Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Barabasza.

e tu brute contra me?

Nigdy.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Bluber jak to jest mieszkac w jednym miescie z userem Lemonka wstydzisz sie? 

Opublikowano

@kubson

na razie z dotąd ujawnionego gameplayu QB prezentuje taki sam poziom co kapiszonów co AW, czy U4. Z tym że bardziej liniowy.

Sorry Max Payne 3 to na razie nie jest. W kategorii oskryptowanych samograjów Nathana może pobić tylko Lara. No ale gratuluję optymizmu, jeśli w ogóle sadzisz że to QB będzie GOTY. Chyba że w kategorii najładniejsze płynne przechodzenie z cut scenek w gameplay. :reggie:

Opublikowano

Bluber jak to jest mieszkac w jednym miescie z userem Lemonka wstydzisz sie? 

pewnie z tarnowa albo bielska przyjechał uczyć się na tej renomowanej uczelni :obama:

@kubson

na razie z dotąd ujawnionego gameplayu QB prezentuje taki sam poziom co kapiszonów co AW, czy U4. Z tym że bardziej liniowy.

Sorry Max Payne 3 to na razie nie jest. W kategorii oskryptowanych samograjów Nathana może pobić tylko Lara. No ale gratuluję optymizmu, jeśli w ogóle sadzisz że to QB będzie GOTY. Chyba że w kategorii najładniejsze płynne przechodzenie z cut scenek w gameplay. :reggie:

Max Payne 1,2 > Max Payne 3

a biorąc pod uwagę MP i Anal Wake to 

Remedy > Naughty Dog 

jesli chodzi o chodzone strzelanki tpp (bo crash, jak to klasa sama w sobie) 

Opublikowano

Hola hola, ktoś zapomniał że po usunięciu konta można bez konsekwencji wrócić na forum. Kto przegra niech yebnie spoiler z gwiezdnych wojen lub mario i na zawsze pożegna się z forumkiem.

Opublikowano

forumowe wyzwania w DriveClub to nie przelewki dzifko!

Cat-CatDrivingCarTheySeeMeRollinThe.jpg

Opublikowano

A biorąc pod uwagę TLOU i Jak 2?

No i smutne że najlepszy okres Remedy ma dwie generacje za sobą (oba Maxy to było solidne 9)

@Cosmos

no ale kasacja konta to nie byłby taki zły pomysł - przegrywajacy traci cały dorobek i zaczyna z przyznanym choojowym nickiem i bez prawa do avatara do końca roku. :kaz:

Ja nie chcę żeby nikt odchodził. :(

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Aż chyba sobie odpalę dwójkę na Xboxie.

Powiedzcie jak to było z jedynką? Która konsolowa wersja najlepsza?

Opublikowano

Mówię to z bulem - pc. Jedynka miała jednak najlepszy klimat.

Opublikowano

Smierc wszystkim co nie grali w Max Payne 1 i 2  :obama:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jedynka prawilnie kupiona w kartonowym pudełku z GOTY dubbingiem Radosława Pazury. Dwójka to pierwsza gra, jaką ściągnąłem z Kazzy, a właściwie stary mi ściągnął.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Wiadomka, jedynka zawsze bedzie najlepsza.

Ale doceniam trójkę, mimo paru błędów.

Opublikowano

Czyli raven nie gral?  :obama:

Opublikowano

Twój laptop uciągnie jedynke spokojnie, teraz ta gra chodzi na telefonach. 

@Nobody 

Jak 2 anyways to platformówka całkiem mocno (chociaż grałem w to 10 lat temu więc moge już nie pamietam) i nie mam zamiaru wrzucać do wora starego ND z nowym Remedy. Wiesz co jest zaje.biste w grach Remedy? Postacie, jak oni wykreują kogoś to ku.rwa to za 20 lat będziesz pamietał jak wygladał Max (morda Sama Lake więc wiadomo) ale też jego atrybuty czy cechy charakteru i to pokazuje, że jako koncept to jest dobrze napisana postać ma background i jest dla gracza realna a w grach ND, które celują w realistyczny setting? Cóż Joel i Ellie jeszcze ok, ale to dwie postaci ale taki Drake? Niczym się nie wyróznia, skończyłem 2 i 3 Uncharted w zeszłym roku i nie pamietam z tej postaci nic, kompletnie oprócz smiesznej animacji poruszania się i tego, że jakieś dupy się w okół niego kręciły. To jest własnie ich porażka i słabo, że muszą ciągnąć tę serię z tak bezpłciowym bohaterem, niby wzorowany na Indianie czy Larze, ale nie ma kompletnie żadnego catch'a, który by ci o niej przypomniał jak Indy bicz czy Lara dwa pistolety i cycki. 

Opublikowano

Popsuł mi się lapek. Poza tym nie mam myszki :zaba:

Opublikowano

Dla mnie trylogia Max Payne to jedne z lepszych gier w jakie grałem,

Jedynka najlepsza na PC, chociaz i tak 3 razy ukonczyłem ja na xboxie xD

Alan Wake rownież mi sie bardzo podobał, w sumie to każda gra Remedy jest zaje,bista wiec tak samo liczę mocno na QB

Opublikowano

Vlad3.JPG

Vlad goty.

Opublikowano

Czyli raven nie gral?  :obama:

Właśnie, rejwen musisz wziąźć się w garść, wszyscy, co grali w MP 1, 2 i uważają je za :banderas: gry, to ruchają, aż się iskrzy.

Opublikowano

@Nobody

Jak 2 anyways to platformówka całkiem mocno (chociaż grałem w to 10 lat temu więc moge już nie pamietam) i nie mam zamiaru wrzucać do wora starego ND z nowym Remedy. Wiesz co jest zaje.biste w grach Remedy? Postacie, jak oni wykreują kogoś to ku.rwa to za 20 lat będziesz pamietał jak wygladał Max (morda Sama Lake więc wiadomo) ale też jego atrybuty czy cechy charakteru i to pokazuje, że jako koncept to jest dobrze napisana postać ma background i jest dla gracza realna a w grach ND, które celują w realistyczny setting? Cóż Joel i Ellie jeszcze ok, ale to dwie postaci ale taki Drake? Niczym się nie wyróznia, skończyłem 2 i 3 Uncharted w zeszłym roku i nie pamietam z tej postaci nic, kompletnie oprócz smiesznej animacji poruszania się i tego, że jakieś dupy się w okół niego kręciły. To jest własnie ich porażka i słabo, że muszą ciągnąć tę serię z tak bezpłciowym bohaterem, niby wzorowany na Indianie czy Larze, ale nie ma kompletnie żadnego catch'a, który by ci o niej przypomniał jak Indy bicz czy Lara dwa pistolety i cycki.

Chyba trochę poplynales. Drake nie jest charakterystyczny? Bzdura. Crash Bandicoot? Faktycznie nikt nie kojarzy. Dwójka która sam wspomniałeś tak samo.
Opublikowano

Zwykły koleś w koszulce z pistoletem, zieeew. Next.

Opublikowano

Jakie to smutne, że boty muszą cofać się w czasie prawie 15 lat, żeby w ogóle mieć nadzieję na dobrą grę w tym roku :frog:

Przecież z twórców MP większość od dawna nie pracuje w Remedy :dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.