Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wiem ze mozna sobie kupic gumki i zalozyc nowe,

exact nie wiedzial i wszyscy wiemy jakie sa dzis tego efekty :dog:

Ale czemu snujesz domysły na podstawie własnego doświadczenia.

Boty to tylko 01 myślą.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Co do kłopotliwego lightbara to polecam sprawdzić naklejki na allegro. Rózne ciekawe wzory.

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Co do kłopotliwego lightbara to polecam sprawdzić naklejki na allegro. Rózne ciekawe wzory.

Mam, polecam
Opublikowano

To co, jak myslicie, kto pierwszy pocisnie beke ze na konferencji MSu o Windowsie 10 nie zapowiedzieli nowej gry na Xboxa? :Coolface:

Taki swietny pad a co rusz trzeba do niego dokladac, a to nakladki, a to naklejki, a wystarczyloby zeby sony dalo jeszcze lepsza gume (wy(pipi)ac glosniczek, zainwestowac w mocna gume) oraz opcje wylaczenia lightbara.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Trzeba się spytać hav3na, pewnie robił na bieżąco listę wkręconych klapków ;)

Opublikowano

To o 18 to ma być coś grubego ? czy znowu hype przed niczym ? 

Opublikowano

Tak, Micro ma zapowiedzieć, że gry z xzłoma wędrują na pc, czyli grube, grube dymanie botów.

Opublikowano

No cóż - jak podliczymy koszta użytkowania PS4 jak to na baronów przystało to musimy liczyć:

- Konsola PlayStation 4

- Dodatkowy pad

- Laptop do ładowania pada

- zestaw gumek z allegro

- zestaw narzędzi do ewentualnego rozkręcenia i wymiany sprężynek

- taśma klejąca

- komplet klapków KUBOTA

- TV oczywiście tylko Bravia najlepiej HX850

- cygaro

- tylko kanapa/fotel

- kominek

- wino rocznik 1886

- iPhone

- gramofon ze zbiorem trzech tenorów, albo całą kompilacją Franka Sinatry

- środki czyszczące do rąk

- obcinacz do paznokci, najlepiej jeszcze maszynka do golenia z trymerem

- zestaw nowych ciuchów - koszula, krawat, marynarka, białe skarpetki

- białe rękawiczki do wyciągania konsoli z pudełka bez pozostawiania śladów

- odświeżacz powietrza

Masakra, wychodzi więcej niż za najlepszy na rynku PC (już za 5 godzin z wbudowanym Xboxem) i bardzo dobry taboret :/

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Widać jak na dłoni, że to nie jest zabawa dla gówniarstwa, status społeczny, zawartość portfela musi być, by móc sprostać wymaganiom.

Opublikowano

"Exy" konkurencji w 2015 roku.

ŁOniak:

Ori (także X360 i PC) - cyfrak

Screamride (także X360) - jakiś cyfrak o wesołym miasteczku

State of Decay (także X360 i PC) - cyfrak z grafą z PS2, remaster z X360

Forza 6 - jak to Forza, rok w rok

Halo 5 - szczelanka dla Ameryki i dzieciaków

Rise of The Tomb Raider (czasowy ex, na premierę także na X360) - będzie fajna gra, choć na razie mowa o niej tylko dlatego, że to czasowy ex

Quantum Break - wklejam na odczep, bo gra wyjdzie w 2016. Remedy = ładna grafika, fajne pomysły, repetycja i obsuwy

Wii U:

Captain Toad i coś ze skarbem - minigierka z Mario 3D Land (sorry, miało być 3D World) sprzedawana w pudełku

Yoshi's Wolly World - platformówka 2D, było grane na SNES, GameBoy Advence i 3DS (i jeszcze na czymś? nie pamiętam...)

Mario Maker - :facepalmz:

Splatoon - szczelanka z farbami, wygląda fajnie, ale gdyby nie ex, to przeszłoby bez echa, jak dziesiątki szczelanek na PSN i XLA

jakiś RPG z X-ami w tytule - fajny powrót do czasów PS2, tak pod kątem łachowego designu, jak i animacji postaci

Zelda U - to będzie bardzo dobra gierka, ale najlepszą Zeldą i tak Okami!

Devil's Third (zapomniałem, szczerze mówiąc, i dopisuję) - giera z PS2

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

@Bansai

To jest konferencja pokazujaca Windows 10 dla konsumentow wiec nie spodziewal bym sie zapowiedzi zadnycj killerow ;) Jedynie moje podejrzenia to Fable Legends i KI z crossplay pomiedzy XO i PC. Mozliwe tez ze bedzie Lift London bo oni niby klepia cos na urzadzenia mobilne.

Opublikowano

Macio, sama prawda, PS4 nie dla plebsu, chłopstwa i biedy, tylko dla ludzi wygrywających życie.

