Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

czym odpowie waganin, czy sporzadzi wlasna liste?

no, ale czym mam odpowiadać? że stanik ciągle o asasyna męczy bułe? Nie rozumiem tego zarzutu, skończyłem też far cry 3, uncharted 2,3, heavy rain, god of wara 3, nowego hitmana czy bioshocka infinite, które też uważam za słabe gierki, ale przynajmiej je ograłem, tak samo jak ogladalem 2 cześci transformersów dobrowolnie a uważam te filmy za gów.no obesrane lul

stunik myslal ze turus pl to gamertag blubera xDDDD

nie no, stanik sobie zapisał moje exophase xD

http://profiles.exophase.com/bartezoo/

macie skrolujcie do woli, ale przypominam nie wii czy przenosne konsole nie mają aczików więc no :reggie:

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

skonczyc prawie wszystkie czesci assasynow pomimo tego ze uwazasz je za (pipi) obesrane - do mnie to zbyt duzy fetyszyzm

Opublikowano

god of war3 (pozyczone)

enslaved journey to the west (pozyczone)

nawet takie smaczki wylapal :D :D :D :D

Najwazniejsze to byc skrupulatnym i uczciwym wobec swoich odbiorcow, Mendrek to rozumie!

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

god of war3 (pozyczone)

enslaved journey to the west (pozyczone)

nawet takie smaczki wylapal :D :D :D :D

Najwazniejsze to byc skrupulatnym i uczciwym wobec swoich odbiorcow, Mendrek to rozumie!

wzoruje sie wszak na firmie - swoim guru :kaz:

Opublikowano

skonczyc prawie wszystkie czesci assasynow pomimo tego ze uwazasz je za (pipi) obesrane - do mnie to zbyt duzy fetyszyzm

Ale się na niej znam jak nikt hehe, nie no w jedynke grałem dawno temu na premiere był ok, zmarnowany potencjał, dwójka była spoko dwa razy skończyłem każda kolejna to odcinanie kuponów takie że oczy krwawią, ale pozyczałem od kumpla potem przeczytałem tutaj na forum, że AC 4 to fajna gra i tez wziałem :reggie: to samo FC3 a po tym już wiem, że gier ubi nie moge ruszać bo dla mnie są crapami a od 2008 roku gust mi się troche zmienił. 

Opublikowano

ja sie zabieralem za 1,2,3 i 4 i zadnej nie skonczylem bo to goovna rozmazane, chyba nigdy nie skonczylem gierki, ktora mi sie nie podobala

Opublikowano

i look at ubisoft's games and i see nothing worth liking

Opublikowano

AC2 było dobrą grą i na niej seria powinna się skończyć

Opublikowano

ja sie zabieralem za 1,2,3 i 4 i zadnej nie skonczylem bo to goovna rozmazane, chyba nigdy nie skonczylem gierki, ktora mi sie nie podobala

No w 2008 roku zrobiła na mnie spore wrażenie fajnym klimatem i dwójkę chyba każdy się zgodzi, że to przyzwoita część dopiero potem zaczeło mnie wku,rwiać ogłupianie tej gry, nasranie ikonkami, press x to awesome i odcinanie kuponów. No i fakt debilny pomysł był granie w 3 i 4 hehe, ale np taki God of War 3 też mi sie nie podobał, ale skończyłem ledwo bo ledwo, nie wiem może jestem masochistą, ale filmy też zazwyczaj do końca ogladam. 

Opublikowano

Dwójkę przeszedłem jak było w GwG. Poza tym toczę osobista wojenkę z rakiem Ubi i ich grami w których jedynie różni się otoczenie i główny bohater. W związku z tym nie mam zamiaru wydać ani gorsza więcej na ich pozycje.

No chyba, że wydadzą BG&E2.  :yes2:      :banderas:    :fsg:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

stunik myslal ze turus pl to gamertag blubera xDDDD

Kolor zielony nigdy nie robił dobrze na mózg.

