Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

DonSterydo: czy ty masz porażenie mózgowe? W multi gra chodzi w 1920x1080. Połowa pikseli jest brana z poprzedniej klatki, ale w dalszym ciągu jest to super ostre, natywne full HD, a nie rozciągnięte 960x1080. Na pewno to wiesz. Dlaczego udajesz głupszego niż jesteś w rzeczywistości? :/

to waldek musi miec juz wykrzywiona twarz na stale po 200h w bf4 XD

Jak gra jest tego warta, to można przymknąć oko i grać nawet w 720p, ale z własnej woli wybierać (pipi) rozmazane mając do wyboru glorious 1080p za tę samą cenę? Impotencja umysłowa.

Edytowane przez Lem

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zacznijmy moze od prostszej rzeczy, kto w ogole gral w multi szadą fa? :dynia:

okej ja gralem, po 2 misjach w singlu poszedlem na multi, 2 dni pozniej gra poszla na allegro

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Widać Lem, że nawet nie wiesz o czym Don do Ciebie pisze. :reggie:

Opublikowano

DonSterydo: czy ty masz porażenie mózgowe? W multi gra chodzi w 1920x1080. Połowa pikseli jest brana z poprzedniej klatki, ale w dalszym ciągu jest to super ostre, natywne full HD, a nie rozciągnięte 960x1080. Na pewno to wiesz. Dlaczego udajesz głupszego niż jesteś w rzeczywistości?  :/

Za DF:

In the single-player mode, the game runs at full 1080p with an unlocked frame-rate (though a 30fps cap has been introduced as an option in a recent patch), but it's a different story altogether with multiplayer. Here Guerrilla Games has opted for a 960x1080 framebuffer, in pursuit of a 60fps refresh.

:reggie: 

I jeszcze będzie pisał, że to natywne 1080p XD

W takim razie Halo 2 na Xone też chodzi natywnie w 1080p bo jest w rozdzielczości 1360x1080 XD Zaraz... czyli wyższej niż Szadoł Fą w multi :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jednak nie udajesz.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Lem w tej chwili:

c94613f3-4ef2-40c7-8369-e96deea0888d.gif

Opublikowano

Niezły fail z tym Shadow Fall, wychodzi na to że najlepsze next genowe Killzone to Mercenary na Vitę.

Dawać Resistance na PS4 !!!

Anyway, Dragons Dogma Online zapowiedziana na PS4, PS3 i PC. Model biznesowy to free2play a wydawca to Capcom.

4 osobowy party kusi straszliwie ( DD na PS3 to imo gra multi obcięta do singla ), tylko żeby japońce jakiejś maniany nie odwaliły z płatnościami :( 

Opublikowano

Jak gra jest tego warta, to można przymknąć oko i grać nawet w 720p, ale z własnej woli wybierać (pipi) rozmazane mając do wyboru glorious 1080p za tę samą cenę? Impotencja umysłowa.

Wybrać cokolwiek, a następnie zakupić dany sprzęt i ewentualnie dopiero wtedy zacząć tracić swój czas na bycie wojownikiem CW, by bronić swojej decyzji... To, powiedzmy, ma sens.  :reggie:

Syndrom Mendrka jak widać jest wielce zaraźliwy wśród wyznawców religii Kaza -  Sony takie dobre, wszystko inne złe i zawsze jestem na nie.

Opublikowano

1.Wybrać cokolwiek, a następnie zakupić dany sprzęt i ewentualnie dopiero wtedy

2.  Sony takie dobre, wszystko inne złe i zawsze jestem na nie.

1.Lem upraszcza konkurencję między PS1 i X1 tylko do różnicy w rozdziałce, co jest mocno naciągane i mylące ( kwestia pada, exów, awaryjność ? itp. ), ale nikt imo kota w worku nie kupi. Ja bym obstawiał właśnie jak największy research przed zakupem.

Te 1080p na PS4 w multiplatformach - duży plus, ale chyba jednak nie game changer.

2. Akurat Sony i Playstation na tym forum jest najbardziej na świeczniku i zbiera baty za rzeczy, które innym wydawcom/twórcom konsol uchodzą na sucho. 

