Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Misja z helikopterkiem w vc jest nie do wykonania na klawiaturze :D próbowałem nie dało rady, na ps2 jak grałem pierwsze podejście i od razu powodzenie. #tylkokonsole

Opublikowano

ale gta, nfs u2 i coda 1 to ty szanuj

no litości :D dla mnie są to gry kultowe 

<3

Edytowane przez chris85

Opublikowano

pawcio, jest do zrobienia na klawiaturze, jakis miesiac temu robiłem, ale musiałem najpierw troche pozmieniac sterowanie pod ten helikopterek

Opublikowano

@pawcio

Eeee bez przesady, za ktoryms podejsciem mi sie udalo to zrobic na numerycznej bodajze :D

@seb.maz

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

panowie a jak u was z GTA 1 i 2?

za dzieciaka zagrywałem sie w to całymi dniami w kafejkach, a jak odpaliłem jakiś rok temu to wku.rwiony wyłączyłem po godzinie :frog:

GTA 2 dla mnie MEGA odsłona. Kiedyś się w to zagrywałem, pamiętam jak wziąłem od kolegi i po prostu mi rozyebało mózg, to było jeszcze przed GTA 3. Masakra, niedawno wróciłem do gry i tak samo się świetnie bawiłem robiąc wszystkie misje. Aczkolwiek kur.wa misje były w uj trudne, pierwsze miasto to pestka, ale 2, a w szczególności 3 to był już hardkor mocny.

Jedynkę skończyłem lecz jakoś nigdy dłużej już nie grałem ani nie wróciłem. Za dużo archaizmów jednak.

Aha zapomniałem, że w gimbazie graliśmy w GTA 2 po lanie na infie! :banderas:

@pawcio

Heli na klawie to kaszka z mleczkiem przecież. :reggie: W+S+Q+E oraz 4+6+8+2 i luzik.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

W mordorze jest chociaż granie :reggie:

To telltale już są passe ?

Telltale xDDDDDDDDDD

Haha, porownuje sandbox od rockstar do tekstowej przygodowki.

Oj, cieniutko z gta, cieniutko:)

Opublikowano

Misja z helikopterkiem w vc jest nie do wykonania na klawiaturze :D

nawet moja młodsza siostra przeszła to na blaszce ;/ kaleki (pipi)a
Opublikowano

Misja z helikopterkiem w vc jest nie do wykonania na klawiaturze :D próbowałem nie dało rady, na ps2 jak grałem pierwsze podejście i od razu powodzenie. #tylkokonsole

Co ty gadasz ? Na klawirce najłatwiej właśnie. Pamiętam jak przechodziłem tą misję i pociąg z big smokiem w SA koleżkom za pieniądze xD

Opublikowano

Jeszcze mi sie przypominal Zero z SA. Jego misje na klawiaturze to tez niezly hardcore.

Opublikowano

W mordorze jest chociaż granie :reggie:

To telltale już są passe ?

Telltale xDDDDDDDDDD

Haha, porownuje sandbox od rockstar do tekstowej przygodowki.

Oj, cieniutko z gta, cieniutko:)

Przygodówka xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Żeby Ci się globus nie zgrzał od myślenia przy tych wybitnych "przygodówkach".

Opublikowano

Co ty gadasz ? Na klawirce najłatwiej właśnie. Pamiętam jak przechodziłem tą misję i pociąg z big smokiem w SA koleżkom za pieniądze xD

uważaj bo cie bluber podje.bie do skarbówki :reggie:

Opublikowano

Szkoda, ze nie da sie w guilty gear na klawierce grac, ale bys im pokazal!

Opublikowano

Leave pawcio alone :frog:

Tak jak mowie, kiedys te misje sprawialy wiele klopotow graczom, nie wszystkim, ale jednak, sprobujcie znalezc teraz takie misje, I fuckin' challenge you. :reggie:

Opublikowano

Jeszcze mi sie przypominal Zero z SA. Jego misje na klawiaturze to tez niezly hardcore.

Dla mnie misja z samolotem i strzelaniem do pojazdów jest troszkę trudniejsze, ale to dlatego, że trzeba dobrze wystartować bo potem jak się ogarnie to już w miarę spokojnie.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

:frog:  

Porozpyerdalamy jutro troche lbow to lepiej sie poczujesz :fsg:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ej chuopaki, to kiedy w koncu ruszacie z treningami w GG?
Czy dalej wmawianie sobie, ze dark souls to hardkor?
"jestem hardkorem, wygralem z cpu"  :dafuq:

Opublikowano

ukyo gotowy na treningi, tylko jeszcze nie wie kto kupi GG od Sobana.

Opublikowano

:frog:  

Porozpyerdalamy jutro troche lbow to lepiej sie poczujesz :fsg:

mam taką chcice na DL, że głowa mała. Ale czekam na pudełko :P

Opublikowano

"jestem hardkorem, wygralem z cpu"

Powiedział Czezky którego przerósł undead burg (albo może nawet asylum demon).  :wio:

Wpisz sobie Jaczes w youtube "how to beat asylum demon aka tutorial boss" i przeczytaj poradnik na wiki to może przejdziesz samouczek, wierzę w ciebie.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Dark Souls akurat jest banalne jak nauczy sie w to grac. Najgorszy jest pierwszy kontakt, bo gra jest zupelnie oderwana od samograjowej rzeczywistosci. Jak ktos gra w coda na zmiane z asassynem i fifa to skonczy przygode w firelink.

Jezeli chodzi o trudne gry to rok temu ogrywalem Jedi Knight Dark Forces 2. Gralem na normalnym! poziomie trudnosci i final boss mnie tak sfrustrowal, ze po godzinie zrezygnowalem i zabilem go na kodzie (przy okazji cala swria goty). Bossy z Dark Souls to przy tym banal.

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

"jestem hardkorem, wygralem z cpu"

Powiedział Czezky którego przerósł undead burg (albo może nawet asylum demon).  :wio:

Przyszedl kiedys kolo do areny.

- czesc, mozna z wami pograc w pesika? Slyszalem, ze tu sie gra.

- no spoko, tylko skonczymy w calibura. Dobrze grasz?

- wygrywam z kompem na najwyzszym poziomie trudnosci 

Wygralem wtedy pierwszy raz w zyciu  13 - 0.

Zrozum mate, granie z komputerem to nie jest ZADNE wyzwanie, zawsze jest skutenczy (i ja juz go poznasz - prosty) sposob, zeby go rozyebac.

ZAWSZE.

Czlowiek jest nieprzewidywalny.

Opublikowano

Dark Souls akurat jest banalne jak nauczy sie w to grac. Najgorszy jest pierwszy kontakt, bo gra jest zupelnie oderwana od samograjowej rzeczywistosci. Jak ktos gra w coda na zmiane z asassynem i fifa to skonczy przygode w firelink.

plus trafne levelowanie i ostatni bossowie padają jak muchy. Cierpliwość i zimna krew to sposób na DS :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.