Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Przeciez singiel Halo 1 i 2 na dzien dzisiejszy jest niegrywalny. Ostatnio chyba tak sie wynudzilem grajac w Shadow Falla :obama:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nobody nie ogarniasz. Przygoda akcja i 90% gier wyglada tak samo.

Chcesz mi powiedzieć że nie widzisz zasadniczej różnicy pomiędzy np. Yakuzą, sanboxowym Infamous stawiającym na rozpierduchę, a np. TLOU gdzie masz mix paru gatunków z naciskiem na stealth i survival?

To trochę tak jakbyś wrzucał do jednego wora RDR, Crackdown, TR, Yakuzę, AC2, GOW3, TLoU. :rotfl:  

Zupełnie inny flow man.

Opublikowano

Czas zagrać w najlepszego exa na Xboxa One, żeby boty nie mówiły że nie grałem

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Jak dwójkę przechodziłem w coopie, to z kumplem nawzajem się motywowaliśmy (a raczej zmuszaliśmy), żeby kontynuować.

A ta piątka będzie miała split screen? Czy czwórka go miała?

Opublikowano

Ja lubie swoje ulubione gry przechodzic po kilka/nascie razy, mimo ze wiele dobrych gier lezy nieruszonych na polce, nie wiem czy tez tak macie. Halo po raz kolejny to sama przyjemnosc easye :lapka:

Tylko po co kupowac nextgena ^^ mi wystarczy ze przeszedlem pare razy na xboxie, pozniej na 360tce, obecnie nawet nie chce mi sie Halo odpalac. Czytajac was mam wrazenie, ze rownie dobrze mogliby w ogole nowych gier nie robic.

Po co, zaraz bedzie kampania ODST w 1080p! xD

Opublikowano

Jeszcze 13 godzin do zakończenia embargo zamówienia kelnera. Szykować popcorn.

tumblr_mfcbh3HHoM1qe17soo1_500.jpg

Opublikowano

czwórka miała tradycyjny dla serii split-screen do 4 osób w multi i kampani ( jedna z ostatnich dużych gier które się zdecydowały na ten konsolowy feelieng :banderas:)

Piątka rezygnuje z 4 osobowego splita bo framerate i roździelczość się musi zgadzać :frog:

Edytowane przez asax

Opublikowano

Exact jak woła o atencje :dynia:

Opublikowano

czwórka miała tradycyjny dla serii split-screen to 4 osób w multi i kampani ( jedna z ostatnich dużych gier które się zdecydowały na ten konsolowy feelieng :banderas:)

Piątka rezygnuje z 4 osobowego splita bo framerate i roździelczość się musi zgadzać :frog:

A to i tak szacunek dla nich, że tak długo wytrzymali.

Opublikowano

Kogo w ogóle obchodzi ta samochodówka?  :pawel:

Opublikowano

czwórka miała tradycyjny dla serii split-screen to 4 osób w multi i kampani ( jedna z ostatnich dużych gier które się zdecydowały na ten konsolowy feelieng :banderas:)

W przypadku splita na 4 powinna mieć po prostu 720/30.

B0016GABR4.02.lg.jpg

Ależ to było cudeńko na splicie i w online sexkonik.gif, a wy tam co hejterzy? 

Nie podobała mi się bo AI niesprawiedliwe:yao:  :lapka:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Tylko Forza jeśli chodzi o wyścigi. Dzisiaj zrobiłem rage quita w drajfklap,po tym jak ai się wpierdalało pod koła

Opublikowano

Tylko Forza jeśli chodzi o wyścigi. Dzisiaj zrobiłem rage quita w drajfklap,po tym jak ai się wpierdalało pod koła

Bylo cofnac czas. Oh wait, to nie ta gra  :kaz:

Opublikowano

Może dasz mi wyzwanie i się pobawimy tak jak gra została stworzona?

Opublikowano

Same single to 40 godzin fpsowego mesjasza takze, no, to wasze 8 orderow :lapka: tylko takich troszke lepszych :dynia:

Chyba dla kogos, kto swoja przygode z konsola zacza wczoraj....

Milion godzin spedzilem z Halo na 1 Xboxie, pozniej byl remaster na 360tce, nie wiem jakim maniakiem trzeba byc, by po raz kolejny przechodzic singla z przed parunastu lat... Nawet najwieksi fanboye Halo skupili sie wylacznie na multi.

Halo to tylko multi, IzI byl na pierwszym turnieju w wawie pamietam to do dzis ;]

Edytowane przez JuanMag

Opublikowano

a ja ps4

dlatego zaproponowalem wyzwanie Mroku
A ja je akceptuje

Nie mam PS Plus

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

"mam 20 lat, 15 lat temu to były gry nie co to teraz" #le_wrong_generation

Czyżby nazwa dla nowej edycji CW ?

Opublikowano

Same single to 40 godzin fpsowego mesjasza takze, no, to wasze 8 orderow :lapka: tylko takich troszke lepszych :dynia:

Chyba dla kogos, kto swoja przygode z konsola zacza wczoraj....

Milion godzin spedzilem z Halo na 1 Xboxie, pozniej byl remaster na 360tce, nie wiem jakim maniakiem trzeba byc, by po raz kolejny przechodzic singla z przed parunastu lat... Nawet najwieksi fanboye Halo skupili sie wylacznie na multi.

Halo to tylko multi, IzI byl na pierwszym turnieju w wawie pamietam to do dzis ;]
Kiedys wam prawie dzial zamknalem ^^. Po turnieju, na ktory poszedlem z ciekawosci, na ktorym odkrylem pistola xDDDD calkowicie zarazilem sie Halo. No i to jescze rozumiem, ale jak ktos pisze o soczystych 40h singla to nextgen mu nie potrzebny! Zreszta, ide o zaklad ze nawet ssxx nie ma ukonczonych kampani z MCC ^^

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.