Opublikowano

ja pierdole mendrek rozjebał system. Wypisać gry z całej generacji, która z czego, która pożyczona, która ograna zanim pojawiła się w plusie. Jednak prawdziwi gracze-nerdy jeszcze istnieją  :D

Żyj chłopie, żyj  ;)

Opublikowano

AC2 było dobrą grą i na niej seria powinna się skończyć

E tam, Black Flag też roz(pipi)ał system.

Opublikowano

Black Flag najgorszy ze wszystkich, ogolem mozna przyjac, ze od najlepszej 2ki kazda nastepna czesc gorsza od poprzedniej.

Opublikowano

Pyierdolisz, najlepszy remake Sid Meier's Pirates jaki powstał, a że Assassins w nazwie to cóż, możesz przewijać cutscenki przecież.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Black Flag najgorszy ze wszystkich, ogolem mozna przyjac, ze od najlepszej 2ki kazda nastepna czesc gorsza od poprzedniej.

pitolisz bzdety  :reggie:

Opublikowano

Ja tam wciąż nie rozumiem zachwytów nad dwójką po latach. To nie kolejne odsłony się zdałniły, tylko stały w miejscu, coraz bardziej uwidaczniając archaiczność poprzednika. Fajnie ujął to Yano porównując AI strażników w Snake Eater'ze w dziale MGS HD Collection (grze sprzed dekady!) z AI strażników z AC2. Spójrzmy prawdzie w oczy AC2 jest stawiany za nie wiadomo jaki wzór jeszcze w 2015, bo nie miał szczęścia być blockbusterem Sony w 2009. :reggie:

Parę mies. temu, po sporej masie zaczytanych pozytywnych opinii miałem okazję odpalić IV na ps4 znajomka, którą nawet sam umiarkowanie się podjarałem i po pierwszym pozytywnym wrażeniu (widoczki) chooj mnie strzelił od tych strzałek, gpsów i przeciwników czekających po kolei grzecznie na wpjerdol. Jakie to smutne że ludzie w tym temacie tak hejtują ścierwa typu COD, WD, wspomniany AC, i ich negatywny wpływ na branżę, a później nie wstydzą się wklejać jotpegów z tymi tytułami w Zakupach Growych. :frog: "No bo tutaj to tak dla beki". [*]

Opublikowano

Spzedajcie mi te statki w black flag. Co w tym takiego fajnego?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Kup cztery piwa, spal dwie lufy, daj telewizor głośniej, płyń sobie i słuchaj szantów. Jest źle? Dla mnie bomba.

Opublikowano

Nic. Serio bedziesz sie wku.rwial tak jak przy fc. Nobody ma guilty pleasure w postaci uncharted :kaz:

Opublikowano

@Copper

no mam, lubię raz na 2-3 lata pojanuszować Nathanem, czy inną Larą, w przerwach między ambitniejszymi gierkami, by nie popaść w zbytni growy snobizm, ale nie kryją się z tym po kątach, żeby wyjść na bardziej cool. :kaz:

Inna sprawa że gdyby te tytuły w 2015 stały w miejscu jak np. AC Unity, to także bym je olał. W poprzedniej generacji moją pierwszą grą Ubi był FC3 i nie przeczę jako sand box w fpp był dla mnie pewnym powiewem świeżości. Po prezentacji FC3.5 ochota do dalszego eksplorowania serii jakoś mi przeszła (to samo mam z serią KZ po "dwójce").

Opublikowano

Na 90% jakby braklo Sony/Msu na rynku to wszedlby na niego ktos inny.

To jest bzdura.

i przeciwników czekających po kolei grzecznie na wpjerdol.

jak dla mnie, największy rak branży jaki kiedykolwiek wymyślono.

Opublikowano

@Copper

Szczerze powiedziawszy nie jestem zwolennikiem powszechnego ujawniania swoich danych osobowych na FB, czy growego id, a już tym bardziej używania go jako "argumentu" w CW.Jak już tak bardzo chcesz wiedzieć, to Raven może podać co ograłem, bo ma mnie na psn (choć lista nie będzie kompletna, bo taka np. Valkyria Chronicles i Folklore jak wiesz trofeów nie dostały. Jeśli przekonasz się do BB, to też chętnie z tobą przytnę w co-op'ie. :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.