Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem czy było, ale nie chce mi się sprawdzać 40 stron z ostatnich 2 dni.

Netflix

Podczas tegorocznego Consumer Electronics Show, Neil Hunt z Netfliksa powiedział, że Sony obiecało jego firmie dodać obsługę wideo w 4K w następnym modelu PlayStation 4. Teraz potwierdzili te doniesienia, dodając, że dotyczy to również Xboksa One.

Sony, rzecz jasna, milczy na ten temat – niektórzy posiadacze PS4 raczej nie będą zadowoleni z takiego obrotu spraw. W celu potwierdzenia tej wiadomości, z Netfliksem skontaktował się Forbes. Przedstawiciel firmy odpowiedział, że oczywiście nie zależy to od nich, ale owszem – zarówno odświeżony model PS4, jak i XBO otrzymać ma taką możliwość

http://www.cdaction.pl/news-40788/kolejne-wersje-ps4-i-xbo-beda-obslugiwacrozdzielczosc4k-tak-mowi-netflix.html

Niedlugo bedziemy wymieniali konsole co pół roku, a komputery co 5 lat :Coolface:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

filmik yano o 3dsie okazał się proroczy :(.

Opublikowano

Nie wiem kogo bardziej Ping trolowal, klapkow którzy z niego bekę robili bo pi.erdoli głupoty czy boty ktore wlepili mu plusy bo myślały ze pisał na powaznie.

najlepszy okres trollingu pawła to jak robił za blacharza.

To musiało być dobre :banderas:
Opublikowano

Niestety w Console Wars boty charakteryzują się lepszym trollingiem, luzem i inteligencją 

no Daddy przekozak

Opublikowano

jezeli takie gry sa dostarczane hurtowo jak HR, B2S, Tlou,

No faktycznie hurtowo - każda z tych gier miała tylko jedną część w trakcie całej 8-letniej generacji, natomiast jak ta generacja trwa zaledwie rok i już jedzie nam 3 Forza to nagle dla botów żaden hurt :sorcerer:

Opublikowano

In other gaming news...

Patrzcie moi mili jaki show bedzie startowal w Filipinach:

IIWADP-875x480.jpg

Nie, to nie jest zart :yao:

Opublikowano

Prosze mi nawet nie stawiac Danganronpy pośród tego całego mainstreamowego szmelcu, dziekuje.

Ile przycisków potrzeba by przejść DP ? 

Jak trudny był ostatni boss ? 

Świetna gra, ale niestety - żadne wyzwanie. 

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

No xboty niezłe luzaki xDD o kurde co ja czytam. :D

Opublikowano

No xboty niezłe luzaki xDD o kurde co ja czytam. :D

Już ustalono dwie edycje CW temu, że xboty to smutni ludzie. Kto nie czytał, niech żałuje !

Opublikowano

Prosze mi nawet nie stawiac Danganronpy pośród tego całego mainstreamowego szmelcu, dziekuje.

Ile przycisków potrzeba by przejść DP ? 

Jak trudny był ostatni boss ? 

Świetna gra, ale niestety - żadne wyzwanie. 

No jak ktoś chce sobie czytać chińskie rysowanki to spoko. Ja wolę sięgnąć po dobrą książkę Bukowskiego.

Opublikowano

boty musza byc luzne bo jakby miala zwarte zwieracze to by ich wszystko bolalo od tego ruchania jakie im od lat funduje microsoft

Opublikowano

No  niestety taka jest prawda 

Już Arystoteles w swoich traktach o społeczeństwie pisał, iż grupa najwyższa grupa społeczna zawsze jest najmniejsza, poza tym powszechnie znanym jest fakt, iż ludzi głupich zawsze jest więcej niż inteligentnych. Oczywiście należy unikać szkodliwej generalizacji iż lepsi ludzie kupują konsole Sony, a gorsi MS.  Jednak obserwując Console Wars można odnieść wrażenie, iż to boty wykazują się większą kreatywnością, humorem i dystansem do rzeczywistości być może dlatego, iż konsola nie jest dla nich najważnieszją. Ponieważ oprócz konsoli posiadają bogate życie towarzyskie i seksualne