To, czy ktoś używa i słucha argumentów to kwestia indywidualna.

Opublikowano

Zeby była jasnosć to z tym multi w KZ:SF jest inaczej niż piszecie oboje. Dla konsoli technicznie rzecz biorąc jest to jak 960x1080p, tylko że tutaj dev zastosował swoistą wersję przeplotu, co w efekcie daje obraz podobny jak przy 1080i (w bezruchu obraz wygląda jak natywne 1080p, w ruchu jak 960x1080p - stąd też trudniej dostrzec różnicę).

Opublikowano

Niezły fail z tym Shadow Fall, wychodzi na to że najlepsze next genowe Killzone to Mercenary na Vitę.

Dawać Resistance na PS4 !!!

Anyway, Dragons Dogma Online zapowiedziana na PS4, PS3 i PC. Model biznesowy to free2play a wydawca to Capcom.

4 osobowy party kusi straszliwie ( DD na PS3 to imo gra multi obcięta do singla ), tylko żeby japońce jakiejś maniany nie odwaliły z płatnościami :(

MMO+Free To Play = guwno obeszczane.

To ja na wieść o tym czym nowy DD bedzie:

w8vxhx.gif

Opublikowano

Zeby była jasnosć to z tym multi w KZ:SF jest inaczej niż piszecie oboje. Dla konsoli technicznie rzecz biorąc jest to jak 960x1080p, tylko że tutaj dev zastosował swoistą wersję przeplotu, co w efekcie daje obraz podobny jak przy 1080i (w bezruchu obraz wygląda jak natywne 1080p, w ruchu jak 960x1080p - stąd też trudniej dostrzec różnicę).

Wszystko jasne. Lem gra w bezruchu - odpala screena na laptopie  :yao:

Opublikowano

To jeszcze nikt tutaj nie napisal ze to DD Online jest tylko na rynek Azjatycki?

Opublikowano

Daj sie klapom nacieszyc, yakuza tez sie jarali ze na ps4

Opublikowano

1.Lem upraszcza konkurencję między PS1 i X1 tylko do różnicy w rozdziałce, co jest mocno naciągane i mylące ( kwestia pada, exów, awaryjność ? itp. ), ale nikt imo kota w worku nie kupi. Ja bym obstawiał właśnie jak największy research przed zakupem.

Te 1080p na PS4 w multiplatformach - duży plus, ale chyba jednak nie game changer.

Jeśli komuś bardziej odpowiada pad albo brakowałoby mu rynsztokowego humoru z xbox live - proszę bardzo, ale kiedy te same mupety, które przez siedem lat podniecały się porównaniami Digital Foundry i darły "tylko xbox!" przy znacznie mniejszych różnicach, teraz piszą, że różnicy między 900p i 1080p nawet nie widać? No dla niektórych to jest za ciężkie.

Nadal nie jest to skalowane 960x1080 i nijak nie da się tego do gówna rozmazanego porównać :sorcerer:

To jeszcze nikt tutaj nie napisal ze to DD Online jest tylko na rynek Azjatycki?

A to jest jakiś problem wejść na azjatycki PSN i pobrać grę na tamtejszy rynek? Jak dobrze pójdzie, to jeszcze wersja dla HK okaże się mieć zrozumiałą wersję językową.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Daj sie klapom nacieszyc, yakuza tez sie jarali ze na ps4

Powiedzial klapek.

Opublikowano

Widze Lem kolejny po irasiadzie i mirasie klapek, ktorego nawet forumowe klapki nie trawią. Lemonka ty zbierasz energie jak super sajan jak sie z ciebie smieja? Bedziesz jak szatan serduszko?

Opublikowano

Przeszedlem gta5 i nawet nie wiedzialem ze tam sa rowery.

Opublikowano

Lemonka

:dynia:

Opublikowano

Było trzeba zwiedzać świat a nie szczelać się z policją  :reggie:

Edytowane przez pawciokratos

Opublikowano

Kolejka linowa? Moze pozycze od kumpla wersje na nadkonsole i zagram jeszcze raz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.