Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Bo exy sa poki co srednio slabe...

Jednym z wiekszych Januszy na tym forum jestes Ty, kupujac 30 gier, ktorych nawet nie masz czasu otworzyc, na poprzedniej generacji grales na PS3, "gdy wszyscy Twoi znajomi ciorali w gry multiplayerowe na 360tce", "bo w gazetce napisali, ze jest to najmocniejsza konsola " xD.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

I nie zanosi się na zmianę... :oh_you:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Gdyby microsoft oferowal dobre konsole i gry, to sprzedaz lepiej by wygladala, a tak juz trzecia generacja i nadal sa w (pipi)e w naszym kraju. W poprzedniej generacji troche verbatimy pomogly.

Uważajcie, żeby verbatimy teraz nie pomogły Sony.  :frog:

Nie sadze zeby w tych czasach piractwo na taka skale jak na ps2 czy x360 bylo mozliwe. Do(pipi)ia jakies always online, przymusowe aktualizacje itd

Opublikowano

Jednym z wiekszych Januszy na tym forum jestes Ty, kupujac 30 gier, ktorych nawet nie masz czasu otworzyc, na poprzedniej generacji grales na PS3, "gdy wszyscy Twoi znajomi ciorali w gry multiplayerowe na 360tce", "bo w gazetce napisali, ze jest to najmocniejsza konsola " xD.

Aha, to świetnie, a teraz zmykaj, bo nie wiem po co się wcinasz do rozmowy jak nie zamierzasz dodać niczego sensowego.

Moja sprawa ile gier kupuje i w co gram, mogę ich kupić nawet i 100, nikomu to nie szkodzi. Nie czuje się lepszym, bo nabiłem w jakiejś grze miliard godzin jak ty w czymś tam. Wolę wygrywać życie.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Tylko przypadkiem nie rób listy jak Mendrek...  :shotgun:

Gdyby microsoft oferowal dobre konsole i gry, to sprzedaz lepiej by wygladala, a tak juz trzecia generacja i nadal sa w (pipi)e w naszym kraju. W poprzedniej generacji troche verbatimy pomogly.

Uważajcie, żeby verbatimy teraz nie pomogły Sony.   :frog:

Nie sadze zeby w tych czasach piractwo na taka skale jak na ps2 czy x360 bylo mozliwe. Do(pipi)ia jakies always online, przymusowe aktualizacje itd

Nasze społeczeństwo, to nadal biedota, w tym aspekcie nadal nic się nie zmieniło, jeżeli mieliby możliwość ponownie pograć na konsoli nielegalnymi sposobami - to na pewno pare sztuk konsol więcej by się u nas sprzedało.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

no sorry, troche smieszy mnie temat Januszy, ktorzy dany tytul wyzylowali do tego stopnia, ze nie ugralbys z nimi 1 killa, nie strzelil nawet jednej bramki, a nowy Assasin jest zdecydowanie lepszy niz Mordor 10 na 10.

Pozdrawiam.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Pamiętajcie, jest jeszcze czas

500.jpg

Natomiast w przypadku pozoronie ładnego zielonego raju jest pod ukryciem szambo.

szambo.jpg

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

no sorry, troche smieszy mnie temat Januszy, ktorzy dany tytul wyzylowali do tego stopnia, ze nie ugralbys z nimi 1 killa, nie strzelil nawet jednej bramki, a nowy Assasin jest zdecydowanie lepszy niz Mordor 10 na 10.

Pozdrawiam.

Dobrze, ze ty byś to zrobił, przecież jesteś taki doskonały :)

Opublikowano

Cala spolecznosc MS to sami Janusze, miliony godzin w 2 gry - Halo i Gearsy ^^, nie to co Maciek, milion gier w folii!

Opublikowano

Skoro wszyscy po stronie MS to janusze... to brak mi określenia społeczności Playstation. Dzieci Neosony ?

Neoklapki?

dzieci-neo-o.gif

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Cala spolecznosc MS to sami Janusze, miliony godzin w 2 gry - Halo i Gearsy ^^

A sam już nabiłeś te "milion" godzin w Horizon 2 ;) Takie to słabe gry są na Xboxie.

Opublikowano

easye, nie zaszczepiles sie przeciwko wsciekliznie kolejny rok z rzedu :(

Opublikowano

Jest rozwiązanie!

sony-sucks--large-msg-116006026091.jpg

Opublikowano

Ale z tym, ze najgorszy assassin jest lepszy od mordoru, to chyba prowo?

Ty serio tak myslisz?

Serio nie wiem.

Opublikowano

Przegralem w Horizon 2 sporo godzin, ponad 200 wyscigow online, wiekszosc na podium, wyprzedzilem chyba wszystkich botow w klubie i pewnie z niejednym bym wygral wyscig 1 na 1, ale wedlug Twojego toku rozumowania jestem Januszem ^^

Czezky bedzie o gustach dyskutowal, najpierw calakowanie Ryse, walking dead po raz 155 na innej platformie dla paru osiagniec, na koniec Mordor 10 na 10. xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

The Order to chyba jakoś za miesiąc ;)

Ale potem już będą wychodziły codziennie po 1 eksie, nie?

Przecież sony zawsze dotrzymuje obietnic.

XD

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Nie no, maciomianiak, ty od januszy nie wyzywaj, na razie jestes na poziomie fanka :reggie:

Smutna prawda, musisz zapracowac na pozycje.

Opublikowano

Tu sami prawdziwi gracze ktorzy wymieniaja jako wade brak mozliwosci cofania czasu

Opublikowano

Dobrze, że w the order nie trzeba celować tylko jednym przyciskiem się strzela, szybciej wpadną trofea do lansu na forumku.

Opublikowano

Dobrze tez ze nie bedzie za dluga i nie ma multi, bo gralyby same Janusze!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ja tam się nie wcinam nikomu do tego w co gra, każdy lubi co innego ;)

Bardziej podkreślam, że exy na konsole Sony mają marną sprzedaż względem multiplatform, nie licząc wyjątków jak GT czy gry od Naughty Dog.

W sumie nic innego tam nie ma...

Persona5.jpg

P4Golden na vitę - 0.85 mln. 0.82 na ps2.

small_336577357.jpg

2.53 mln. - w 2007, 1.82 mln - za pełnoprawną odsłonę z 2009

Bloodborne-Gamescom-2014-Screenshot-06-N

sprzedaż Demom's Souls - 1.77 mln. w samym retailu

Do tego reaktywowany;

2750343-preview_amplitude_20141203gs.jpg

jrpg na E3 od studia które popełniło w przeszłosci m.in. DQ8 i NNK (ponad 1.39 mln. w retailu), marka Resistance (przeszło 9 mln.). Po prostu prawdziwe gry dla konesererów, a nie jakieś oskryptowane Drejki wannabe i tasiemce dla Januszy. :daddy:

Plus wszystkie multiplatformy w 1080p.  :obama:  :banderas:  :fsg:  :kaz:

bul dópy botów dziś w temacie taki piękny.  :wio:

:dafuq:

Opublikowano

niktcienielubi to zdecydowanie mój ulubiony użytkownik w cw

Good job. :dafuq:

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.