Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Barabasza.

e tu brute contra me?

Nigdy.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Bluber jak to jest mieszkac w jednym miescie z userem Lemonka wstydzisz sie? 

Opublikowano

@kubson

na razie z dotąd ujawnionego gameplayu QB prezentuje taki sam poziom co kapiszonów co AW, czy U4. Z tym że bardziej liniowy.

Sorry Max Payne 3 to na razie nie jest. W kategorii oskryptowanych samograjów Nathana może pobić tylko Lara. No ale gratuluję optymizmu, jeśli w ogóle sadzisz że to QB będzie GOTY. Chyba że w kategorii najładniejsze płynne przechodzenie z cut scenek w gameplay. :reggie:

Opublikowano

Bluber jak to jest mieszkac w jednym miescie z userem Lemonka wstydzisz sie? 

pewnie z tarnowa albo bielska przyjechał uczyć się na tej renomowanej uczelni :obama:

@kubson

na razie z dotąd ujawnionego gameplayu QB prezentuje taki sam poziom co kapiszonów co AW, czy U4. Z tym że bardziej liniowy.

Sorry Max Payne 3 to na razie nie jest. W kategorii oskryptowanych samograjów Nathana może pobić tylko Lara. No ale gratuluję optymizmu, jeśli w ogóle sadzisz że to QB będzie GOTY. Chyba że w kategorii najładniejsze płynne przechodzenie z cut scenek w gameplay. :reggie:

Max Payne 1,2 > Max Payne 3

a biorąc pod uwagę MP i Anal Wake to 

Remedy > Naughty Dog 

jesli chodzi o chodzone strzelanki tpp (bo crash, jak to klasa sama w sobie) 

Opublikowano

Hola hola, ktoś zapomniał że po usunięciu konta można bez konsekwencji wrócić na forum. Kto przegra niech yebnie spoiler z gwiezdnych wojen lub mario i na zawsze pożegna się z forumkiem.

Opublikowano

forumowe wyzwania w DriveClub to nie przelewki dzifko!

Cat-CatDrivingCarTheySeeMeRollinThe.jpg

Opublikowano

A biorąc pod uwagę TLOU i Jak 2?

No i smutne że najlepszy okres Remedy ma dwie generacje za sobą (oba Maxy to było solidne 9)

@Cosmos

no ale kasacja konta to nie byłby taki zły pomysł - przegrywajacy traci cały dorobek i zaczyna z przyznanym choojowym nickiem i bez prawa do avatara do końca roku. :kaz:

Ja nie chcę żeby nikt odchodził. :(

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Aż chyba sobie odpalę dwójkę na Xboxie.

Powiedzcie jak to było z jedynką? Która konsolowa wersja najlepsza?

Opublikowano

Mówię to z bulem - pc. Jedynka miała jednak najlepszy klimat.

Opublikowano

Smierc wszystkim co nie grali w Max Payne 1 i 2  :obama:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jedynka prawilnie kupiona w kartonowym pudełku z GOTY dubbingiem Radosława Pazury. Dwójka to pierwsza gra, jaką ściągnąłem z Kazzy, a właściwie stary mi ściągnął.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Wiadomka, jedynka zawsze bedzie najlepsza.

Ale doceniam trójkę, mimo paru błędów.

Opublikowano

Czyli raven nie gral?  :obama:

Opublikowano

Twój laptop uciągnie jedynke spokojnie, teraz ta gra chodzi na telefonach. 

@Nobody 

Jak 2 anyways to platformówka całkiem mocno (chociaż grałem w to 10 lat temu więc moge już nie pamietam) i nie mam zamiaru wrzucać do wora starego ND z nowym Remedy. Wiesz co jest zaje.biste w grach Remedy? Postacie, jak oni wykreują kogoś to ku.rwa to za 20 lat będziesz pamietał jak wygladał Max (morda Sama Lake więc wiadomo) ale też jego atrybuty czy cechy charakteru i to pokazuje, że jako koncept to jest dobrze napisana postać ma background i jest dla gracza realna a w grach ND, które celują w realistyczny setting? Cóż Joel i Ellie jeszcze ok, ale to dwie postaci ale taki Drake? Niczym się nie wyróznia, skończyłem 2 i 3 Uncharted w zeszłym roku i nie pamietam z tej postaci nic, kompletnie oprócz smiesznej animacji poruszania się i tego, że jakieś dupy się w okół niego kręciły. To jest własnie ich porażka i słabo, że muszą ciągnąć tę serię z tak bezpłciowym bohaterem, niby wzorowany na Indianie czy Larze, ale nie ma kompletnie żadnego catch'a, który by ci o niej przypomniał jak Indy bicz czy Lara dwa pistolety i cycki. 

Opublikowano

Popsuł mi się lapek. Poza tym nie mam myszki :zaba:

Opublikowano

Dla mnie trylogia Max Payne to jedne z lepszych gier w jakie grałem,

Jedynka najlepsza na PC, chociaz i tak 3 razy ukonczyłem ja na xboxie xD

Alan Wake rownież mi sie bardzo podobał, w sumie to każda gra Remedy jest zaje,bista wiec tak samo liczę mocno na QB

Opublikowano

Vlad3.JPG

Vlad goty.

Opublikowano

Czyli raven nie gral?  :obama:

Właśnie, rejwen musisz wziąźć się w garść, wszyscy, co grali w MP 1, 2 i uważają je za :banderas: gry, to ruchają, aż się iskrzy.

Opublikowano

@Nobody

Jak 2 anyways to platformówka całkiem mocno (chociaż grałem w to 10 lat temu więc moge już nie pamietam) i nie mam zamiaru wrzucać do wora starego ND z nowym Remedy. Wiesz co jest zaje.biste w grach Remedy? Postacie, jak oni wykreują kogoś to ku.rwa to za 20 lat będziesz pamietał jak wygladał Max (morda Sama Lake więc wiadomo) ale też jego atrybuty czy cechy charakteru i to pokazuje, że jako koncept to jest dobrze napisana postać ma background i jest dla gracza realna a w grach ND, które celują w realistyczny setting? Cóż Joel i Ellie jeszcze ok, ale to dwie postaci ale taki Drake? Niczym się nie wyróznia, skończyłem 2 i 3 Uncharted w zeszłym roku i nie pamietam z tej postaci nic, kompletnie oprócz smiesznej animacji poruszania się i tego, że jakieś dupy się w okół niego kręciły. To jest własnie ich porażka i słabo, że muszą ciągnąć tę serię z tak bezpłciowym bohaterem, niby wzorowany na Indianie czy Larze, ale nie ma kompletnie żadnego catch'a, który by ci o niej przypomniał jak Indy bicz czy Lara dwa pistolety i cycki.

Chyba trochę poplynales. Drake nie jest charakterystyczny? Bzdura. Crash Bandicoot? Faktycznie nikt nie kojarzy. Dwójka która sam wspomniałeś tak samo.
Opublikowano

Zwykły koleś w koszulce z pistoletem, zieeew. Next.

Opublikowano

Jakie to smutne, że boty muszą cofać się w czasie prawie 15 lat, żeby w ogóle mieć nadzieję na dobrą grę w tym roku :frog:

Przecież z twórców MP większość od dawna nie pracuje w Remedy :dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.