Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Serio Mendrek, jakby Sony zniknęło z rynku to ty byś chyba popełnił samobójstwo.

Nawet botkom nie zycze zeby Sony zniknelo bo wtedy kazdy na tym ucierpi. Xbone bez konkurencji byłby prawdziwym vhsem 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ten order nawet graficznie takiego hiper szalu nie robi - zacznijmy od tego ze pasy sa fenomenalnie tragiczne, specjalnie na tv dalem zoom by zobaczyc jak by sie to prezentowala na pelnym ekranie i to jest niebo a ziemia. Same postaci, oswietelenie czy tekstury czy detale w lokacjach sa majstersztykiem ale juz podejrzenie zbyt czesto gdy widzimy cos wiecej tego londynu to obiekty wcale nie tak daleko w tle sa katastrofalnie uproszczone, brak odbic realtime w otoczeniu w dzisiejszych czasach tez nie przystoi, AI przemilcze, podobnie jak autentyczne duck hunt wrogow

Opublikowano

Serio Mendrek, jakby Sony zniknęło z rynku to ty byś chyba popełnił samobójstwo.

Nawet botkom nie zycze zeby Sony zniknelo bo wtedy kazdy na tym ucierpi. Xbone bez konkurencji byłby prawdziwym vhsem

Ja o tym doskonale wiem, ale nie wiem czy inne klapy zdaja sobie sprawe, ze to dziala tez w druga strone.

Opublikowano

Dominacja jak za czasów PS2, ale tym razem tylko fallusa Sony w anusach Klapków.

Opublikowano

Skupiając się na ściśle wyreżyserowanym modelu rozgrywki twórcy otworzyli przed sobą furtkę do stworzenia najbardziej imponującej graficznie produkcji, jaką dotychczas widzieliśmy.

DF

To tyle jeżeli chodzi o stronę techniczną Ordera. No ale wiadomo, że kora w Uncharted>cegła w Order. :empathy3:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

maciucha was masakruje od wczoraj jak rosjanie małe dzieci w czeczeni 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

jak jest szansa na knacka 2? nie wiem czy kupować konsole dla jednej gry :( chętnie bym pograł w sport champions na ps4 remaster w końcu move by sie nie kurzył. :dafuq:

Opublikowano

jak jest szansa na knacka 2? nie wiem czy kupować konsole dla jednej gry :( chętnie bym pograł w sport champions na ps4 remaster w końcu move by sie nie kurzył. :dafuq:

Większa niż na grę na xbonie pokroju Bloodborne czy TLoU.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

7/10 to gra dobra, tak wychowało mnie pismo PSX E.

Szkoda, że nie wychowali cię na porzadnego usera, który dotrzymuje słowa.

Opublikowano

Szkoda, że nie wychowali cię na porzadnego usera, który dotrzymuje słowa.

Szkoda, ze ciebie nie nauczyli czytać ze zrozumieniem w szkole, ale zawsze możesz to nadrobić.

czytanie-ze-zrozumieniem-czesc-1-b-iext2

Czyli po kolejny zakup do biblioteki, a nie po gierkę.

Opublikowano

ps4 bronia juz jedynie klapy bez honoru lub klapy bez ps4  :dog:

Opublikowano

wieksza niz na gotg na xboxa  :kaz:

Opublikowano

Ciekawe ile jeszcze punchy do końca roku psychofani Sony będą musieli przyjąć.

Opublikowano

ps4 bronia juz jedynie klapy bez honoru lub klapy bez ps4  :dog:

A co tu bronić, jak wojna jest juz zakończona? Jak juz pisałem, posiadacze PS4 grają w gry, które wyglądają jak next genowe produkcje, a nie siedzą 24/7 w CW. Pewnie jakbym miał xone, to też bym nie wytrzymał dłużej jak 30 minut z tym rozmazanym guwnem, bo po pierwsze w co tu grac, a po drugie, ciężko dostać tv hd ready, jedynie chyba w lombardzie albo na śmietniku. Taka to wasza "nowa generacja"

CW GOTY 2015 na Xone w każdej kategorii.

Opublikowano

Wiecie co mi się najbardziej teraz podoba? Ta urocza wręcz celebra, która odbywa się w obozie botów. Wiecie, bo zwykle siedzą pod trzesącym się od bomb prawdy stołem, a teraz raz poczuli się niczym posiadacze Playstation, to wyskoczyli jak z procy i masowo tańczą, bawią się i śpiewają.

Jakie to jest PIEKNE xDDDD

Caly 2014 rok kulaworeki pisal posty w stylu: "cieszcie sie ta chwila, w 2015 skonczy sie dzien xbota".

Mamy juz prawie 3 miesiac 2015 a mendrek dalej pisze: "cieszcie sie ta chwila" xDDDDDDDDD

No nic mendrek, moze 2016?

Opublikowano

O, yeti pelza jeszcze wsrod ludzi.

Opublikowano

7/10  to obecnie dobra gra? Przecież (o ile dobrze kojarzę) nfs rivals w PE dostał coś około 8.

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Widać   :reggie:  a kto wychowywał Cię w byciu niesłownym na kogo to zgonisz? na rodziców?

Szejdj randomie z saturna opuść CW, bo się do tego nie nadajesz. 

I Macio znowu na kolanach szuka akceptacji jednej ze stron  :yao:

Może u blacharzy jeszcze jakieś wolne miejsce mają dla Ciebie. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Wiadomo co bedzie w plusie na marzec ? Czy Sony sie tak obes,ralo super oferty Microsoftu ? Teraz głowa w piasek i udają ze nie wiedza o co chodzi xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

robią z wami co chca, a wy jeszcze prosicie o wiecej

XD

Opublikowano

Klapy jechane jak bura suka, dzień jak każdy inny. 

Już nie mogę się doczekać jak bloodborne dostanie 87% i klapy będą pisać o mesjaszu i najlepszej grze, która powstała w ciągu ostatnich 10 lat. Jak crapy 65% i 71% to dla nich bardzo dobre i goty gry to nic tylko czekać na spermochlapajke przy pierwszym autentycznie dobrym exclusivie.

Opublikowano

Kolejny który ma braki w nauce, ale nic dziwnego, zamiast chodzić do szkoły, to sie siedziało na murku i słuchało Sokoła, teraz są tego efekty. Dobrze, że w słowie PROSTO, nie ma żadnego ż czy ó, bo pewnie byłby byk na byku.

Opublikowano

boty nie maja w co grac, to caly dzien propaganda w cw  :teehee:

Opublikowano

No w sumie to z dnia na dzien to jest coraz smieszniejsze, jak klapy to wszystko przyjmuja z usmiechem na twarzy haha :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.