Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

To Type-0 HD jest na PS3, tak?

Wyłapałem lektora/ojca z FMA:B na trailerze <3

Co jest nie tak ze State of Decay?

Type 0 jest z psp, ale na ps3 nie będzie HD.

State of Decay graleś? Nie to japa i do budy nintendozboku. 

Pewnie fajna gierka.

Na X360.

Persona 5, która się tak podniecaleś strone temu będzie też na ps3 

:daddy:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ja do State of Decay nic nie mam. Ale jak bluber wymienia to jako gwóźdź programu pierwszej połowy Xbonka, to nie wytrzymuję, bo ironia losu bije mnie łopatą o głowę. To ja moze wymienię Flower, Journey, Dead Nation i dziesiątki innych portów z PS3 na PS4 jako super exy, coś co bluber niedawno szykanował.

Ale wiaterek poleciał...

Opublikowano

szkoda ze persona to nie ex, klapy nie moga sie nia podneciac w CW ;<

Na dodatek gra pisana pod ps3, no szkoda.

Opublikowano

:banderas:

Opublikowano

z tym, że pierdy jak flower to są porty 1:1 State of Decay to coś jak The Last of Us Remastered, którym tak się podniecacie. Ale generalnie nie o to mi chodzi, w (pipi)e mam lineup xbąka, ale twoje kłamstewka są ino męczące. 

Opublikowano

Dobra, muszę spadać. Lemek, przejmij stery tam gdzie skończyłem i kontynuuj mielenie zielonki walcem Niebieskiej Prawdy. Niech moc Kaza będzie z Tobą, Błękitny Bracie.

1 State of Decay to coś jak The Last of Us Remastered,

State of Decay jest teraz w 1080p, to jest główna zmiana. Tak samo jak te porty z PS3 -> PS4, które wymieniłem.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Mendrka szanuję, bo po czasie, ale chociaż gra w te exy, ale jak patrzę sobie teraz na poczynania FIGARO, który strasznie się rozbisurmanił w tej edycji CW, to ogarnia mnie pusty śmiech.

Opublikowano

Dobra, muszę spadać. Lemek, przejmij stery tam gdzie skończyłem i kontynuuj mielenie zielonki walcem Niebieskiej Prawdy. Niech moc Kaza będzie z Tobą, Błękitny Bracie.

Dwaj teoretycy niebieskiego krulestwa pięknie :banderas:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Figaro zamienia sie w Soula, nawet cytowac poprawnie mu sie nie chce :frog:

Opublikowano

cioty z atlusa i sony - zamiast p5 dac tez na vite to wsadzili ja na ps4, spokojnie by to znosnie na vicie wygladalo

Opublikowano

No p4g na oledzie wygladala :banderas:

Opublikowano

trailer mistrzowski, sama gra tez bedzie mistrzowska (super ze wreszcie wzieli sie za urozmaicenie pokonywania lochow) ale spokojnie technicznie by to vita pociagla, nawet nie jest to top tego co mamy na ps3, nie mowiac juz o ps4, calosc genialnie nadrabia designem bo ten jest mistrzowski ale spodziewalem sie technicznie jednak sporo wiekszego kopa w pysk - jeszcze sie we mnie jakis propyk tli ze kiedys tam to zapowiedza na vite

Opublikowano

sony takimi zagraniami stawia krzyżyk na vicie... szkoda

Opublikowano

Ficek zapomnij. Nie opyla im się robić na vite jak gra pójdzie w kilku tysiącach sztuk. 

Opublikowano

p4g sie super sprzedalo na vicie, atlus byl bardzo zadowolony choc oni sa tak mala firma, ze pewnie sony by musialo chciec by to tez wyszlo na vite i oddelegowac swoich ludzi do prac nad portowaniem a na to sie nie zanosi bo wola p5 zwiekszych popyt na ps4 w swojej ojczyznie

w kazdym badz razie pesrona5 zapowiada sie fenomenalnie, konsole stacjonarne sony nie dostaly takiej bomby w tym gatunku od czasow ps2, nie mowiac juz o microsofcie

Opublikowano

Wiadomo, że lepiej zrobić grę na baze 100 milionów userów niż 15 czy ile tam się vita sprzedala i liczyć, że kupi tę grę 10% posiadaczy Vity a reszta poczeka aż gra będzie w plusie. 

Opublikowano

ale ja nie gadam by to byl ex na vite bo jestem realista , chodzilo by to wyszlo ps3/vita lub ps3/ps4/vita

vit jest wiecej w japonii i co tydzien sie lepiej sprzedaja niz ps4 - slaby popyt ps4 w japonii to duzy problem na sony i dlatego na szybko klepia deale z devami z japonii na porty gier z vity/ps3 na ps4 - persona5, toukiden kiwami, god eater2 rage burts, sword art online itp

Opublikowano

cioty z atlusa i sony - zamiast p5 dac tez na vite to wsadzili ja na ps4, spokojnie by to znosnie na vicie wygladalo

Im się to nie opłaca. Rok po premierze wydadzą P5P, czy P5G z jakimiś dodatkami na Vite. Wielu fanatyków (szczególnie w Japonii) kupi grę drugi raz. Czysty zysk.

Opublikowano

vita swoja eksluzywna persone tez dostanie w czerwcu:

Opublikowano

ej to z gwiazdkami to może być królestwo również :reggie: tego nie wiesz

Opublikowano

Uspokoić te japońskie dzieci z ADHD z trailera

.tigger-adhd-o.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.