Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

@Copper

Persona na 90% pod koniec roku.

@ssx

grałeś w spaczowane DC oraz Guilty Gear Xrd?

Nie jestem fanem bijatyk, a majac FH2 i FM5 nie potrzebuje wiecej wyscigow, wiec DC mnie nie obchodzi. To samo mam "u siebie". Za to Bloodborne to cos czego nie znajdziemy nigdzie indziej i tutaj wiadomo ze jaranko.

Co warte uwagi na xone? FH2, Sunset i Halo.

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

w okolicach premiery QB

Musze przyznać że w tej kwestii mam trochę wątpliwości czy QB wyrobi się na ten termin :whistling:

Opublikowano

Ja tylko przestrzegam sezonowców przed zmienianiem obozu - Wam się może wydawać, że PS4 to taka ładna, silikonowa lala, pięknie umalowana, 10/10 i ogólnie graficzka spoko. Zdziwko będzie, jak już pójdziecie na całość w tym kierunku. Gdy okaże się, że ta piękna pani ma sowitego bolca, będzie już zbyt późno na odwrót.

TYLKO XBOX

Edytowane przez ping

Opublikowano

Ja tylko przestrzegam sezonowców przed zmienianiem obozu - Wam się może wydawać, że PS4 to taka ładna, silikonowa lala, pięknie umalowana, 10/10 i ogólnie graficzka spoko. Zdziwko będzie, jak już pójdziecie na całość w tym kierunku. Gdy okaże się, że ta piękna pani ma sowitego bolca, będzie już zbyt późno na odwrót.

TYLKO XBOX

Masz rację lepiej wybrać XO gdzie od razu wiadomo że to rozmazany pasztet z wielkim czarnym bolcem :rolleyes:

Opublikowano

TYLKO XBOX

inaczej bedziesz spiewal jak wyjdze nowa yakuza :reggie:

Opublikowano

TYLKO XBOX

Masz rację lepiej wybrać XO gdzie od razu wiadomo że to rozmazany pasztet z wielkim czarnym bolcem :rolleyes:

Włazisz do domu, chcesz pofiglować w The Last of USA online, nagle ona mówi nie nie nie kochaniutki, dziś ja jestem psem, a Ty hydrantem. KONSERWACJA.

@Guernica

Przejdę sobie w dwa dni po premierze i wrócę do Xboksa, podczas gdy nieuki klapy będą się ślinić i płakać, że nie ma po angielsku.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Włazisz do domu, chcesz pofiglować w The Last of USA online, nagle ona mówi nie nie nie kochaniutki, dziś ja jestem psem, a Ty hydrantem. KONSERWACJA.

obrażasz markę i dziwisz się że ci nie daje. to tak nie działa,  :no:

Opublikowano

obrażasz markę i dziwisz się że ci nie daje. to tak nie działa,  :no:

Każdy musi znać swoje miejsce w szeregu!

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

jezu az sie prosi wkleic pw od macka ktore mi wysylal jeszcze z 2 tyg temu gdzie w milionie znakow opisywal jak win10 i dx12 zmieni oblicze xone i sprawi ze mozliwosci tej konsoli beda wrecz nieograniczone i uzaleznione od wyobrazni tworcow

masz rozdwojenie jazni synek, idz po jakies prochy jak nie jest za pozno :D :D :D

Opublikowano

TYLKO XBOX

:obama:

Opublikowano

Teraz czekam, az pod naporem hejtu "okaze sie", ze macius trollowal :facepalmz:

Opublikowano

Ja tam się nie martwię, wystarczą mi po mojej stronie barykady koneserzy tacy jak Czezky, Blubi i Copper. Słabych charakterów nie potrzebuję pod zieloną banderą, to przygoda dla prawdziwych graczy.

No i jest jeszcze Daddy rozprawiający się koncertowo z niebieskimi pomazańcami.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Maciek stracił robotę w Micro i od teras jedzie po xbąku, jak Kasias po PPE.  :pawel:

Opublikowano

Dzis terror i Macio, kogo następny w kolejce? Obstawiamy.

Ogólnie piękna generacja, eksterminacja botów przebiega świetnie. Ragus, Tommo, Soul, to tak na szybko bo było tego więcej. Powrót do dominacji jak za czasów PSX coraz bliżej. :banderas:

ping, bluberowi bliżej do PS4, niz do guwna bez gier z krasnalami na koniec roku.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ja tam się nie martwię, wystarczą mi po mojej stronie barykady koneserzy tacy jak Czezky, Blubi i Copper. Słabych charakterów nie potrzebuję pod zieloną banderą, to przygoda dla prawdziwych graczy.

