Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale potrafisz czytać ze zrozumieniem czy nawet takiej podstawy nie ogarniasz ? I gdzie niby pisze ze MS czyściutki ? Z drugiej strony to poki co Sony obiecało cos czego nie jest w stanie dostarczyć a wy jeszcze macie czelność pisać ze to MS rucha graczy

Z drugiej strony to póki co m$ obiecał wam next-gen, a dostaliście (pipi) rozmazane i cross-gen z X360 :reggie:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To samo było z xbox i xbox 360 ze niby to pol next gen, a jak sie skończyło to każdy wie :reggie:

Pozatym każdy wiedział przed zakupem co xbox one ma w środku wiec nie ma mowy o jakiś machlojkach tak jak w przypadku Sony i DC

Opublikowano

Dokładnie, już pierwszy gry były w 900p :kazzgif:

Opublikowano

13 lutego na amerykańskim rynku zadebiutuje nowy model Nintendo 3DS. Sony postanowiło więc odciągnąć uwagę od konkurencji i organizuje w tym samym dniu tajemniczy event na który rozsyłano zaproszenia.

Maile na razie rozesłano do przedstawicieli mediów oraz osób w programie PlayStation MVP. Z informacji, które przedostały się do publicznej wiadomości wynika, że 13 lutego Sony zapowie coś nowego związanego z marką PlayStation. Niektórzy spekulują, że będzie do następca Vity, ale to raczej niemożliwe. Szybciej spodziewałbym się obniżenia ceny Vity.

Ale co ostatecznie to będzie (bo możemy mieć nawet do czynienia z ...niczym) przekonamy się za ponad dwa tygodnie.

http://www.pssite.com/news-39275-tajemniczy_event_playstation_na_poczatku_lutego__co_szykuje_sony_.html

co szykuje Sony jak obstawiacie?

Opublikowano

(pipi) mnie to obchodzi, bede na(pipi)ial w  Zelde i Monster Hunter 4.

Opublikowano

Fanek dał sygnał 

zaraz zacznie się niczym nieuzasadniony eksajt na jakiś tajemniczy event 

Opublikowano

7 indyków na vitę i jakiś port w 25 fpsach chodzący w nie natywnej rozdzielczości.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Znowu sie klapy beda nakrecac a wyjdzie jak zwykle

Opublikowano

Ściągnąłem sobie TF na okres testowy 48h. Kurna jaka ta gra jest miodna, do tego 1080@60. :banderas:

Aż chyba sobie kupię kluczyk.

Opublikowano

najlepsza gierka graficznie poki co only on xbox one wiec zaden cross gen

tzn jaka?

Opublikowano

najlepsza gierka graficznie poki co only on xbox one wiec zaden cross gen

tzn jaka?
nie przejmuj sie nim, pomyliły mu sie konsole
Opublikowano

pewnie pokażą nowy gameplay z Uncharted i będzie kolejna masakra w CW 

Opublikowano

Widze klapy takie zalosne, ze nawet Guernica w kazdym poscie sie od nich odcina :reggie:

bycie botem lub nintendofagiem w CW to pójście na łatwiznę.  :reggie:

Opublikowano

Uncharted jest tak (pipi)a nudne, ze po pierwszych dwoch od kilku miesiecy nie mam sily siegnac po trojke. Nie wiem po co ciagna to (pipi) obesrane, za nowe crash team racing by sie wzieli lepiej albo tlou 2.

Opublikowano

tlou2 bedzie po u4

Opublikowano

Bedzie event ze az klapki pospadajo... z dachu :kaz:

Desant z niebios na botow, ostateczna bitwa.

ku-xlarge.gif

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

TLoU 2? a komu to potrzebne?

Opublikowano

Boty juz dawno zaorane, daddy i mazzeo zostali, reszta juz kupila albo kupi ps4 z wieskiem 3.

Opublikowano

Pewnie Iras wysyla zaproszenia na swoja domowke. Lem nareszcie zobaczy jak wygalda DC na zywo oraz dostanie namiary ile trzeba zoomowac zdjecia do porownywania gier, Observer dostanie uptada do 200 exow Plejstejszyn na 2015r, a na koncu wszyscy zgodnie pomoga kidnappie zlozyc makiete Xboxa.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

lem bedzie wykładał analizę, której nauczył sie na renomowanej uczelni, też bym chciał tam być :frog:

Opublikowano

Pewnie Iras wysyla zaproszenia na swoja domowke. Lem nareszcie zobaczy jak wygalda DC na zywo oraz dostanie namiary ile trzeba zoomowac zdjecia do porownywania gier, Observer dostanie uptada do 200 exow Plejstejszyn na 2015r, a na koncu wszyscy zgodnie pomoga kidnappie zlozyc makiete Xboxa.

czyli warto czekać

Opublikowano

+ sesyjka w watch_dogs na kierze obowiązkowo.

Opublikowano

TLoU 2? a komu to potrzebne?

już tłumaczę:

żeby zrobić z niedobitkami botów to co zrobiło multi pierwowzoru. :daddy:

vqNZdj.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.