Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Rece opadaja. Tlou sprawia ci przyjemnosc z wallhackiem? Nie udawaj glupiego, bo wylaczenie tych rzeczy trwa 15 sekund i jest na stale, nie trzeba tego robic przed kazdym wyscigiem. Chyba tylko ty masz z tym problem.

Nikt nie napisal, ze Forza jest lepsza, bo mozna cofac czas XDDDD znowu sobie cos domawiasz oczywiscie kompletnie z dupy. Cisniesz po sobie tak dobrze, ze nawet nie trzeba ci odpisywac.

Edytowane przez ssxx1

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Rece opadaja. Tlou sprawia ci przyjemnosc z wallhackiem? Nie udawaj glupiego, bo wylaczenie tych rzeczy trwa 15 sekund i jest na stale, nie trzeba tego robic przed kazdym wyscigiem. Chyba tylko ty masz z tym problem.

Jesteś pewny ze istnieje mozliwosc wyłączenia cofania czasu w Forzie?
Opublikowano

wall hack w singlu, czy wytyczona trasa to największe ścierwo w dzisiejszych gierkach ever. no ale narzekać na nie i nie wyłączać w opcjach, to jakieś upośledzenie.  :pawel:

no kurfa właśnie dlatego tyle osób pokochało Demon's/ Dark Souls, czy doceniło inne jap. gry. 

Opublikowano

Można w opcjach DC wylaczyc niewidzialne sciany razem z odliczaniem?

Opublikowano

wall hack w singlu, czy wytyczona trasa to największe ścierwo w dzisiejszych gierkach ever. no ale narzekać na nie i nie wyłączać w opcjach, to jakieś upośledzenie.  :pawel:

Chyba bym się zaje.bał gdyby miał oglądac ten filmowany tlou i to jeszcze bez wymagających walk na normalu z wallhackiem. No cholera, każdy którego pierwsze przejście tej gry było poniżej hard i / lub z wallhackiem nie powinien krytykować gameplayu w tej grze.

Opublikowano

Można w opcjach DC wylaczyc niewidzialne sciany razem z odliczaniem?

XD
Opublikowano

Chyba bym się zaje.bał gdyby miał oglądac ten filmowany tlou i to jeszcze bez wymagających walk na normalu z wallhackiem. No cholera, każdy którego pierwsze przejście tej gry było poniżej hard i / lub z wallhackiem nie powinien krytykować gameplayu w tej grze.

no i nie grając w jego multiplayer ze znajomymi.  :oh_you: 

Opublikowano

Pięknie U4 bez 60FPS a taką miałem nadzieję po TLoU! Bardzo mi żal pleja 4 ;_(

Opublikowano

te niewidzialne sciany to namacalny dowod na to, ze drivepedau byl robiony do 3 razy sztuka :reggie:

Opublikowano

Pyknęlibyśmy nobody w jakieś demonsy czy inne soulsy.

Opublikowano

Pyknęlibyśmy nobody w jakieś demonsy czy inne soulsy.

A bardzo chętnie. 

Opublikowano

Byla juz beka, ze guantanamo w ogole nie ogarial najlepszego exa na ps4 /guilty gear jakby ktos nie wiedzial/ i zaraz go opyerdolil sobanowi, ktory tez nie ogarnia? :pawel:

janusze gejmingu.

Opublikowano

Byla juz beka, ze guantanamo w ogole nie ogarial najlepszego exa na ps4 /guilty gear jakby ktos nie wiedzial/ i zaraz go opyerdolil sobanowi, ktory tez nie ogarnia? :pawel:

janusze gejmingu.

A mogliby grać w januszowego KI tak jak ja :reggie:  Prawie 40h nabitych, od czasu MK4 tyle przy bitce nie siedziałem  :banderas:

Opublikowano

Niech zapowiedza w koncu nowego caliburka :/

Opublikowano

w FM5 to samo :kiss:

23tjte9.jpg

Opublikowano

>bijatyki 3d

a na co to komu

@Colin

W piątce nie da rady, w Horizon można

Edytowane przez ragus

Opublikowano

No dobra, odpaliłem dzisiaj PS4 żeby tradycyjnie zaciągnąć tegomiesięczne humble bundle gry z plusa. Zobaczyłem, że plik 2gb będzie się zasysał około 8 godzin na łączu 10mbit, więc stwierdziłem, że odpalę w końcu tego Killzone Shadow Fall, tak propsowanego za graficzkę i ogólnie GOTY EX od Sony, Sony najlepsze gry.

Co to ma być do kur.wy nędzy? Za co ja kur.wa płacę?

Opublikowano

szkoda, ze nie dali mozliwosci zrobienia screenshota na Onie.

Opublikowano

a to twoj telefon nie ma aparatu?

BEKA!

Opublikowano

>bijatyki 3d

a na co to komu

@Colin

przecież GG jest 2D tylko w trójwymiarowym środowisku.

Opublikowano

Ręce opadają. Jesteś największą hybrydą janusza z nieogarem w tym temacie.

Jak Ty w te gry grałeś, jak nie ogarniasz podstawowych opcji z menu XD

Opublikowano

FH 1/2 da sie, FM3 tez w pozostalych nie wiem, ale dziwne bybylo gdyby sie nie dalo.

Opublikowano

@Colin

true, mój błąd. dawno temu ustawiłem raz a dobrze i tam nie zaglądałem. zresztą, podstawowe pytanie - ktoś ma lufę przy skroni i musi z tego korzystać?

Opublikowano

przeciez cofanie czasu wprowadzili dopiero w trójce.

Opublikowano

w kazdej czesci poza 5ka sie da i w kazdej sa za wylaczenie dodatkowe kredyty, poza tym przeciez nie cofa sie automatycznie i nie trzeba naciskac guzika z cofaniem.

ex4ct jakby mial do wyboru bar gdzie sa tylko schabowe i restauracje gdzie jest pelen wybor, w tym schabowe, to by poszedl do baru, typowy slaby charakter, ktory boi sie jakiegokolwiek wyboru.

Edytowane przez Copper

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.