No i jest jeszcze Daddy rozprawiający się koncertowo z niebieskimi pomazańcami.

jak wyjasnisz swoja znajomosc z klaperką assassine, która posiada ps3 oraz ps4 i gardzi (pipi) rozmazanym

Opublikowano

bluber xbot hahahaha przeciez to jest zgred co sie nudzi w robocie i dopier.dala sie do kazdego posta :D juz chyba kilka razy powtarzal, w tym na zywo na zlocie ze pierwszy next gen u niego na chacie to bedzie ps4 z bloodborne, a nie gooowno rozmazane

coper kocha vite

a czezky w zaleznosci od dnia cyklu miota sie pomiedzy microsoft, sony a nintendo

Opublikowano

Czyli pingowi został Daddy, Mazzeo i Don... o (pipi), tak przegrać życie. xDDDDDDD

Opublikowano

Czyli pingowi został Daddy, Mazzeo i Don... o (pipi), tak przegrać życie. xDDDDDDD

Daddy to troll, w przeciwieństwie do Lemony czy Mendrka :whistling:

Jak na gościa z obozu, z którego tylko z nobodym i Ficusiem można normalnie porozmawiać o gierkach to głośno szczekasz xD

Opublikowano

Maciomaniak cóż mam powiedzieć, już raz dowaliłem Ci do pieca, jak to latasz po każdym temacie i zachwalasz jakie to SONY jest super, drugi raz tego robić  nie będę, szkoda czasu na Ciebie, już w tedy wiedział, że nie warto, a twoje przejście na zieloną krainę nigdy nie pochwalałem, obserwowałem Cię i czekałem aż znowu Ci psycha siądzie i wrócisz tam gdzie twoje miejsce.  :reggie:  Ciesze się, że już Cię z nami nie ma, wydmuszki gracza nam nie trzeba idealnie pasuje do reszty niebieskiej szlachty, gdzie podnieta jest 1080p i gameplayem dla ludzi z upośledzeniem umysłowym. W zielonej krainie czekamy tak czekamy na gry starej szkoły gdzie gameplay gra główne skrzypce a nie grafika, nam nie trzeba 1080 żeby się dobrze bawić, Ty zaś bez tego widocznie żyć nie możesz co pokazuje, że jesteś młodym graczem łykającym wszystkie wiotkie gadki zapodane przez SONY, nie masz pojęcia czym są dobre gry, równie dobrze możesz skasować konto bo i tak nikt normalny nie będzie brał twoich wypocin na poważnie( prócz klapów oczywiście) 

PS4 w tym roku ratuje jedynie ten BB, to faktycznie może być gra z za(pipi)istym gameplayem(graficznie nie powala, ale to już klapą nie przeszkadza i nie dziwi mnie to, bo dzięki tej grze może zrozumieją, że tu się o gameplay rozchodzi a nie o super grafikę) No a takich gier na ONE które podążają w tym kierunku będzie więcej także :reggie: żegnamy! 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Maciomaniak cóż mam powiedzieć, już raz dowaliłem Ci do pieca, jak to latasz po każdym temacie i zachwalasz jakie to SONY jest super, drugi raz tego robić tego nie będę, szkoda czasu na Ciebie, już w tedy wiedział, że nie warto, a twoje przejście na zieloną krainę nigdy nie pochwalałem, obserwowałem Cię i czekałem aż znowu Ci psycha siądzie i wrócisz tam gdzie twoje miejsce.  :reggie:  Ciesze się, że już Cię z nami nie ma, wydmuszki gracza nam nie trzeba idealnie pasuje do reszty niebieskiej szlachty, gdzie podnieta jest 1080p i gameplayem dla ludzi upośledzeniem umysłowym. W zielonej krainie czekamy tak czekamy na gry starej szkoły gdzie gameplay gra główne skrzypce a nie grafika, nam nie trzeba 1080 żeby się dobrze bawić, Ty zaś bez tego widocznie żyć nie możesz co pokazuje, że jesteś młodym graczem łykającym wszystkie wiotkie gadki zapodane przez SONY, nie masz pojęcia czym są dobre gry, równie dobrze możesz skasować konto bo i tak nikt normalny nie będzie brał twoich wypocin na poważnie( prócz klapów oczywiście) 

PS4 w tym roku ratuje jedynie ten BB, to faktycznie może być gra z za(pipi)istym gameplayem(graficznie nie powala, ale to już klapą nie przeszkadza i nie dziwi mnie to, bo dzięki tej grze może zrozumieją, że tu się o gameplay rozchodzi a nie o super grafikę) No a takich gier na ONE które podążają w tym kierunku będzie więcej także :reggie: żegnamy! 

9sd0d.gif

:banderas:

ALEEEEEŻ

Opublikowano

W tedy, no wyśmiej kolegę, Koper, wyśmiej.

Opublikowano

W zielonej krainie czekamy tak czekamy na gry starej szkoły gdzie gameplay gra główne skrzypce a nie grafika

skeleton.jpg

Opublikowano

W zielonej krainie czekamy tak czekamy na gry starej szkoły gdzie gameplay gra główne skrzypce a nie grafika, nam nie trzeba 1080 żeby się dobrze bawić

xDDDDDDDDD

Nom, cofanie czasu w FH2, namierzanie kilku przeciwników i strzelanie do botów w titanfail czy niemożliwość przegranie walki w KI. Xbon, esencja gameplyu dla niepełnosprawnych i januszy. A z tym ostatnim zdaniem z BB to tak do(pipi)ałeś, że jakbym coś jadł, to by wszystko wylądowało na monitorze.

Boty i te ich twarde narkotyki. :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.