Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Alan tez miał byc kozacki.

I był. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

oj irasek słaba psycha

Opublikowano

Alan tez miał byc kozacki.

I był. 

nie był. No i co teraz powiesz?

Opublikowano

Że też cię Yeti jeszcze nikt nie zaraportał za spoilowanie najbardziej ikonicznej sceny z tlou w sygnaturze.

Opublikowano

the order i gears of war to praktycznie podobne gry- tylko ze teraz to wy macie bol odbytu maskowany pokerfejsem bo na waszej "konsoli" raczej predko w nic ciekawego nie zagracie :sorcerer:

Na twoim miejscu powiedzialbym ze The Order stoi nawet poziom wyzej od girsow, poniewaz Ready at Dawn zaimplementowalo tak rewolucyjne ficzery jak pasy na 1/3 ekranu, qte w postaci rzutu granatem, bron ktora sama strzela headshoty

Nie mozna zapominac rowniez ze corridor shooter 1886 podzielony jestnna czytelne sekwencje aby Janusze nie popadly w rozterke, kiedy nalezy sie skradac, kiedy szczelac a kiedy nalezy zaliczyc pieknego headshota ze snajpy

Opublikowano

Ja chyba w innego Alana grałem jak tu niektórzy pisza ze to wybitna gra była. Klimat, fabuła swietne no ale reszta...

Opublikowano

oj irasek słaba psycha

Kto to mówi xD

Opublikowano

wypadalo by napisac ze order moze liczyc na ocene -9/10 ;)

Opublikowano

Alan Wake 6/10 za zmarnowany potencjal + znaczek od mate5 ( mala ilosc gry w grze)

Opublikowano

Że też cię Yeti jeszcze nikt nie zaraportał za spoilowanie najbardziej ikonicznej sceny z tlou w sygnaturze.

Już niejeden próbował, a zaspoilerowałeś teraz ty, bo osoby nie grające nie wiedzą, że scena z TLoU. :reggie:

Nie widać końca beki z tematy magdy gessler

Ja natomiast największe lagi mam w H3, w H2A  momentami też jest tragedia ale to tak z 10 -15% meczy, w pozostałych jest ok. w h1 i h2 nie gram za często gdyż wyszukiwanie meczy w tych playlistach trwa u mnie wieczność (rekord z wczoraj w h2- 40 minut wyszukiwania bez rezultatu). W h4 jest najlepszy kod sieciowy, jak połączy z dobrym serwerem to gra się świetnie, duża w tym też zasługa 60 fpsów i wyiebania dropów.

Kwiatki "jak teraz" od trzech miesięcy. Ta beta patcha dla wybranych jeszcze trwa, tak? :D  Na kolekcji można już stawiać gruby krzyżyk, nie naprawią tego nigdy. Kasa się zgadza i to najważniejsze, ludzie kupili. Za 10 miesięcy będzie H5 które sprzeda się w nakładzie zyzyliona egzemplarzy, powolutku będzie trwało zapominanie MCC. A te ODST co robią z nowymi teksturkami to sobie w dupę niech wsadzą. Nie po to kupiłem XO i MCC.

Czy na tym x-złowmie cos działa dobrze? Lajw nie działa, gesslerowa nie działa, multiplatformy w 900p bez kosodrzewiny. Microsoft ładnie was wydymał.

PS. A była taka beka z DC, karma to suka :reggie:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

oj irasek słaba psycha

Kto to mówi xD

Napisz mi więcej PW PSZESADA ;/

Opublikowano

Już niejeden próbował, a zaspoilerowałeś teraz ty, bo osoby nie grające nie wiedzą, że scena z TLoU. :reggie:

Nie widać końca beki z tematy magdy gessler

Ja natomiast największe lagi mam w H3, w H2A  momentami też jest tragedia ale to tak z 10 -15% meczy, w pozostałych jest ok. w h1 i h2 nie gram za często gdyż wyszukiwanie meczy w tych playlistach trwa u mnie wieczność (rekord z wczoraj w h2- 40 minut wyszukiwania bez rezultatu). W h4 jest najlepszy kod sieciowy, jak połączy z dobrym serwerem to gra się świetnie, duża w tym też zasługa 60 fpsów i wyiebania dropów.

