Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A na pleju znow konserwacja, od wczoraj. Jak te uslugi sieciowe sony ssą (pipi)zke... gdybym wiedzial ze beda takie jaja to wciagnalbym xpudlo

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ja tam nie widze PS4, jedynie poki co wiadomo to, to ze wydawca jest Microsoft i podejrzewam ze TR trafi na PC

No, no. Other consoles to blaszak z windowsem i windows phone :dafuq:

Opublikowano

Przecież wszystko działa.

Poza tym poczytaj jak boty narzekają na problemy z lajwie.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

ja tam nie widze PS4, jedynie poki co wiadomo to, to ze wydawca jest Microsoft i podejrzewam ze TR trafi na PC

Wróżenie z fusów. Na PC bardzo prawdopodobne, na PS4 - nieprawdopodobne, choć matematyczne szanse są ( kwestia tego ile MS wybulił za to )

Opublikowano

No, no. Other consoles to blaszak z windowsem i windows phone :dafuq:

Zostaw go, nie żyje w tym zielonym matriksie. Niestety, rzeczywistość kolejny raz rozgniecie boty jak robaki.
Opublikowano

Przecież wszystko działa.

Dobrze wiedzieć. Nie zmienia to faktu, ze psn smierdzi niedoróbą

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Gdy pilem piwko na Mathew Street w Liverpool doszla mnie informacja ze Sony sprzedaje SOE i teraz gry jak Planetside 2 czy H1Ch*j2 moga trafic na Xboxa. Pierwsza moja mysl byla - ''na ch*j mi takiech*jowe gry na Xboxie?''. Potem jednak poczulem delikatne uklucie w lewym jadrze. ''Sony to kawal historii, moze wypada odwiedzic jakis ich devow zanim calkiem zbankrutuja?'' Szybciutko wpisalem post code na pewne studio co ostatnio wyplulo gierke o deszczu na 71%. Po kilkudziesieciu minutach drogi dojechalem do kilku budynkow ale niestety zadne z nich nie mialo loga deva:

n32176.jpg

svlv6h.jpg

23hai4m.jpg

2qdmmfc.jpg

''Pewnie chlopaki juz zwijaja interes'' pomyslalem. Troche mnie to zasmucilo i jako przykladny Polak Katolik postanowilem uczcic ich imie:

2l8clk0.jpg

Swieczka przy napisie na bramie. Tyle mi zostalo.

Spieszmy sie kochac devow Sony, tak szybko odchodza [*]

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ta dziara XD

Opublikowano

Ta dziara XD

Swieczke trzymala moja dtuga polowka, nie bede przeciez prowadzil po piwie c'nie?

Opublikowano

to jest ten zakład o 80% czy yeti się boi?

Opublikowano

To są dłonie KOBIETY?!

Opublikowano

Jak będzie powyżej 80% to jest.

Opublikowano

Spocil sie jak pedofil w przedszkolu i zniknal na 2 dni, potem wrocil z historyjka, ze wystarczy jedna ocena 8/10 i jak bedzie trzeba to sam napisze recke,

:facepalmz:

Klapy nie maja godnosci i honoru czlowieka.

Opublikowano

głupia historia, ale on nigdy nie napisał w CW że obstawia za średnią. to wy to pisaliści, a on po prostu przemilczał każdy wasz post i propozycję średniej n.t. temat. 

Opublikowano

Nobody nadrabiaj ostatnie kilkadziesiąt stron bo dobry pocisk był po TLoU, aż się klapki za gorączkowały, a nie komentujesz ten czerstwy zakład ;D 

Opublikowano

Nawet jak na trollowanie to coś ostatnio tu dużo osobistych pojazdów :P ( z obydwu stron)

Opublikowano

No bo regulamin teraz pozwala.

Opublikowano

hUIJOt3.png

Czezki jaka desperacja, może pisać co chce ale widac że nie ma nic na xboxie i musi grać w jakieś gówna od ubi i inne janusze. 

Opublikowano

Nie jest łatwo mieć currentgena w dzisiejszych czasach 

Opublikowano

Nobody nadrabiaj ostatnie kilkadziesiąt stron bo dobry pocisk był po TLoU, aż się klapki za gorączkowały, a nie komentujesz ten czerstwy zakład ;D 

Nadrobiłem. Nawsze nadrabiam. Serce mnie boli że zarzucacie mi brak czujnika trollingu.

Btw, ja zawsze dyskutowałem na temat moich ulubionych gier bez hejtu, więc jeśli ktoś ewidentnie (pipi)ił 3 po 3, ale nie trolował, po prostu zwracałem uwagę na aspekty, które zignorował. Jeśli potrafił uargumentować ją w dobry sposób byłem w stanie mu nawet przytaknąć - bo cholera mimo że to CW, to także największe miejsce do zwykłej dyskusji, n.t. różnych gier. OLOTobie na ten przykład swego czasu j3błem PMkę, bo twój status zniknął pod naporem innych, gdzie na postawione przez ciebie pytanie (swoją drogą obstawiając trolling, zaryzykowałem, bo taki ze mnie altruista) napisałem w 3 zdaniach by potraktować go jak mix skradanki i survival horror, gdzie liczy się immersja i wczuwka.

A ty zimny urwysynie znów to wypominasz. ;_;  

#teamneverxbox 

Aha, kazdy zrozumial, ze gra 8/10 to gra ktora ma srednia 8/10.

Tylko yeti nie zrozumial.

Pytanie - czy yeti jest uposledzony?

moim zdaniem świadomie poleciał z tobą w chooja. :whistling: nawet specjalnie dla tego celu cofnąłem się do początków tamtej dyskusji.

Edytowane przez nobodylikeyou

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.