Opublikowano

Macio, zapomniałeś o drewnie do kominka, co najmniej 7 kubików na sezon + wizyta kominiarza co 3-4 lata  :reggie:

Opublikowano

z ppe 

Czy możemy liczyć na jakieś wieści na tematy stricte konsolowe? Potwierdzono już, że na scenie wystąpi szef działu Xbox Phil Spencer. Niestety wygląda na to, że ogłoszenia dotyczyć będą głównie aktualizacji systemu operacyjnego XONE, wykorzystania bibliotek DirectX 12 i nowych funkcji hardware'owych, a nie świeżych gier. Jeden z graczy zapytał Spencera na Twitterze, czy na dzisiejszym wydarzeniu możemy się spodziewać nowych ogłoszeń gier. Spencer odpisał, że "w imprezie bardziej chodzi o platformę i jej możliwości".

Opublikowano

No cóż - jak podliczymy koszta użytkowania PS4 jak to na baronów przystało to musimy liczyć:

- Konsola PlayStation 4

- Dodatkowy pad

- Laptop do ładowania pada

- zestaw gumek z allegro

- zestaw narzędzi do ewentualnego rozkręcenia i wymiany sprężynek

- taśma klejąca

- komplet klapków KUBOTA

- TV oczywiście tylko Bravia najlepiej HX850

- cygaro

- tylko kanapa/fotel

- kominek

- wino rocznik 1886

- iPhone

- gramofon ze zbiorem trzech tenorów, albo całą kompilacją Franka Sinatry

- środki czyszczące do rąk

- obcinacz do paznokci, najlepiej jeszcze maszynka do golenia z trymerem

- zestaw nowych ciuchów - koszula, krawat, marynarka, białe skarpetki

- białe rękawiczki do wyciągania konsoli z pudełka bez pozostawiania śladów

- odświeżacz powietrza

Masakra, wychodzi więcej niż za najlepszy na rynku PC (już za 5 godzin z wbudowanym Xboxem) i bardzo dobry taboret :/

Myślałem, że na końcu tego zestawienia pojawi się kwota. Zawiodłem się. Czy zamiast kubot, mogą być niebieskie japonki, które posiadam ?

Opublikowano

jak myslicie saper i pasjans beda w crossbuyu?

Opublikowano

No przecież to ma być prezentacja Windowsa 10, a nie żadnych gier. Gier dziś nie będzie, będą co najwyżej istniejące już produkcje jako forma przykładu wykorzystania DX12 lub Win10.

@DonSterydo

Cholera, zapomniałem :/ Koszty rosną. Lekka ręką trzeba w sumie miesięcznie zgarniać tyle co Sylvan w tydzień :/

Myślałem, że na końcu tego zestawienia pojawi się kwota. Zawiodłem się. Czy zamiast kubot, mogą być niebieskie japonki, które posiadam ?

Kwota wyszła z cosmosu :/

W ostateczności mogą być.

Opublikowano

Takie szlacheckie życie biedne boty, gdy ktoś posiada Ferrari to nikt go nie pyta ile pali, jakie ma opony i jak często je zmienia, ile kosztuje ubezpieczenie i na jaka myjnie jeździ. Chodzi o wzbudzanie zazdrości i okazywanie miłości do motoryzacji.

Podobnie jest z nami baronami, ps4 wzbudza zazdrość a od nas kipi fascynacja naszym hobby, hobby ktore tradycyjnie objawia sie w tytuły z najwyższej Polki nie dostępne dla żadnej innej podrasy.

Opublikowano

Takie szlacheckie życie biedne boty, gdy ktoś posiada Ferrari to nikt go nie pyta ile pali, jakie ma opony i jak często je zmienia, ile kosztuje ubezpieczenie i na jaka myjnie jeździ. Chodzi o wzbudzanie zazdrości i okazywanie miłości do motoryzacji.

Podobnie jest z nami baronami, ps4 wzbudza zazdrość a od nas kipi fascynacja naszym hobby, hobby ktore tradycyjnie objawia sie w tytuły z najwyższej Polki nie dostępne dla żadnej innej podrasy.

Mówisz o tym zalewie remasterów i indyków z PC?

Opublikowano

Ładna mi najwyższa półka

de0hlDN.png

:oh_you:

Opublikowano

Daj spokój, on już dawno jest stracony.

Opublikowano

po 10patchach jest 171%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a kolejne latki przed nami wiec jeszcze urosnie

Opublikowano

Kasia jaki tryhard xD

Opublikowano

Ładna mi najwyższa półka

de0hlDN.png

:oh_you:

Jak złamią ps4 i kiedys sobie ściągniesz to zobaczysz co to GOTY 2014 i GOTG Arcade Racer
Opublikowano

Jak nie masz innej alternatywy to może GOTY i GOTG. :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.