Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Uwielbiam. Sam mam jeszcze gdzieś takie największe F50, ktore kupiłem za 50zl uzbierane przez chyba pól roku :banderas:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Uwielbiam. Sam mam jeszcze gdzieś takie największe F50, ktore kupiłem za 50zl uzbierane przez chyba pól roku :banderas:

U mnnie w domu wciąż 3 modele na półce zajmuje dumne miejsce!

Opublikowano

Kiedyś miałem pękne srebrne i dosyć duże porshe 911 z tej serii. Nie dojrzałem do tego, że to model a nie zabawka i wyłamałem wszystkie drzwi i bagażnik, oczywiście wszystko się otwierało :frog:

Opublikowano

Wlasnie leci stream Xenoblade X. Ta muzyka. Sawano, jesteś goty.

ale daj moze sznura co?

ok sam znalazlem:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Wiadomo kiedy to ma premierę? 

Opublikowano

dysfunkcyjny kuzyn, ktory mysli, że jest pełnoprawnym czlonkiem rodziny :frog: smutłem

Mam Playstation i 15 level w trofeach, a czym możesz się Ty pochwalić, poza krzywdzeniem roślin jedząc je?

Ja mam 22, jestem lepszym fanem PlayStation niż Ty.

Opublikowano

co oni tam pie,rdolo pod nosami po japońsku? zaorać.

Opublikowano

Wracajac na moment do wczorajszej beki, to sam nadal nie moge wyjsc z podziwu, ze Hardline, gra ktora wyglada jeszcze gorzej niz 4ka, nie ma praktycznie zadnych zniszczen, a tekstury sa zywcem wyjete z 360tki dziala na Loniaku w 720p...

Niezla kpina !

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jaka muzyczka :banderas:

Jakie widoczk :banderas:

"No worries, You can dash, You can jump" :obama:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Nawigejszą boru!

Fajny patent, strzelasz tym do gory i sobie okolice ogladasz, oby tylko dalo sie to na ekranie ogladac a nie na padlecie.

Ale widze ze dalej te bronie na plecach nosza jak retardy, jedna babka ma heavy weapon normalnie na plecach, szkoda ze tez i jej nie powiesili broni jak reszta nosi, byloby bekowo :obama:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Wracajac na moment do wczorajszej beki, to sam nadal nie moge wyjsc z podziwu, ze Hardline, gra ktora wyglada jeszcze gorzej niz 4ka, nie ma praktycznie zadnych zniszczen, a tekstury sa zywcem wyjete z 360tki dziala na Loniaku w 720p...

Niezla kpina !

No niezłą (pipi)nie od wala twoje kochane EA.

Opublikowano

Jak i twoj (koniecznie z malej litery) ukochany MS ze swoim (pipi)owym nextgenem ^^

Widac juz nawet developerzy maja ta konsole w (pipi)e, skoro z umowa partnerska wydaja gry z rozdzialka rodem z 360tki  :yao:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jak ktoś chce to może także, nie wpieraj sobie balasów do głowy, a sorry Ty robisz to non stop, przywykłeś  :yao:

Opublikowano

Łatwy, ale to jest beta wiesz?

Opublikowano

Łatwy, ale to jest beta wiesz?

cicho, bo nie dojdzie

Opublikowano

Na kilka tygodniu przed premierą gra regularnie gubi klatki mimo 720p. Na pewno podciągną rozdzielczość :yes2:

Opublikowano

Zaden ogarniety developer nie zrobil gry na xone w 720p. Jak ktos ma xone i nie moze przezyc, ze ten syf jest w 720p to niech wypier.dala z zielonego raju, bo jest zwyczajnym januszem nie majacym pojecia o grach.

Opublikowano

Zaden ogarniety developer nie zrobil gry na xone w 720p. Jak ktos ma xone i nie moze przezyc, ze ten syf jest w 720p to niech wypier.dala z zielonego raju, bo jest zwyczajnym januszem nie majacym pojecia o grach.

:daddy:

Opublikowano

mam wyje,bane na ilosc klatek w  grach ale karwasz twarz jaka odwrotna gadka byla przy cw ps3 vs x360, wtedy xboty kręciły beke ze slabszej ps3, gorszego framerate itd a teraz jaka wyzsza kultura konsolowosci i koneserzy gameplayu na swoim hd ready  :sir:

Opublikowano

niech wypier.dala z zielonego raju, bo jest zwyczajnym januszem nie majacym pojecia o grach.

Wyzsza Kultura Konsolowosci :reggie:

Opublikowano

Na kilka tygodniu przed premierą gra regularnie gubi klatki mimo 720p. Na pewno podciągną rozdzielczość :yes2:

Skąd wiesz, że to jest aktualny build? Ze swojej uczelni?

Opublikowano

mam wyje,bane na ilosc klatek w  grach ale karwasz twarz jaka odwrotna gadka byla przy cw ps3 vs x360, wtedy xboty kręciły beke ze slabszej ps3, gorszego framerate itd a teraz jaka wyzsza kultura konsolowosci i koneserzy gameplayu na swoim hd ready  :sir:

hipokryzja u tych Adamów z raju jest na bardzo wysokim poziomie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.