Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dali klapersom Transistor, Yakuze, Rouge Legacy i premierowego indyka a ci narzekają xD woleli jakiegoś gó.wno pokroju Watch_Dogs czy Knacka. Jezu, ale gardze. 

Opublikowano

Po raz kolejny lepszy miesiac niz GwG :banderas:

Edytowane przez easye

Opublikowano

I w takich momentach gardzę klapami. Dostali takie perełki, a będzie narzekanko, że miało być coś z AAA, że za co ja płacę itd. Nawet nie wchodzę na fejsową grupę polską PS4. Nie chcę sobie ciśnienia podnosić. 

Pier.dolone ameby umysłowe.

Opublikowano

GwG niezła kupa przy tym co SONY ma do zaoferowania, na ONE to już w ogóle wstydzili by się. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Wszystkie gry bdb w tym miesiącu w plusie :banderas: Co prawda Rouge Legacy już mam, ale marna strata, chętnie potestuję Thiefa i Yakuzę oraz tę nowość na Vitę ^_^

ale fakt, klapki Januszy muszą narzekać :frog:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Przeciez narzekaja glownie Xboty, Orzeszek, Kobik, ktory dopiero niedawno wrocil do PS4, no chyba ze liczysz plebs z fb ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Bardzo prosze ograc Yakuze 4, bardzo was prosze, a potem najlepiej prosze sie napalac na Yakuze 5, dziekuje.

Opublikowano

Przeciez narzekaja glownie Xboty, Orzeszek, Kobik, ktory dopiero niedawno wrocil do PS4, no chyba ze liczysz plebs z fb ^^

odbij w kieleckie, Thiefa i transistor mam ograne. ps3 nie mam i jakuzy nie trawie, a indory zaorać jakie by nie były (tfu)

Opublikowano

Najlepszy plus od dawna.

Opublikowano

Dali klapersom Transistor, Yakuze, Rouge Legacy i premierowego indyka a ci narzekają xD woleli jakiegoś gó.wno pokroju Watch_Dogs czy Knacka. Jezu, ale gardze. 

Przecież co miesiąc robiłeś to samo po ogłoszeniu indyków w plusie na PS4 i jeszcze się dziwiłeś że to tobą gardzą xD

Opublikowano

:banderas: prawie idealnie po przedostatnim egzaminie, ale będzie grane, (pipi) mać

A gierki ze STEMA LEŻO. :dog:

Opublikowano

475860989_41.jpg

475860971_45.jpg

Ten miecz. :dynia:

ZDYCHAJ UBI

Opublikowano

Do tego gra gubi klatki.

Opublikowano

"Co za tragedia. Te gry to ja mogę na telefonie mieć" 

"Ałę gó.wno dali na luty ps plus :("
"no jest lipa... skąd oni biorą te gry hehe"
"... z dupy"

Walcem. Rozjeżdżałbym walcem.
Opublikowano

To już mnie w ogóle rozpier.dala zwłaszcza, że wersję HD można mieć z darmowym modem i podstawową wersją Heroes III np. z goga, która pójdzie nawet na mikrofalówce.

Czy ktoś ma jeszcze wątpliwości, że Ubi to najgorsze ścierwo w tej branży?

Opublikowano

I j ak tam wrażenia po trailerze DDO?  :)

9ae298a8c67e98d48540606202e056df.jpg

Po raz kolejny lepszy miesiac niz GwG :banderas:

i co stanal ci ? 

tak sobie mysle kiedy to wasze kochane sony da wam DC P+ edition ? dalej patalachy nie potrafia ogarnac serwerow ? czy ruchanko bez wazeliny ?

Edytowane przez kubson

Opublikowano

"Co za tragedia. Te gry to ja mogę na telefonie mieć" 

"Ałę gó.wno dali na luty ps plus :("
"no jest lipa... skąd oni biorą te gry hehe"
"... z dupy"

Walcem. Rozjeżdżałbym walcem.

Każdemu nie dogodzisz. Ale jak by dali jakas fife i bfa to by tam orgazmu dostali.

Opublikowano

Czy ktoś ma jeszcze wątpliwości, że Ubi to najgorsze ścierwo w tej branży?

Mimo to raz na ruski rok uda im się wydać coś przyzwoitego jak np. ZombiU czy Rayman. Gdzie do (pipi) nędzy jest BG&E 2 , jedyny tytuł od nich na który obecnie czekam ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.