Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Oby kwiecień 2016

Niestety 2015, ale i tak od dawna muszą zadowalać się ochłapami z pańskiego stołu XD

Premiery jeszcze nie było więc nie bądź taki pewien. :kaz:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

John Marston legenda dzikiego zachodu robiacy jako chlopiec na posylki i zabijajacy lisy w ogrodku

John Marston - czlowiek jezdzacy wozem po mapie.

MGS3 po przyzwyczajeniu do controls z MGS1 był ok w edycji Subsistence  z poprawioną kamerą. Współczuję wszystkim którzy grali tylko w wersję oryginalną.

Ja wlasnie nigdy nie gralem i chce sprobowac.

Opublikowano

MGS3 po przyzwyczajeniu do controls z MGS1 był ok w edycji Subsistence  z poprawioną kamerą. Współczuję wszystkim którzy grali tylko w wersję oryginalną.

Ja wlasnie nigdy nie gralem i chce sprobowac.

Przez brak radaru w stylu tego z 'jedynki" trzeba było nie raz patrzeć w FPP co 20 m. Po wyjściu wersji Subsistence w 2006 doznałem catharsis. Zanim potwierdzono ze MGS HD Collection będzie zawierał wersję HD Subsistence ceny używek na alledrogo w wersji na ps2 sięgały 280 zł. 

Opublikowano

Ale cena w sumie była adekwatna co do jakości. Ileż tam było contentu na trzech płytkach...

Opublikowano

Sam za swoja dalem chyba 200zl i specjalnie czekalem na ta wersje bo wlasnie straszyli kamera. Niestety moja ma ulamany jeden uchwyt trzymajacy instrukcje i nie jest juz sprawna na 100% ;(

Opublikowano

Tak, dokladnie to samo z twoim avem na okladce i 3CD.

Znalazlem starego maila, dalem 160zl plus grosze przesylki xD

Opublikowano

Sprawdziłem z ciekawości czy to wydanie jest na Allegro i znalazłem tylko jedną ofertę i w dodatku z licytacją. Ciekawe do ilu dobije xD

Miałem styczność ze Subsistence jak kumpel kupił parę lat temu i dał ponad 200 zeta. Ale zawartość rekompensowała wydatek w 100%. Wrzucili nawet dwa klasyczne Metal Gear z MSX.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Ale cena w sumie była adekwatna co do jakości. Ileż tam było contentu na trzech płytkach...

W online można było grac nawet jako Big Boss w camo vs 7-miu żywych graczy. Ten kto go zabił sam się nim stawał. Nigdy nie grałem.  :(

maxresdefault.jpg

MGO_saved.jpg

Zaybiście że MGO powraca w MGS V.

https://www.youtube.com/watch?v=b_UG7loIZgM

Opublikowano

Wszystko powraca tylko kiedy nastąpi premiera najbardziej wyczekiwanej gry a nie jakiegoś tam Wiedźmina :fsg:

Opublikowano

Wszystko powraca tylko kiedy nastąpi premiera najbardziej wyczekiwanej gry a nie jakiegoś tam Wiedźmina :fsg:

25 marca przecież.

Opublikowano

Fajno jakby mesjasz gejmingu wyszedł w czerwcu. :<

Opublikowano

:pawel:

o wy wariaty, Persona 5 najwcześniej w ostatnim kwartale 2015. 

Opublikowano

Nie rozumiem po co tak dewaluować jedne gry względem innych, ulubionych serii. Prawda jest taka, że ten rok zapowiada się kosmicznie dobrze i jeśli nie będzie więcej obsuw to wszyscy dostaną coś dla siebie i wszyscy powinniśmy się z tego cieszyć. Przypominam:

Bloodborne

Ratchet

Forza 6

Halo 5

Wiedźmin 3

Batman

MGS V

Persona 5

TR 2

Zelda

Xenoblade

Uncharted 4 (żeby nie było, ale z bólem)

Kolejność nie ma znaczenia, bo liczą się GRY.

Każdy gatunek prawdopodobnie dostanie swojego killera ze średnią w granicach 90%, to będzie SYTY rok i cieszmy się wszyscy ze szczęścia swojego i innych.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

nintendo co wydaje w tym roku na wiiu? ta nowa zelda?

Opublikowano

Zauważyliście, że to nieparzyste lata są lepsze dla graczy? 2011 - Deus Ex, Skyrim, Arkham City, Zelda: SS,  2013 - TLoU, GTA V, Infinite  2015 - this is waiting ale też zapowiada się kozacko.

Opublikowano

Fajno się w personach podrywa cyfrowe niebieskowłose nastolatki? Pytam bez spiny, zawsze chciałem się zabrać za jakąś personę, ale jakoś nigdy tego nie zrobiłem.

Opublikowano

wątpię w tego Ratcheta w 2015, chyba że wyjdzie kampania na 6h, jak czesć z 2013. Choć wtedy twórcy mieli godność sprzedawać wersję pudełkową za 120 zł, a dziś mogą śmiało zawyża do 260-ciu.  :yao:

zapomniałeś o Zeldzie, Xenoblade, No Man's Sky i Quantum Fucking Amazing Outstanding klapers Break. 

Opublikowano

Fajno się w personach podrywa cyfrowe niebieskowłose nastolatki? Pytam bez spiny, zawsze chciałem się zabrać za jakąś personę, ale jakoś nigdy tego nie zrobiłem.

:[

Opublikowano

Zauważyliście, że to nieparzyste lata są lepsze dla graczy? 2011 - Deus Ex, Skyrim, Arkham City, Zelda: SS,  2013 - TLoU, GTA V, Infinite  2015 - this is waiting ale też zapowiada się kozacko.

To tak raczej nie działa, bo np. w 2010:

Super mario galaxy 2

Mass effect 2

RDR

Starcraft II

Rock band 3

God of war 3

Halo Reach

Limbo

Bayonetta

Heavy Rain

Bad Company 2

itd itd :P

Po prostu ostatnio z roku na rok było coraz gorzej, mamy pierwszy rok zwyżkowy.

Na potwierdzenie mojej teorii, jak sobie klikasz top50 gier z danego roku, to każdego roku ostatni tytuł ma niższą średnią niż w poprzednim. Mam nadzieję, że ten rok to zmieni.

nobody - dodałem już Zeldę i Xenoblade, QB i NMS to według mnie zbyt duże niewiadome.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

@mate5

zależy co kto lubi. ostatni raz grałem w to na ps2. osobiście preferuje jrpg z motywem podróży i stąd bardziej trafia do mnie np. eksploracja mapki świata, dungeonów i ficzery "przygodowe" w stylu DQ8. klimat, setting i mnogość opcji seria ma jednak zacny. musiałbyś zwyczajnie ją pożyczyć i sprawdzić sam.

Opublikowano

TR 2 - co to za tytuł?

bo nie kojarze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.