Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

@czezki

i wszedłeś tu, do tematu gdzie ps2 porównują do ps4...  :dog:

soul... just... don't...

Edytowane przez kermit

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ja miałem z Ghosts. Co do lagów - jak chcesz sensownie grać online to PS4 sobie odpuść. Graficznie jest tak samo.

Grasz w tej swojej piwnicy na starym monitorze - mała przekątna, niska rozdzielczość, nie?

Opublikowano

Ja nie rozumiem, czemu my porównujemy okres PS4 do dominacji PS2?

Przecież PS4 sprzedaje sie jeszcze lepiej od czarnulki, jest najsilniejszą maszyną w porównaniu do tamtej generacji, wyszło więcej gier w analogicznym czasie...

Ja bym to nazwał Super Dominacją.

Za to u xbotów brak gier do września, połowa exow podzielona na epizody i jaranie się betą. My ciągle mamy jakieś bety, tu Planetside, tam H1Z1, ale nie krzyczymy o tym na prawo i lewo. Po prostu mamy w co grać.

Opublikowano

Figaro my również mamy w co grać, właśnie co skończyła się beta HALO 5, jest wieczne Diablo 3 ROS jest HALO MCC (4 kampanie do zrobienia) a zaraz wyjdzie Dying Light ;)

Opublikowano

Bomba prawdy Figaro, my gramy w gry a boty w okulary i zapowiedzi.

cw off: Gdyby nie multiplatformy w obydwu obozach byłoby ciężko

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Ja nie rozumiem, czemu my porównujemy okres PS4 do dominacji PS2?

Przecież PS4 sprzedaje sie jeszcze lepiej od czarnulki, jest najsilniejszą maszyną w porównaniu do tamtej generacji, wyszło więcej gier w analogicznym czasie...

Ja bym to nazwał Super Dominacją.

Tylko gry z (początków) czarnulki pamiętamy do dziś... Za dziesięć lat nawet nie będziesz pamiętał słowa DriveClub czy inne Infamousy.

Może podchodzę do tego troche poprzez sentyment. Okres szóstej generacji to było wielkie bum na konsole, zwłaszcza gdy na rynku pojawiły się jeszcze Xbox i Gacuś( :reggie:) , gry były świetne, pozostawiły mega wspomnienia. 

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

W waszym własnym świecie tak właśnie jest Cosmos 

Opublikowano

figaro chcial strollowac botów a na haczyk złapał sie cosmos

Opublikowano

Gdybym się nadział, nie napisałbym spoilera :yao:

Cały czas oczekuję większej ilości gier i jeden wielki hit na rok to za mało. Ale u botów jest jeszcze gorzej, na pececie nie gram wcale, a wii u narazie nie chcę.

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

hehe znow to zrobiles, nadziales sie na moj trolling o tym ze sie nadziales na trolling

Opublikowano

. Po prostu mamy w co grać.

No jak masz zaległosci z czasów snesa to się nie dziwie

Opublikowano

figaro chcial strollowac botów a na haczyk złapał sie cosmos

Najgorsze, że to pewnie wcale nie był troling  :frog:

Opublikowano

Nie sądzę, "hiperdominacja" to za dużo powiedziane, ale dominacja jak najbardziej. Już abstra(pipi)ąc od gier, nie zrozumiem dlaczego ms robiąc next gena nie dorównał sony w bebechach. A sony msowi w jakości pada i obudowy.

Opublikowano

Ale u botów jest jeszcze gorzej

This waiting. :reggie:

Pogadamy na koniec tego roku.

Ogracie już te swoje wyczekane samograje i inne gry "na raz".

Ja się wcale nie nudzę odpalając Xbona - nadrabiam zaległości, jedna ogrywana gra w napędzie - MCC, dwie kolejne czekają na półce - Lords of the Falen i Metro Redux.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Prawdziwy gracz zawsze ma w co grać  :miner:

Opublikowano

Zacząłem grać w GTA V. Jak na razie fajna giera, duży budżet i żyjące miasto. Kilka niedopracowań dałło się przełknąć. Ale póki co gotg dla tlou niezagrożone, zobaczymy co będzie dalej...

Opublikowano

No ja też się nie nudzę, a jeśli uznam, że xbox one będie rzeczywiście na wyższym poziomie na koniec roku to nie widzę problemu w zamianie konsoli. Chociaż nie sądzę by się tak wydarzyło. Z ordera faktycznie może być samograj (kupię jak będzie za 60 zł na allegro), ale BB się zapowiada rewelacyjnie. Drieclub obecnie również bardzo mi przypada do gustu (wiem, że 71 czy 74 na mc) ale tak jak pisałem wcześniej, jak się kupiło tę grę po "naprawie" to chce się z niej wyciskać ostatnie soki, robię to od 3 stycznia grając prawie codziennie.

Opublikowano

Zacząłem grać w GTA V. Jak na razie fajna giera, duży budżet i żyjące miasto. Kilka niedopracowań dałło się przełknąć. Ale póki co gotg dla tlou niezagrożone, zobaczymy co będzie dalej...

Z werdyktem poczekaj aż ograsz TLoU.

Opublikowano

Ograłem już dawno, więc jak zwykle bociarski fail...

Opublikowano

Tlou niezła strzelanka tpp z odrobiną skradania, ale podana w dosyć dobrej formie. Mocne 8

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Mendrek zas zgrywa obiektywnego....ex od sony vs multiplatforma....no (pipi)a chyba nie zasne czekac na werdykt jaka gra lepsza :D

Opublikowano

Ograłem już dawno, więc jak zwykle bociarski fail...

Ej ale nie wrzucaj wszystkich do jednego wora OK?

@teddy

Potwierdzam, dobra giera i tyle, osobiście nie rozumiem aż taki dużego zachwytu.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Nie sądzę, "hiperdominacja" to za dużo powiedziane, ale dominacja jak najbardziej. Już abstra(pipi)ąc od gier, nie zrozumiem dlaczego ms robiąc next gena nie dorównał sony w bebechach. A sony msowi w jakości pada i obudowy.

No na pewno obie firmy do siebie dzwnoniły i mówiły

-ty kaz ja robię solidnego pada, ale wtedy troche hajsu mniej będzie na ram a jak tam u was? :reggie:

-no damy gó.wno obesrane zamiasta pada ale GDDR5 będzie wiec wiesz rozje.biemy was grafiką :kaz:

Chyba pierwszy raz w życiu się z tobą zgodzę, tlou jest lepsze niż gta v, ale mimo to tlou to nie gotg hehe

Opublikowano

najwieksi fani playstation 4,

jeden dalej czeka na ps4 pod choinką mimo że mama chce ją schować do kartonu ("mamo, mikolaj sie pomylil, jeszcze wróci, zostaw chociaz samo drzewko")

drugi mowi ze na ps4 jest w co grac wymieniajac h1chuy2 a tak naprawde jest na etapie SNES'a

trzeci w 2015 odkrywa GTAV... pierwszy raz... pies mi zaczął wyć na chacie jak to przeczytałem na głos

Edytowane przez kermit

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.