Kwiatki "jak teraz" od trzech miesięcy. Ta beta patcha dla wybranych jeszcze trwa, tak? :D  Na kolekcji można już stawiać gruby krzyżyk, nie naprawią tego nigdy. Kasa się zgadza i to najważniejsze, ludzie kupili. Za 10 miesięcy będzie H5 które sprzeda się w nakładzie zyzyliona egzemplarzy, powolutku będzie trwało zapominanie MCC. A te ODST co robią z nowymi teksturkami to sobie w dupę niech wsadzą. Nie po to kupiłem XO i MCC.

Czy na tym x-złowmie cos działa dobrze? Lajw nie działa, gesslerowa nie działa, multiplatformy w 900p bez kosodrzewiny. Microsoft ładnie was wydymał.

PS. A była taka beka z DC, karma to suka :reggie:

jedyny sprawny i zadowolony krasnal na tej generacji to ten w ogrodku na trasie w dc

10835142_769589593125403_664995069445510

Opublikowano
A ty skad wiesz ze to bedzie wydmuszka a QB to bedzie mega?. Grałes juz?.

Widziałem obie na żywo grałem w The Order, niestety w QB nie było tej możliwości i potwierdzam, że QB ma w sobie większy potencjał na stanie się dobrą grą. 

nie był. No i co teraz powiesz?

A co mam Ci mówić, masz swoje zdanie a ja swoje. 

Że most to nie korytarz.

Most to nie korytarz, brakuje ścian i sufitu  :kaz:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Alan Wake 6/10 za zmarnowany potencjal + znaczek od mate5 ( mala ilosc gry w grze)

No, niedługo cały growy świat będzie wiedział co to jest certyfikat mate5.

W ogóle nie widać jak na dłoni że tam jest ellie. :reggie: Którą to każdy kojarzy nawet jak nie grał w tlou.

Opublikowano

Nie widać, bo to nie screen z gry, a artwork, chyba że Ellie ma monopol na bordowy podkoszulek. Jak masz z tym problem, to do moda.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ja właśnie nie mam, tylko mnie to dziwi że nikt nie miał o to bólu du.py, chyba że masz koneksje z modami. :ogor:

Opublikowano

Jezeli ktos ma bol dupy to Yeti usuwa usuwa sygnature, i gdy sprawa ucichnie po kilku dniach wstawia ja znowu #potwierdzoneinfo #zyciekrawedzi

Opublikowano

Ja nie widzę problemu, jak jakiś mod nakaże, to zmienię, ale jak pisałem, ten art to nie jest żaden spoiler, dla osób które nie grały, bo nawet nie wiadomo czy to z gry, a jak już z gry, to nawet nie wiadomo z jakiej.

PS. Nawet jak już ktos wie z jakiej to gry, to spoiler jest taki, że zdradza jedną z wielu lokacji w grze... tak jak każdy trailer wypuszczony przed premierą.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

No, ale odpalają grę i kuuuu.rwa już to widziałem na forumku żadnego zaskoczenie i co teras?

Opublikowano

W takim razie kazdy kto uzyl slowa drabina w okreslaniu tlou powinien juz po perm banie byc za zaspoilowanie 50% gry :reggie:

Opublikowano

Scena była w trailerze więc to żaden sekret.

Opublikowano

No dlatego dauny ogladają trailery.

Opublikowano

Nie kazdy oglada trailery, Szach mat klapku :kaz:
Opublikowano

Drabiniarze jaki ból rectalny o obrazek z żyrafą. Miałem tę grę na PS3, mam na PS4 i nigdy do żyraf nie doszedłem i tak, a nawet jak bym doszedł to i tak by mnie to nie interesowało. W The Order na gameplayach widać, że gra to korytarz i co? Zabawa już popsuta?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.