Edytowane przez asax

Opublikowano

Klapki mają Mendrka i YETIego, a takiego poziomu zabetonowania nie wykazują nawet jajwiększe botki z Daddym na czele :oh_you:

Opublikowano

Asax, z całym szacunkiem ale nie uwazam ze być je.banym w dupę to bogate życie towarzyskie i seksualne, tzn. Moze i jest, zostanę jednak przy tradycyjnym podejściu, gdzie każda gra na PlayStation jest jak nowa pozycja z kamasutry z co gra to nowa parterka.

Opublikowano

Plusy mi się skończyły Exaxt ;D 

Opublikowano

soul czyli jak lokacja po ktorej sie poruszasz ma 4 metry szerokosci ale za tym sa ladne widoczki np widok na miasto lub las, a o gory widac niebo to nie korytarz?

soul czyli jak lokacja po ktorej sie poruszasz ma 4 metry szerokosci ale sa sciany i sufit to juz korytarz?

Zaczęło się od wielkiego krzyku fanów sony, po pokazaniu paru "szerszych" lokacji w The Order, że to nagle nie jest korytarzyk, bo też będą otwarte lokacje, jakiś dumny posiadacz XBOX'a dopisał  słowo "samograj" nie minęła nawet sekunda i Yeti wyskoczył jak filip z konopi z QB, że też korytarz i samograj. Napisałem grzecznie, że może i korytarz ale nie samograj, na co Yeti tak to pokaż mi te nie korytarzowe lokacje chciał to dostał...... myk zapodałem, że most to nie korytarz  no to Yeti  myk ale beka hmmmmm dziwne, że przy Order tej beki nie było przykład niemal ten sam, no ale nie ważne. 

Wszystko zależy od odbioru tej wypowiedzi są mniejsze i większe korytarzowe lokacje, zarówno w the order jak i w QB mamy do czynienia z  tym samym zagadnieniem, raz lokację są większe raz mniejsze lecz dalej korytarzowe i super fajne widoczki w tle tego nie zmienią. 

Z drugiej strony pisanie, że korytarz =  most  jest nie na miejscu, ponieważ o ile z mostu możemy spaść tak w korytarzu możemy co najwyżej walnąć baranka w ścianę, no ale nie istotne to bo obie gry to korytarze. 

Opublikowano

nie chciałabym bronić klapensztajnów ale most to jak najbardziej forma korytarza (w grach)

Opublikowano

czy jesli chodzimy sobie w gierce po lesie i ograniczają nas niewidzialne ściany to można to uznać za korytarz? z lasu nie spadniesz więc to na pewno nie jest most... dyskutyjmy.

Opublikowano

Dobra rozkimna: czy most jest mniejszym korytarzem od ulicy -_- W nagrodę jest tytuł retarda CW?

Opublikowano

Otwieram nowe horyzonty do dyskusji i trollowania  :kaz:

Temat do tego stworzony, a ludzie dalej się na to nabierają i szukają tu poważnych wypowiedzi, tak trzymać. 

Opublikowano

Taaaaa....

Opublikowano

Otwieram nowe horyzonty do dyskusji i trollowania :kaz:

Temat do tego stworzony, a ludzie dalej się na to nabierają i szukają tu poważnych wypowiedzi, tak trzymać.

Moglibyśmy sie pośmiać gdybys nie pisał wtedy tego serio, a tak widząc jak bronisz mostu na twarzach botów jest :frog:
Opublikowano

czy jesli chodzimy sobie w gierce po lesie i ograniczają nas niewidzialne ściany to można to uznać za korytarz? z lasu nie spadniesz więc to na pewno nie jest most... dyskutyjmy.

Jeżeli w takim lesie się zgubisz - most

Jeżeli nie da rady - nie most, tak zwany pomost.

Opublikowano

w życiu niczego serio tu nie napisał bo i po co.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.