Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Użytkownicy Gametrailers napisali top 10 oczekiwanych gier 2015.

1. The Witcher 3: Wild Hunt

2. The Legend of Zelda Wii U

3. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

4. Uncharted 4

5. Bloodborne

6. Batman Arkham Knight

7. Final Fantasy XV

8. No Man's Sky

9. Persona 5

10. Xenoblade Chronicles X

Ponownie brakuje exa na tę konsolę na X. I tu pytanie kieruję w strone zielonych ekspertów - czy to znaczy, że czytelnicy GT to kolejna opłacona kraina sonylandu, bo nie wiem czy wrzucać do czarnej listy.

Z góry dziekuje za odpowiedź.

Edytowane przez Figaro

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No cóż nie zgodziłbym się z tym, że REDzi wydają patche rzadziej niż typowy developer (co to znaczy w ogóle?) Oni po prostu na premierę wydają trochę zbugowane gry i sukcesywnie je łatają wystarczy wspomnieć edycje rozszerzone, których doczekały się oba Wiedźminy i na pewno taką dostanie Wiedźmin 3 bo z taką skalą gry to nie ma co się dziwić. Czuje, że będzie podobnie jak w Skyrimie jeśli chodzi o bugmovies 

Opublikowano

Bluber jemu chodziło, że wydają gry rzadziej niż typowy developer, a nie patche. :P

Opublikowano

My bad. 

Kolejna lista gier, których figaro nie ogra w 2015 jeszcze ci się nie znudziło?

Użytkownicy Gametrailers napisali top 10 oczekiwanych gier 2015.

1. The Witcher 3: Wild Hunt
2. The Legend of Zelda Wii U
3. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
4. Uncharted 4
5. Bloodborne
6. Batman Arkham Knight
7. Final Fantasy XV
8. No Man's Sky
9. Persona 5
10. Xenoblade Chronicles X

Ponownie brakuje exa na tę konsolę na X. I tu pytanie kieruję w strone zielonych ekspertów - czy to znaczy, że czytelnicy GT to kolejna opłacona kraina sonylandu, bo nie wiem czy wrzucać do czarnej listy.

Z góry dziekuje za odpowiedź.

Opublikowano

Która to już lista exy x-bone nikogo? Trzecia? Bo mam wrażenie jakby była ta sama, tylko zmieniała się nieco kolejność i nazwa serwisu. W sumie spoko. :kaz:

Opublikowano

(pipi)a jakie to top 10 jest dobre  :fsg: 
6 gierek prosto z Japonii  :fsg:  i w bonusie jedna polska  :banderas: 

Opublikowano

Plankton jest wszędzie.

Opublikowano

Która to już lista exy x-bone nikogo? Trzecia? Bo mam wrażenie jakby była ta sama, tylko zmieniała się nieco kolejność i nazwa serwisu. W sumie spoko. :kaz:

Zaraz będzie że to spisek Sony i Big N wymierzony w "Wyższą Kulturę Konsolowości" :P

Opublikowano

Z 5 juź. Nie slyszales? Sony zamiast inwestować w jakiekolwiek exy, woli całą kasę wpychać w kieszenie redakcji wokół całego świata, żeby stworzyć iluzję, że to PS4 jest teraz wiodącą platformą w centrum zainteresowania.

Na szczęście Mazzeo i reszta odkryli niecny plan Kaza. Uff.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Ile trzeba wydac na blache ktora pociagnie wieska tak zeby wygladal chociaz tak jak na ps4?

Opublikowano

Jesli chodzi o pisma/strony to obecnie wiarygodny jest tylko official xbox magazine. Reszta co miesiac dostaje przelew od Sony.

Opublikowano

Ze 3,5k. Może nawet i 4 jak od podstaw.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ile trzeba wydac na blache ktora pociagnie wieska tak zeby wygladal chociaz tak jak na ps4?

4tys.

pc master dymanko w szczytowej formie.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Jesli chodzi o pisma/strony to obecnie wiarygodny jest tylko official xbox magazine. Reszta co miesiac dostaje przelew od Sony.

ale jesteś pewny na 100% że Sony i ich już nie skorumpowało?

Opublikowano

4tys.

pc master dymanko w szczytowej formie.

To poczekam ze zmiana kompa jeszcze jakis czas.
Opublikowano

będziemy czujni 

Opublikowano

Jak jesz to nie oglądaj.

Zapowiada się epicko xD

Opublikowano

Zawsze sie brzydzilem botami, ale to juz przechodzi ludzkie pojecie.

Opublikowano

Kur.wa, aż mam ochotę strzelić z ucha.

Opublikowano

STOP POLONIZACJI EUROPY

Opublikowano

Ja to się zastanawiam co stoi za tym waszym cwaniakowaniem klapki.

Ciągle jesteście karmieni obietnicami, a na krzywe akcje Sony chcecie przymykać oko.

