Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

, tworcy robiac duzego ex'a na ps4 nastawionego na sprzedaz z pewnoscia obniza trudnosc do poziomu typowego posiadacza PS4 (czyt. fifa, bf, grafika)

Moze popatrzymy w gamecardy coreowych graczy Xboxa?

I pamiętaj, dzieki Kinectowi Xbox nigdy nie pozbędzie sie plakietki "dla Janusza"

A ze marketing MS jest do dupy, a sama konsola cofnęła sie w rozwoju to nic ci na to nie poradzę ze osoby wybierające PS4 sa inteligentniejsze od tych co wybierają Xboxa.

Jest dzieki temu wiara w Gaming.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

exow xone nie ma zlych, glupota jest do mnie kupowanie tej konsoli i granie potem na niej tylko w multiplatformy, a sa tu takie przypadki na forum

Opublikowano

Poradzimy, exactcie. Będziemy im non stop tłukli prawdę do łba, až im z bólu d*py popękają. W bólach mądrość się rodzi, więc musimy być zawzięci i cierpliwi. Każdy ma swój próg, a niektórzy to masochiści i nic nie poradzisz. Jeśli jednak prawda przekonała juz tu kilka zatwardziałych botów , to kwestią czasu jest ich większa ilość. Razem przyczynimy się do powrotu tych złotych czasów gdy wszyscy mieli Playstation i czasami Nintendo...

Opublikowano

k8Ve9mS.jpg

Opublikowano

Problem z Wami Klapami jest taki, że ślepo wierzycie w to, co Wam zapowiedzieli. Już przed 20-leciem zapowiadaliście pogrom MSu. Jak wyszło - wszyscy wiedzą.

Podobnie było przed premierą DC - Forza killer.

Miliard Halo killerów też już przeżyliśmy.

Trochę smutne jest też to, że chcecie tym Waszym niepoprawnym entuzjazmem i Swoją świętą krucjatą zarazić wszystkich, zwłaszcza tych, którzy wyzbyli się skazy zaślepienia i bardzo dobrze im się żyje, bez klapków przed oczami.

Opublikowano

z DC jednak sie spelnilo...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Po siedemnastu patchach....

Opublikowano

exow xone nie ma zlych, glupota jest do mnie kupowanie tej konsoli i granie potem na niej tylko w multiplatformy, a sa tu takie przypadki na forum

mówi to posiadacz ps3   :dynia:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ten horizon 2 serio taki słaby, że gra na 7 ma być jego killerem?

Opublikowano

Od niecałych ilu? dwóch lat? Sony W KOŃCU na kilka lepiej wyglądających multiplatform i spazmy radości nie mają końca.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Tyle ze szansa ze cos tej kwesti sie zmieni tym razem jest znikoma... jak dodasz do tego o spolecznosc, liczbe uzytkownikow i fakt, ze te 300tys serwerow moga co najwyzej obsluzyc Twoje polaczenie z hamburgerami, przez co i tak masz lagi, to wychodzi niezly fail.

U Ciebie naprawde tak slabo czytanie ze zruzmieniem, czy musimy po raz 155 napisac ze nie ma co porownywac Horizon do gier pokroju Forza Motorsport, DC, GT ?^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

W tym temacie tylko oglądam litery, a nie czytam

Opublikowano

mówi to posiadacz ps3   :dynia:

wiekosc gier jakie kupilem i skonczylem na ps3 to eksluzywy - w multiplatformy za wyjatkiem tego co oferowal plus i kilkunastu przypadkow (min gry od rockstar, raymany,mk9) prawie nie kupowalem i nie gralem lub nie konczylem, jakosc multiplatform na ps3 od zawsze tepilem i mnie to bolalo ale wybor ps3 jako jedynej platformy byl swiadomy wlasnie przez exy

Opublikowano

To dobra gra, gorsza od jedynki, ale nudzi szybko, jazda nie stanowi wyzwania, samochody zachowują sie jak poduszkowce, dobra do pogrania po jointcie lub w gronie znajomych.

DC natomiast to czysta rywalizacja, z uczestnikami ale i z samochodem i z trasa, każde ustawienie pogodowe hest inne, poniewaz chmury generowane sa losowo i nigdy nie pojedziesz tej samej trasy nawet mając ustawione te same parametry.To świetny szpil ktory na początku zasłużył na taka ocenę.

Opublikowano

A wiec Ficus takie gry jak Skyrim, RDR, ME czy Wiesiek 2 nie ograne ale za to nowy Wiesiek to juz jaranko i prawie jak ex bo 1080p.

