Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Misja z helikopterkiem w vc jest nie do wykonania na klawiaturze :D próbowałem nie dało rady, na ps2 jak grałem pierwsze podejście i od razu powodzenie. #tylkokonsole

Opublikowano

ale gta, nfs u2 i coda 1 to ty szanuj

no litości :D dla mnie są to gry kultowe 

<3

Edytowane przez chris85

Opublikowano

pawcio, jest do zrobienia na klawiaturze, jakis miesiac temu robiłem, ale musiałem najpierw troche pozmieniac sterowanie pod ten helikopterek

Opublikowano

@pawcio

Eeee bez przesady, za ktoryms podejsciem mi sie udalo to zrobic na numerycznej bodajze :D

@seb.maz

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

panowie a jak u was z GTA 1 i 2?

za dzieciaka zagrywałem sie w to całymi dniami w kafejkach, a jak odpaliłem jakiś rok temu to wku.rwiony wyłączyłem po godzinie :frog:

GTA 2 dla mnie MEGA odsłona. Kiedyś się w to zagrywałem, pamiętam jak wziąłem od kolegi i po prostu mi rozyebało mózg, to było jeszcze przed GTA 3. Masakra, niedawno wróciłem do gry i tak samo się świetnie bawiłem robiąc wszystkie misje. Aczkolwiek kur.wa misje były w uj trudne, pierwsze miasto to pestka, ale 2, a w szczególności 3 to był już hardkor mocny.

Jedynkę skończyłem lecz jakoś nigdy dłużej już nie grałem ani nie wróciłem. Za dużo archaizmów jednak.

Aha zapomniałem, że w gimbazie graliśmy w GTA 2 po lanie na infie! :banderas:

@pawcio

Heli na klawie to kaszka z mleczkiem przecież. :reggie: W+S+Q+E oraz 4+6+8+2 i luzik.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

W mordorze jest chociaż granie :reggie:

To telltale już są passe ?

Telltale xDDDDDDDDDD

Haha, porownuje sandbox od rockstar do tekstowej przygodowki.

Oj, cieniutko z gta, cieniutko:)

Opublikowano

Misja z helikopterkiem w vc jest nie do wykonania na klawiaturze :D

nawet moja młodsza siostra przeszła to na blaszce ;/ kaleki (pipi)a
Opublikowano

Misja z helikopterkiem w vc jest nie do wykonania na klawiaturze :D próbowałem nie dało rady, na ps2 jak grałem pierwsze podejście i od razu powodzenie. #tylkokonsole

Co ty gadasz ? Na klawirce najłatwiej właśnie. Pamiętam jak przechodziłem tą misję i pociąg z big smokiem w SA koleżkom za pieniądze xD

Opublikowano

Jeszcze mi sie przypominal Zero z SA. Jego misje na klawiaturze to tez niezly hardcore.

Opublikowano

W mordorze jest chociaż granie :reggie:

To telltale już są passe ?

Telltale xDDDDDDDDDD

Haha, porownuje sandbox od rockstar do tekstowej przygodowki.

Oj, cieniutko z gta, cieniutko:)

Przygodówka xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Żeby Ci się globus nie zgrzał od myślenia przy tych wybitnych "przygodówkach".

Opublikowano

Co ty gadasz ? Na klawirce najłatwiej właśnie. Pamiętam jak przechodziłem tą misję i pociąg z big smokiem w SA koleżkom za pieniądze xD

uważaj bo cie bluber podje.bie do skarbówki :reggie:

Opublikowano

Szkoda, ze nie da sie w guilty gear na klawierce grac, ale bys im pokazal!

Opublikowano

Leave pawcio alone :frog:

Tak jak mowie, kiedys te misje sprawialy wiele klopotow graczom, nie wszystkim, ale jednak, sprobujcie znalezc teraz takie misje, I fuckin' challenge you. :reggie:

Opublikowano

Jeszcze mi sie przypominal Zero z SA. Jego misje na klawiaturze to tez niezly hardcore.

Dla mnie misja z samolotem i strzelaniem do pojazdów jest troszkę trudniejsze, ale to dlatego, że trzeba dobrze wystartować bo potem jak się ogarnie to już w miarę spokojnie.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

:frog:  

Porozpyerdalamy jutro troche lbow to lepiej sie poczujesz :fsg:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ej chuopaki, to kiedy w koncu ruszacie z treningami w GG?
Czy dalej wmawianie sobie, ze dark souls to hardkor?
"jestem hardkorem, wygralem z cpu"  :dafuq:

Opublikowano

ukyo gotowy na treningi, tylko jeszcze nie wie kto kupi GG od Sobana.

Opublikowano

:frog:  

Porozpyerdalamy jutro troche lbow to lepiej sie poczujesz :fsg:

mam taką chcice na DL, że głowa mała. Ale czekam na pudełko :P

Opublikowano

"jestem hardkorem, wygralem z cpu"

Powiedział Czezky którego przerósł undead burg (albo może nawet asylum demon).  :wio:

Wpisz sobie Jaczes w youtube "how to beat asylum demon aka tutorial boss" i przeczytaj poradnik na wiki to może przejdziesz samouczek, wierzę w ciebie.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Dark Souls akurat jest banalne jak nauczy sie w to grac. Najgorszy jest pierwszy kontakt, bo gra jest zupelnie oderwana od samograjowej rzeczywistosci. Jak ktos gra w coda na zmiane z asassynem i fifa to skonczy przygode w firelink.

Jezeli chodzi o trudne gry to rok temu ogrywalem Jedi Knight Dark Forces 2. Gralem na normalnym! poziomie trudnosci i final boss mnie tak sfrustrowal, ze po godzinie zrezygnowalem i zabilem go na kodzie (przy okazji cala swria goty). Bossy z Dark Souls to przy tym banal.

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

"jestem hardkorem, wygralem z cpu"

Powiedział Czezky którego przerósł undead burg (albo może nawet asylum demon).  :wio:

Przyszedl kiedys kolo do areny.

- czesc, mozna z wami pograc w pesika? Slyszalem, ze tu sie gra.

- no spoko, tylko skonczymy w calibura. Dobrze grasz?

- wygrywam z kompem na najwyzszym poziomie trudnosci 

Wygralem wtedy pierwszy raz w zyciu  13 - 0.

Zrozum mate, granie z komputerem to nie jest ZADNE wyzwanie, zawsze jest skutenczy (i ja juz go poznasz - prosty) sposob, zeby go rozyebac.

ZAWSZE.

Czlowiek jest nieprzewidywalny.

Opublikowano

Dark Souls akurat jest banalne jak nauczy sie w to grac. Najgorszy jest pierwszy kontakt, bo gra jest zupelnie oderwana od samograjowej rzeczywistosci. Jak ktos gra w coda na zmiane z asassynem i fifa to skonczy przygode w firelink.

plus trafne levelowanie i ostatni bossowie padają jak muchy. Cierpliwość i zimna krew to sposób na DS :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.