Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tak ta cala reszta to byly najlepsze singlowe gry poprzedniej generacji.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

co XONE ma lepsze:

- gry ekskluzywne

- usługę sieciową

- community

- pad

- interfejs

co PS4 ma lepsze:

- multiplatformy

ergo wybór nadal jest oczywisty

O ile z 360tka moglbym sie w 3/4 punktow zgodzic, to argumenty stojace za Onem to niezly headshot w kolano. Usluga sieciowa nie jest w ogoile lepsza, bo gramy na tych samych serwerach we wszytsko - ba ostatnie miesiace to o wiele czestrz problemy z grupami i grami na Live niz na Ps4. Interfejs i Comunity bylo tutaj poruszane tyle razy, ze nawet nie chce mi sie pisac. Super comunity, gdzie 3/4 pojedynkow rozgrywasz z lagujacymi hamburgerami, bo w kraju prawie nikt nie ma tej konsoli, Interfejs zas to jedna z wiekszych porazek MS - nawet jak sie juz czlowiek przyzwyczai, to wszytsko dziala 10 razy wolniej niz na PS4. Chce podejrzec trofea w grze to czekam i czekam, az mi sie menu aplikacji wlaczy, a pozniej snap, a pozniej kolejne ladowanie (o ile jeszcze konsola nie zlapala freeza w miedzy czasie), po czym chce sieknac zdjecie z gry, ale zapominam, ze nie ma takiego przycisku na Onie - wszytsko dziala 2 razy wolniej, a juz o samym oprogramowaniu konsoli, instalacjach z dupy i aktualizacjach podczas ktorych nie mozna grac w dana gre nawet nie chce mi sie pisac. 

I na koniec PAD, ktory nie stanowi zadnych roznic w ergonomii i korzystaniu, ba - ten od Ona przez te swoje strzelajace mikrostyki i gowniane bumpery stawiam mimo wszytsko za 3 godzinnym DS4 ze scierajacymi sie galkami, ktore takze przez to ze sa wieksze dla mnie wygodniejsze. 

Najlepsze exclusivy PS4 dopiero przed nami i pod koniec roku nawet to juz przestanie byc jakimkolwiek argumentem.

tymczasem pojawił się cały The order 1886 na youtube. 14 Chapterów jakiś gościu przeszedł w niecałe 4 godziny, na dodatek niektóre z tych chapterów to tylko i wyłącznie cutscenka :yao:

https://www.youtube.com/user/playmethrough/videos

Opublikowano

No ale Girsy i to 4 czesci to tez zacny most i korytarz w jednyn. Nie przeszkodzilo to w niczym, zeby miec fun z "korytarz, miejscowka, rozpierducha pokoju i lecimy tak w kolko".

Edytowane przez KoBik

Opublikowano

"Bo Gearsy mialy super gameplay !"

"A The Order na pewno nie ma - to widac po YT... xD"

Opublikowano

Co miało PS3 lepsze ? TLoU na koniec generacji ? No chyba nie chodzi o cała reszte zyebanych exów dla inwalidów ...

TLoU...nie wiem dlaczego ta gra jest wyonoszona na wyżyny i wyznawana jak nie wiadomo co,ale nie, nie chodzi mi o TLoU.

Demon's Souls pierwszy lepszy przykład.

Opublikowano

Nie od dziś wiadomo ze One to praktycznie PS3, tyle ze bez gier:

Interfejs:tak samo wolny na PS3 i XOne

Grafika:guwno rozmazane tu i tu, obie były tymi gorszymi podczas swojej generacji.

Czas instalacji:tak samo długi na PS3 i XOne

Ilośc patchy i ich wielkość:tak samo na XOne i PS3

Ilośc gier w pierwszych latach zycia konsoli: ta sama

widząc jak boty szanujo XOne czuje sie szczesliwy z tego jakim szacunkiem traktuja PS3, a to co wtedy mówili to tylko kłamstewka.

