Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jak każda gra R*  :reggie:

Bully to był straszny kupsztajn.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie powiem, że po połowie gry GTA V czułem, że formuła się wyczerpuje i to bardzo. Osobiście nie siedzi mi podział na 3 postaci. Wolę skupić się na jednej, a tak - dostajemy murzyna który jest tak udany jak Connor w AC III.

Edytowane przez KoBik

Opublikowano

Jak każda gra R* :reggie:

Bully to był straszny kupsztajn.
o_O jedna z lepszych gier R*, chciałbym zobaczyć cześć drugą

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Obie pierwsze części MP są najlepsze. Trzeba być uber Januszem żeby się jarać MP3 :reggie:

Opublikowano

To kto z "szlachty" xDDDDDDDD Polystejszyn kupuje GG od Sobana? :D

Kolorowe chińskie gierki ze spedalonym desingiem postaci to raczej deomena dzieciaczków od nintendo, niebieska szlachta woli poważne gry dla dorosłych ludzi.

Opublikowano

Obie pierwsze części MP są najlepsze. Trzeba być uber Januszem żeby się jarać MP3 :reggie:

te kwadraty wyciosane siekierą? były, kiedyś a i tak nie lepsze jak trójeczka.

Opublikowano

te kwadraty wyciosane siekierą? były, kiedyś a i tak nie lepsze jak trójeczka.

Bluźnisz Panie. MP3 jest mega dobrą grą... ale prekursorom jednak nie dorównuje. Gdyby nie te kwadraty obecnie nie miałbyś Swoich ulubionych slow-mo w każdej januszowej gierce.

Opublikowano

Aż sobie zaraz sprawdzę czy jest jakiś mod do MP2 na dobrą obsługę pada.

Opublikowano

Ja rozumiem nie szanowac go.wnianych gierek z mario, czerstwych strzelanek na konsole playstation ale złe słowa o Maxie bolą.

Opublikowano

Nie powiem, że po połowie gry GTA V czułem, że formuła się wyczerpuje i to bardzo. Osobiście nie siedzi mi podział na 3 postaci. Wolę skupić się na jednej, a tak - dostajemy murzyna który jest tak udany jak Connor w AC III.

O właśnie, mam tak samo. Dlatego najbardziej lubię San Andreas. Historia murzyna była dobrze opowiedziana, trzymająca w napięciu do końca, w tle były prawdziwe wydarzenia z historii L.A. Może dla niektórych było zbyt wiele do roboty, ale mnie się podobał rozmach tej produkcji i z chęcią pakowałem na siłowni. W piątce brakowało mi kilku rzeczy, a sama historia była po prostu nieciekawa, wymęczona, bez polotu. Oczywiście doszedłem do tego później, początkowo byłem podjarany niczym nastolatek. A najlepszą grą Rockstar moim zdaniem jest Bully.

Edytowane przez aux

Opublikowano

Ograłem owszem jedynkę i dwójkę Maxa ale nie zrobiło to na mnie takiego wrażenie jak pucowała się do niej reszta. Fajna szczelanka ale nic ponadto. Prekursor slowmo, ok - ale i tak najlepiej jest zrobiony w MP3. 

Opublikowano

Dopiero na tym forum się dowiedziałem ze misja z helikopterkiem w VC była trudna.

Ja tak samo XD
Opublikowano

JAPRDLE  :mog:

Kobik is on fire :dynia:

Opublikowano

Kobik ale MP1 I 2 proszę szanować, pamiętam jak w podstawówce kupiłem nagrywarkę i robiłem wszystkim kopie jedynki, jezu ale to była gra :banderas:

Opublikowano

Ograłem owszem jedynkę i dwójkę Maxa ale nie zrobiło to na mnie takiego wrażenie jak pucowała się do niej reszta. Fajna szczelanka ale nic ponadto. Prekursor slowmo, ok - ale i tak najlepiej jest zrobiony w MP3. 

:obama:

Opublikowano

No szanuję, ale co ze względu na sentymenty? olałem je, bo nic nie potrafi wytrzymać próby czasu. Nie napisałem, że to (pipi) rozmazane, spoko rozpierducha, taka na 8.

Opublikowano

dobry typ

Opublikowano

:obama: :obama: :obama:

Opublikowano

no w huy argumentów macie - emotki. Wychodzę z tego burdla. Stykajcie się nadal pisiorami. Popiszę w normalnych tematach.  :dafuq:

Opublikowano

Ogrywam te exy na ps3 w stylu uncharted, infamous czy resistance i (pipi)owizna na poziomie halo czy gow. Dobrze ze jest japonia ze swoimi grami.

Opublikowano

Dzięki Bogu The Order i Driveclub to kamienie milowe true gejmingu dla hardkorów 

Przynajmniej wyglądają jak gry nowej generacji, a nie jak guwno rozmazane w 900p. :reggie:

Opublikowano

:obama: :obama: :obama:

co to plejstejszon robi z ludzmi to ja nawet nie  :facepalmz:

Opublikowano

Ok MP1 i 2 to prekursor januszowego Bullet Time ktore jest teraz w kazdej grze a niektore np The Samograj 1886 opieraja caly szkielet swojej 6 godzinnej rozrywki na esencji MP. MP poza Bullet Time wprowadzil Gun Play na nastepny level oraz pokazal ze w Pif Paf mozna ciekawie prowadzic fabule nie zabijajac akcji. Za to wlasnie 1 i 2 sa swietne a MP3 to tylko bardzo dobra gra ( nie wprowadzila nic przelomowego ) Pasuje Kobik?

Opublikowano

tumblr_mt5319HGPH1snut2uo1_250.gif

Ostatnie strony CW tyle raka  :obama:

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.