Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

po 10patchach jest 171%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a kolejne latki przed nami wiec jeszcze urosnie

Potwierdzam, pohejtowałem, pokrzyczałem na evolution, bo chciałem mieć racera. Problemy wreszcie ustały i wtedy kupiłem grę, ciesząc się najlepszymi wyścigami jakie mogły się pojawić. Tak samo trzeba robić z konsolami, poczekać aż trochę gier wyjdzie (również, a może przede wszystkim multiplatform) i kupić konsolę.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Takie szlacheckie życie biedne boty, gdy ktoś posiada Ferrari to nikt go nie pyta ile pali, jakie ma opony i jak często je zmienia, ile kosztuje ubezpieczenie i na jaka myjnie jeździ. Chodzi o wzbudzanie zazdrości i okazywanie miłości do motoryzacji.

Podobnie jest z nami baronami, ps4 wzbudza zazdrość a od nas kipi fascynacja naszym hobby, hobby ktore tradycyjnie objawia sie w tytuły z najwyższej Polki nie dostępne dla żadnej innej podrasy.

Faktycznie, zabawka za 1500zł z grami wartymi dolara.

Prawdziwym sprzętem dla koneserów gamingu jest japoński Xbox 360 z takimi grami:

Raiden4x360_art.jpg

MH200001front.jpg

2132433916.jpg

big.jpg

mushihime_360.jpg

pa.164640.6.jpg

image_thumb69.png

250px-DoDonPachi_Dai_Ou_Jou_Black_Label_

080327.jpg

341346786.jpg

Espgaluda_2.png

DeathsmilesII.jpg

182454_front.jpg

250px-Shooting_love.jpg

No nie będę wszystkiego wklejał, tylko część tortu pokażę.

Do tego oczywiście to:

hori-real-arcade-pro-vx-sa-xbox-360-figh

To jest bycie baronem, a nie jakieś śmieszne PS4-ki. Tyle że Sonowiec-Wyścigowiec nie doceni, zwłaszcza że wiele z powyższych gier kosztuje w granicach 300-800zł za sztukę. Trudno by było sprzedać na allegro po upojnym weekendzie z grą. No i niestety nie są to samograje.

ZAFOLIOWANY Raiden Fighter Aces - 2400zł :banderas: używka 500 :banderas:

BOGACTWO

Edytowane przez ping

Opublikowano

Bardzo podoba mi się druga okładka.

Opublikowano

Czy zieloni bracia już dokonali wyboru podzespołów swoich PCtów? W razie czego pomogę  :newell:

Opublikowano

I to, ze masz hajsy/czas na te wszystkie japońskie pierdoły pozycjonuje cie gdzies wyzej od innych graczy Bucu?

W sumie tak, zalicza sie do grona VIP lub inaczej mowiac "koneser" :kaz:

Opublikowano

I to, ze masz hajsy/czas na te wszystkie japońskie pierdoły pozycjonuje cie gdzies wyzej od innych graczy Bucu?

Dokładnie Bucu. Gdy ktoś posiada najlepsze shmupy to nikt go nie pyta ile zarabia, ile ma czasu i jak często w nie gra, ile kosztuje ich ubezpieczenie i na jakim forum pisze. Chodzi o wzbudzanie zazdrości i okazywanie miłości do gier.

:kaz:

Edytowane przez ping

Opublikowano

Schowaj słome w buty

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Ej ale weź wyjdź z tego tematu co, bo nie ogarniasz za bardzo :hi:

Przejrzyj sobie nowe promocje na zavvi to może komuś sprzedasz gierkę z 10zł przebitką i będzie na nowe analogi do DS4 :banderas:

Opublikowano

ping is on fire!

Opublikowano

Ej ale weź wyjdź z tego tematu co, bo nie ogarniasz za bardzo :hi:

Przejrzyj sobie nowe promocje na zavvi to może komuś sprzedasz gierkę z 10zł przebitką i będzie na nowe analogi do DS4 :banderas:

... szkoda pisac na takiego goscia.