Nawet jak sobie przypomne czasy PS3 to wpada mi do głowy kilka fajnych przykładów. Złotousty Ken mówiący o PS3 wyświetlającym obraz w 120 klatkach, kastrowanie konsol z wstecznej kompatybilności i slotów na karty, pokazywanie renderów na E3 po których Tretton mówi, że widzieliśmy właśnie "real gameplay", zapowiadanie gier które nigdy nie powstaną lub wyjdą za 2 generacje, jest już cross game chat?

Na PS4 tymczasem wał z rozdzielczością Shadow Falla, DelayClub, reklamowanie Watch Dogsów przez Sony które twierdziło że na ich konsoli gra chodzi w 1080p/60fps, nadal biedna infrastruktura sieciowa za którą tym razem musicie płacić, budżetowy sprzęt z budżetowym wykonaniem zapewniający jedynie akceptowalny jak na dzisiejsze standardy komfort gry nie mówiąc już nawet o braku ciekawych tytułów (poza niektórymi grami indie).

Yeti się obnosi z tą konsolą i telewizorem tak jakby miał tego Wiedźmina ogrywać w niewiadomo jakiej jakości a wszyscy wiemy jak będzie 

:pawel:

Widzę, że Adi jeszcze nie wyszedł z szoku po opublikowaniu wymagań do Wiedzmina. Wraca do przeszłości, coś majaczy o renderach, 120fps, chłopka za bardzo nie ma się do czego się przyczepić jeżeli chodzi o teraźniejszość, to sięga 10 lat do tyłu, jakie to jest żałosne.

Dziś mamy PS4, dominacje jak za czasów PS2, laptopowe gpu i cpu, które wyświetla takiego DriveCluba, Ordera czy Uncharted 4, gry które techniczne może pojawią się na pc za kilka lat, jak nvidia wyda kolejną wersje tytanów i znajdzie się jakiś wydawca, który zasponsoruje dużą grę dla komunijnych złodziei. Na dzień dzisiejszy biedny blacharz musi wydać 4tyś na kompa, aby odpalić Wiedzmina w 1080/30 na high, czujecie to, pc master dymanko, będzie grał w 30fps, przecież to pokaz slajdów. Tyle czekania na mesjasza Wiedzmina, a tu taki kop w dupsko, miało być glorius 1080/60, a skończy się dla większości na 1080/30 z suwakiem na low odpalone na 21 calowym monitorku. Po co takie coś żyje?

Niech każdy blacharz wydrukuje sobie te zdania i powiesi nad łóżkiem.

"Jest smutną prawdą, że mamy tutaj konsole, na których gra działa w 60 klatkach na sekundę i dużo potężniejsze PC, które nie radzą sobie z utrzymaniem tej samej liczby klatek z powodu niepotrzebnych narzutów. Gdybyśmy programowali bezpośrednio na sprzęcie tak samo jak robimy na konsolach, PC byłyby jeszcze dużo bardziej wydajne."

"Na konsolach możemy narysować może 10 000 lub 20 000 elementów geometrycznych w jednej klatce i można to zrobić w 30-60fps. Na PC nie da się narysować więcej niż 2-3 tysięcy obiektów bez wpadnięcia w tarapaty z wydajnością i jest to dosyć zaskakujące."

I na koniec...

You need a 3.68 Teraflop GPU to match PS4's GPU

:daddy:

Opublikowano

Przypominam, że ta dwójka była czczona przez xboty, bo przecież xbox dla takich zwykłych fajnych ludzi xDD Beka była z tego.

Tymczasem na ps4 grają baronowie z tv nie mniejszymi niż 48". Niedługo Cię przegonię Yeti niech 4k stanieje :frog:

Opublikowano

Z 5 juź. Nie slyszales? Sony zamiast inwestować w jakiekolwiek exy, woli całą kasę wpychać w kieszenie redakcji wokół całego świata, żeby stworzyć iluzję, że to PS4 jest teraz wiodącą platformą w centrum zainteresowania.

Na szczęście Mazzeo i reszta odkryli niecny plan Kaza. Uff.

Ten haniebny spisek został przez nich wykryty dobre parę lat temu, przy przy pomocy niezawodnego zestawienia ich growych gustów i resztą gamingowego świata (na nieszczęście dla tej reszty).

unmasked+criminal.jpg

Tak było :lapka:  

Sony jak naziści wiosną 45'; nie zwalniają obrotów, nawet wiedząc że wojna jest już dawno przegrana. 

Opublikowano

Przypominam, że ta dwójka była czczona przez xboty, bo przecież xbox dla takich zwykłych fajnych ludzi xDD Beka była z tego.

Tymczasem na ps4 grają baronowie z tv nie mniejszymi niż 48". Niedługo Cię przegonię Yeti niech 4k stanieje :frog:

Ja jednak wole Kinge z playstation polska
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.