx_4d29d0801b67bd25fa1289538

:kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Oczywiscie, że jest w (pipi) dobrych gier ja temu nie przeczę, tylko mówię, że takich kamieni milowych jak w czasach GC/PS2/DC/XBOXa w generacji szóstej biorąc pod uwagę ps3 oraz 360 to nie ma wcale tak dużo. No, ale kasias mi pokaże zaraz uncharted 2, call of duty mw 2 czy inne obesraństwo.

13570755208372085101.jpg

1m3-id9_3.jpg

0_0_productGfx_4d29d0801b67bd25fa1289538

twoja tajemnica niezniszczonych gałek to granie godzinke dziennie w multi tlou i czasem driveclub żeby nagrać video bo ponoć chłopaki cię wołają do klubu a ty nie grasz

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

YETI jaki oszust, widzę, że lewa gałka już nie wyrabia.

Opublikowano

7 generacja chu,j oszustwo bo nintendo chu,jowe zeldy wydało.

Opublikowano

Co prawda to prawda.

Opublikowano

YETI pięknie zaorał krzykaczy :nuke:

Opublikowano

YETI jaki oszust, widzę, że lewa gałka już nie wyrabia.

Już tłumaczę, pad jest zabierany do kumpla, gdy w świetnym towarzystwie i przy piwku gramy osiedlowe turniej w PES2015, ja za czasów PSX/PS2 :banderas:

Widocznie któryś ze znajomych jest brudasem i nie obciął paznokci. Przy najbliższym spotkaniu zwrócę na to uwagę i w razie potrzeby wyzwę go od brudasów i xbotów :kaz:

Opublikowano

Pad bez wad to ten z którym nie trzeba przechodzić szeregów zabiegów kosmetycznych by nadawał się do użytku. Nie wspomnę nawet o samej wygodnie grania na nim.

Protip: są już takie pady.

GameCube_controller.png

Prawa gałka z downem, krzyżak wywiesza białą flagę nawet przy padzie od X360, brak lewego bumpera, brak przycisków w gałach, kabel, a do tego pad rozmiarem dostosowany do małych, chińskich ewentualnie kobiecych rączek. Faktycznie bez wad :sir:

Opublikowano

Yeti zaorał lewą gałkę pada trzymaniem ja ciągle w kierunku do przodu w samograjach.

Lem nie obrażaj Gacka bo Ci

granata do samochodu wrzucę.

If you know what I mean...

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Prawa gałka z downem, krzyżak wywiesza białą flagę nawet przy padzie od X360, brak lewego bumpera, brak przycisków w gałach, kabel, a do tego pad rozmiarem dostosowany do małych, chińskich ewentualnie kobiecych rączek. Faktycznie bez wad :sir:

Lem jak tam twój pad od ps4 trzyma się nadal? :kaz:

Opublikowano

tBtS2gs.jpg

Edytowane przez ping

Opublikowano

Niektórym chyba sie juz w głowie przewraca. Wy myslicie ze wszystko co bylo kiedys to bylo lepsze. Zwykły sentyment. I sory ale na takiego ps3 i x360 było wiecej wyjatkowych i niepowtarzalnych gier niz na takiego Dreemcasta.

wyjątkowe gry na ps360-REZ HD-okami hd-ico&sotc hd-journey-demons/dark souls-portal 2-Half life 2 plus epizody-RE 4 HD-MGS 3 HD-Tlou-Bioshock-RDRi moim okiem tyle, z takich gier o których będzie jeszcze się latami rozmawiało tak jak teraz o Shenmue czy REZ

Idź Pan w (pipi) z taką listą. SOTC, Ico, okami - gry z PS2, wszystko inne oprócz TLoU i serii Souls, to multiplatformy.

Opublikowano

:facepalmz:

Opublikowano

wszystko inne oprócz  TLoU i serii Souls, to multiplatformy.

Zaprawdę, codziennie nowe info w CW.

Odnośnie padów, to i tak wiadomo, że w obecnej generacji wygrał już ten czarny plastik.

Xbox-One-pad-21.jpg

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Pad od gamecuba, to najbardziej wygodny pad jaki trzymałem, po prostu idealny pod każdym względem.

Opublikowano

13570755208372085101.jpg

I co chcesz i pokazac? Ze Ci sie juz pady rozpierdalaja?