Edytowane przez Welna

Opublikowano

zas klotnia o gierki doroslych chlopow

Opublikowano

Gdybym mierzył swoją miarą, to bym tu widział samych koneserów doskonałych, drogich gier, importowanych za ciężkie pieniądze z kraju kwitnącej wiśni :sir:

Niestety nie może być tak pięknie, więc trzeba otwierać oczy niektórym, pokazać ten lepszy świat. Luksusu. Wspaniałości.

Opublikowano

Gdybym mierzył swoją miarą, to bym tu widział samych koneserów doskonałych, drogich gier, importowanych za ciężkie pieniądze z kraju kwitnącej wiśni :sir:

Niestety nie może być tak pięknie, więc trzeba otwierać oczy niektórym, pokazać ten lepszy świat. Luksusu. Wspaniałości.

Jestem za, a nawet przeciw.

Nie każdy toleruje typowo japońskie gry, ich nadmiar niektórym szkodzi, wychodzi bokiem, nie są przyswajalne... Niektórym wystarczy włączyć/przejść Zeldę lub jakiegoś Finala, by mieć w nadmiarze japońszczyzny na kilka miesięcy.

No i są też Ci, którzy grają jedynie w gry od ubi/ea i wyścigi... podgracze.

Opublikowano

Jak patrze na post pinga to zaluje ze nie zalapalem sie na Caladrius Blaze jak byl w promocji na play-asia :frog:

Opublikowano

Kupowanie gier w promocjach , nie jest dla prawdziwych koneserów. Velius , tylko wersja kolekcjonerska za milion pintonów

Opublikowano

Jak patrze na post pinga to zaluje ze nie zalapalem sie na Caladrius Blaze jak byl w promocji na play-asia :frog:

Cztery godziny i zeszło wszystko :frog:

Też mi nie pykło.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Czy zieloni bracia już dokonali wyboru podzespołów swoich PCtów? W razie czego pomogę  :newell:

Też służę pomocą, mam nawet rabat 5% :newell:

Opublikowano

Ej no, protestuje. Ja już swojego PC mam. Tzn. dokładnie mówiąc będę miał dopiero dziś w momencie, gdy zapowiedzią kiedy wychodzi na niego Win 10. Kupiłem wraz z padem w pakiecie. A tak wygląda.

6483101_sa.jpg

:dog:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Dokładnie Bucu. Gdy ktoś posiada najlepsze shmupy to nikt go nie pyta ile zarabia, ile ma czasu i jak często w nie gra, ile kosztuje ich ubezpieczenie i na jakim forum pisze. Chodzi o wzbudzanie zazdrości i okazywanie miłości do gier.

Paweł co sie dziwisz tym klapom wydali 1,5klocka na konsole, przecebulili drivecluba z zniżką plusa i grają ile wlezie i potem takie kasztany o goty racerze czy gotg arcade można przeczytać lol'd

Exact wiesz co to jest arcade w ogole?

tumblr_m2s3opMzwP1qim931o1_400.gif

C5nBokh.gif

crazy-taxi-drive-sega-is-planning-someth

to jest arcade a nie czekaj w sumie dc to też arcade 

mP3rjz.gif

Opublikowano

Bluber sie droczy jak kupi ps4 to bedzie z nami smigac w wyzwaniach albo w tym nowym trybie w multi wzorowanym na kwalifikacjach w f1 ;)

Opublikowano

Paweł co sie dziwisz tym klapom wydali 1,5klocka na konsole, przecebulili drivecluba z zniżką plusa i grają ile wlezie i potem takie kasztany o goty racerze czy gotg arcade można przeczytać lol'd

Exact wiesz co to jest arcade w ogole?

tumblr_m2s3opMzwP1qim931o1_400.gif

C5nBokh.gif

crazy-taxi-drive-sega-is-planning-someth

to jest arcade a nie czekaj w sumie dc to też arcade 

mP3rjz.gif

A już niedługo

tumblr_n7yp5m1ZlR1spoqhxo1_500.gif

:banderas:

Póki co tylko PC, ale jak wiadomo, od dzisiaj to co na PC, automatycznie wychodzi na XBOX ONE.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.