Ah te podwojne standardy, tepil bym mocno  :shotgun:  :shotgun:

Opublikowano

No, ale jak kupiłes ps3 w 2007 to miałeś do wyboru multiplatformy gorsze oraz exy pokroju genji czy resistance gdy na xbox360 był dwa lata na rynku z takimi grami jak

-Condemned

-Amped 3

-Just Cause

-Kameo

-Ninety-Nine Nights

-Enchanted Arms

-Dead Rising

-Table Tennis od Rockstara

-Ace Combat 6

-PGR 4

-Mass Effect

-Gears of War

-Forza Motosport 2

-Crackdown

-Viva Piniata

-GRAW 1&2

-Bioshock

-Prey

-Chromehounds

-rts w swiecie LOTRa

-Oblivion czy inne multiplatformy, ktore lepiej chodziły i wczesniej pojawiały się na 360

dla fanów japońszczyzny był Blue Dragon, Tales of Vesperia, Star Ocean, Eternal Sonata

także dla mnie strasznie frajerskie było kupowanie ps3 w polsce na premiere za 2,5k a jednak sonoklapy się na to rzuciły bo macie wbite do głowy szanowanie marki a nie racjonalne myślenie i tak w tej generacji lepszym wyborem jest ps4, ale tylko dlatego, że większość gier to multiplatformy

Opublikowano

A wiec Ficus takie gry jak Skyrim, RDR, ME czy Wiesiek 2 nie ograne ale za to nowy Wiesiek to juz jaranko i prawie jak ex bo 1080p.

Ah te podwojne standardy, tepil bym mocno :shotgun::shotgun:

A była chwila ciszy po ujawnieniu gejowej afery.

No, ale jak kupiłes ps3 w 2007 to miałeś do wyboru multiplatformy gorsze oraz exy pokroju genji czy resistance gdy na xbox360 był dwa lata na rynku z takimi grami jak

-Condemned

-Amped 3

-Just Cause

-Kameo

-Ninety-Nine Nights

-Enchanted Arms

-Dead Rising

-Ace Combat 6

-PGR 4

-Mass Effect

-Gears of War

-Forza Motosport 2

-Crackdown

-Viva Piniata

-GRAW 1&2

-Bioshock

-Prey

-Chromehounds

-rts w swiecie LOTRa

-Oblivion czy inne multiplatformy, ktore lepiej chodziły i wczesniej pojawiały się na 360

dla fanów japońszczyzny był Blue Dragon, Tales of Vesperia, Star Ocean, Eternal Sonata

także dla mnie strasznie frajerskie było kupowanie ps3 w polsce na premiere za 2,5k a jednak sonoklapy się na to rzuciły bo macie wbite do głowy szanowanie marki a nie racjonalne myślenie i tak w tej generacji lepszym wyborem jest ps4, ale tylko dlatego, że większość gier to multiplatformy

Nie masz racji, klapy ps3 kupiły bo oczekiwały poziomu zaje.bistosci psxa i ps2, ps3 okazało sie syfem, kogo było stać i mogl sobie na to pozwolić to dokupił Xboxa inni męczyli sie na PS3, teraz gdy konsole sa po 3 baki paliwa i jedna jest wyraźnie lepsza od drugiej a druga można bedzie dokupić dla kilku exow takich jak forza 6 czy QB bo tylko tyle wiadomo :frog: to fakt posiadania tylko Xboxa pokazuje jak mocno ktoś plastik faworyzuje.
Opublikowano

Tak oczekiwały :dynia: internetu nie było? W polsce była objazdówka PS3 i każdy widział te obesrane gry Resistance z grafiką z ps2, Motostorm, który nawet w 1% nie zbliżył się do trailera z e3 i masa gó.wna pokroju genji a pózniej lair, haze etc. To nie jest racjonalne myslenie tylko wlasnie ślepe szanowanie marki i klapy na oczach.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

a czy ja kupilem ps3 w dniu jego premiery lub w 2007? czy dalem 2,5k za nie? kupilem jak juz bylo pare exow, wiele w produkcji, a za konsole dalem 1,5k czyli tele samo co teraz za ps4

Bluber kur.va znowu sie probujesz przy(pipi)ic do czegokolwiek i ci jak zwykle niewychodzi

z exow na x360 to juz milion razy powstarzalem ze szanuje gyrosy, pgry, horizon1 i lost oddysey, reszta mnie nie obchodzi

Opublikowano

Ja z PS3 szanuję Uncharted 2 i God of Wara 3 a i KZ2 też był spoko w MP.

Opublikowano

U Ciebie naprawde tak slabo czytanie ze zruzmieniem, czy musimy po raz 155 napisac ze nie ma co porownywac Horizon do gier pokroju Forza Motorsport, DC, GT ?^^

Znajdz jeden tytul, ktory nie pasuje do reszty :potter:

Opublikowano

ja nie byłam sonoklapem, a też kupiłam PS3 miesiąc po polskiej premierze w promocji za 1999. Resistance mi się podobało ale trzeba było bardzo słaby graficznie początek przejść żeby zobaczyć co ta gra miała do zaoferowania w kwestii oprawy (nie znam nikogo kto skończył).

finałowa walka:

-Condemned
-Amped 3
-Just Cause
-Kameo
-Ninety-Nine Nights
-Enchanted Arms
-Dead Rising
-Ace Combat 6
-PGR 4
-Mass Effect
-Gears of War
-Forza Motosport 2
-Crackdown
-Viva Piniata
-GRAW 1&2
-Bioshock
-Prey
-Chromehounds
-rts w swiecie LOTRa

a gdzie na liście PERFECT DARK ZERO ???

Edytowane przez Wieslawa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.