Prosze bardzo

24g402o.jpg

Pad kupiony 18 grudnia 2009 roku. Przegrane na nim miliony godzin, w tym znajomi grali, nie musza obcinac paznokci i przechodzic 2-godzinnego reżimu z higieny ani używac topowego mydła DOVE które nie wysusza skóry zeby mogli legalnie u mnie zagrac na konsoli i nie rozyebac pada.

U Ciebie widze gałki nie wyrabiaja wiec nie wiem co chcesz mi pokazac, pozatym ze jeszcze bardziej mnie utwierdzasz w moim przekonaniu ze cos tu jest nie tak.

Sorry ale patrzac na zużywanie sie pada do PS3 a pada do PS4 o czymś świadczy. Dodaj do tego tania bateryjke ktora nie moze utrzymac wiecej niz 6 godzin i jest jawne ze jestesmy robieni w dupe, bez wazelinki.

U mnie pad z bundle'a, kupiony na nocna premiere PS4 trzyma sie o dziwo nadal ok, bo dbam o swoje sprzety jak mało kto, ale pad dokupiony w Saturnie rozyebal gałke lewa po 12 godzinach grania. Czaisz to ? DWANAŚCIE GODZIN (pipi). Poszedl do żyda bo myslalem ze trafila mi sie felerna fala (bronilem wtedy DS4 na forum jak dziki), kupilem nowke z RT Euro AGD, pogralem sobie tydzień (jeszcze opakowanie mam przygotowane do zwrotu w razie czego) i co? I gałeczka lewa juz ma deformacje i mnie uwiera w kciuk a zagralem kilka meczy w Fife oraz troche w Stridera. Dlatego stwierdzam jednozacznie ze pad do PS4 to (pipi) obesrane.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

-obudowa od pada do gacka

-przyciski ABXY i krzyżak od pada do WiiU

-triggery i gałki od pada do Xbox One

-bateria jak w Pro Controllerze do WiiU

Jest i on. Pad idealny.

The Pad

Opublikowano

original.gif

Jest i on. Pad idealny.

The Pad

FIX

Opublikowano

Velius nakładki na gałki serio, kumpel ma to samo wział ma premierę i już starta gałka a jest korpo-typkiem gra może 1-2 dziennie przy dobrych wiatrach. Poleciłem mu tez żeby na allegro zakupił, bo póki co jego pad wyglada jak sto nieszczęść, gałki starte, lightbar taśmą zaklejony żeby nie świecił w ekran tak mocno i bateria po jednej sesji do ładowania. To jest porażka.

Opublikowano

Velius nakładki na gałki serio, kumpel ma to samo wział ma premierę i już starta gałka a jest korpo-typkiem gra może 1-2 dziennie przy dobrych wiatrach. Poleciłem mu tez żeby na allegro zakupił, bo póki co jego pad wyglada jak sto nieszczęść, gałki starte, lightbar taśmą zaklejony żeby nie świecił w ekran tak mocno i bateria po jednej sesji do ładowania. To jest porażka.

Troche przesada z tą tasmą i zaklejaniem ekranu. Wystarczy ustawic swiatlo na dim i prawie nie widac tego efektu. Mnie irytuje fakt placenia grubej kasy ze pada i obchodzenia sie z nim delikatniej niz z dziewica bo zaraz gałki sie porozwalaja. Wiem ze mozna sobie kupic gumki i zalozyc nowe, ale jakbym chcial trzymac w domu karton zapasowych gumek to bym kupil chinskiego pada za 40zl i mial chociaz argument dlaczego musze to robic, pad za 239zl w stacjonarnym sklepie nie ma prawa byc wykonany w taki sposób, to jest cios w policzek dla kazdego gracza i jawne olanie ludzi ciepłym moczem. Dziwi mnie tylko ze niektórzy otwieraja paszcze i łykaja ten mocz nibym soczek jałbłkowy z tymbarka.

Opublikowano

Ja chyba wiem czemu uzytkownikom Xboxa rozpadają sie pady w rękach, bo nieszczęścia lubią chodzić parami.

Opublikowano

ja mam gumki z hamy i jedynie na co narzekam na dlugosc grania na jednym ladowaniu bo to zart i kpina, sama galki tez failowe - chocby na naszym zlocie - pad od pajgiego mial nakladki, od masorza tez juz mial mial deformacje na lewej

Opublikowano

Wiem ze mozna sobie kupic gumki i zalozyc nowe, 

exact nie wiedzial i wszyscy wiemy jakie sa dzis tego efekty  :dog:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.