Opublikowano

tymczasem pojawił się cały The order 1886 na youtube. 14 Chapterów jakiś gościu przeszedł w niecałe 4 godziny, na dodatek niektóre z tych chapterów to tylko i wyłącznie cutscenka :yao:

Jaki cały?

Opublikowano

X360 miał lepsze ex'y od ps3. Żeby twierdzić inaczej, to trzeba być ignorantem jak Figaro.

Opublikowano

Evolve 1080p na PS4, 900p na Xbox One. W dodatku wersja na Bąka cierpi na gorszy framerate, aliasing i bugi. No cóż, no eh, no.

Co Cię interesuje gra, w która i tak nie zagrasz?

Opublikowano

Evolve 1080p na PS4, 900p na Xbox One. W dodatku wersja na Bąka cierpi na gorszy framerate, aliasing i bugi. No cóż, no eh, no.

Co Cię interesuje gra, w która i tak nie zagrasz?

Nie interesuje mnie gra, tylko brakujące 180p w wersji na Xbonka.

Co do exów, wolę Yakuzę, Valkirie Chronicles, Demons Souls od 4 części Girsów.

Opublikowano

A nie to spoko, zawsze myślałem, że bitwa o piksele to domena Master Rasy i Januszy od PS4. Teraz już wiem, że to konik klapów i nintendozboczków.

Opublikowano

A nie to spoko, zawsze myślałem, że bitwa o piksele to domena Master Rasy i Januszy od PS4. Teraz już wiem, że to konik klapów i nintendozboczków.

Pamiętam niedawne czasy, gdy to był ulubiony temat botów przy premierze RDR czy każdego CoDa. Jak się te czasy zmieniły.

Opublikowano

Figaro fajnal desperacja, porownuje japonskie gierki do pif pafow, a na 360ce byly takie pyszne kaski jak Lost Odyssey, Blue Dragon i najlepszy ang Tales.

No ale co sie dziwic, jak Figaro nawet nie slyszal pewnie o tych gierkach.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

No super gierki z pierwszego czy drugiego roku 360tki. A co było po 2008 roku? :reggie: I ile jest Talesów na PS3? Weź, synku.

Opublikowano

Tak Figaro, bo na X360 tylko Girsy były. Czemu tego nie zostawiłeś Np. z Lost Odyssey, Wiedźminem i VP.

Opublikowano

Jaka patologia i desperacja klapkow hahah porównują Gears of War do The Order xD

Co to plejstejszon robi z ludźmi to ja nawet nie :facepalmz:

Opublikowano

Czemu tego nie zostawiłeś Np. z Lost Odyssey, Wiedźminem i VP.

... Bo postawiłoby to Xboxa w lepszym świetle?

Opublikowano

Widze zakrzywiania rzeczywostosci ciag dalszy - 360 nie ma gier bo klapy zaczynaja liczyc poprzednia generacje dopiero od 2008r ale juz obecna licza od samego poczatku bo gry na Ps4 chodza w 180p wiecej :dynia:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

W ogóle to próba dyskredytacji X360 w kontekście ex'ów poprzez przywoływanie 4 części Girsów, to jest niezła desperacja - bezkonkurencyjna seria gier akcji, która dostarczała tony gry na wszystkich frontach (singiel, co-op, multi, dodatkowe tryby).

Ale wiadomo, dla Frigaro Yakuza, która wychodziła co roku i n'ta część Talesów to już luzik :P

Opublikowano

gry na Ps4 chodza w 180p wiecej :dynia:

Pozniej nie bedzie lepiej

:frog:

Opublikowano

@Mazzeo

To prawda ze niektore chaptery Duck Hunt 1886 to tylko cutscenki XDDD?

No i wiadomo, pierwszy pucharek wpada po 4h to i pewnie od 14 chaptera dopiero gra sie rozkreca i dostarcza jakies 10h fabuly wiec o dlugosc rozgrywki nie ma co sie martwic :dynia:

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.