Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

z gierek z początku zeszłej generacji na X360 to bardzo dobrze wspominam Lost Planet 1

w singlu i multi dawała rade :cool:

Szkoda ze od 2 czesci LP sie calkowicie juz zaczelo yebac jako seria, 3jka byla gwozdziem do trumny.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

crackdown najlepiej smakował w coopie. ta radosna, niczym nie skrępowana rozpierducha. cholernie miło wspominam. 2 po demie zlałem na ciepło ale nowa wersja miło łechta od środka. SR4 był w podobnym klimacie, trafili stylem

viva piniata była osom. na odstresowanie i zabicie czasu idealna. niech każdy gada co chce ale kurde hodowałbym znowu gdyby odświeżyli markę

a o PGR4 to mi nawet nie przypominajcie. jakoś pod koniec zeszłego roku grałem i ta gra ani trochę się nie zestarzała. na samą myśl moja różdżka merda w rytm the prodigy - shadow  :banana:

Opublikowano

FPS roku nabiera kształtu

:banderas:

Domena http://half-life3.com/ która wcześniej przekierowywała na stronę orange boxa już tego nie robi. Balon z hypem jest solidnie pompowany, po GDC pójdzie fala samobójstw jak Gaben zapowie tylko nowe czapki do TF2  :newell:

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

2 miala fajnego coopa, trojke meczyle strasznie, lazenie tym robotem bylo z dupy

Opublikowano

nickcieniekocha grałeś w LO czy Banjo?

Opublikowano

Humulin i willy macie nieźle ch.ujowy gust, pozdrawiam :lapka:

Wystarczy ze ty masz za(pipi)isty!!

Opublikowano

z gierek z początku zeszłej generacji na X360 to bardzo dobrze wspominam Lost Planet 1

w singlu i multi dawała rade :cool:

Szkoda ze od 2 czesci LP sie calkowicie juz zaczelo yebac jako seria, 3jka byla gwozdziem do trumny.

no 2 i 3 widziałem potem tylko u kumpla i lipa straszna

ale co sie nagrałem w 2007roku po 12h dziennie na zmianę z girsami to moje 

a no i skate rzeczywiście robiło nieziemsko wtedy

pamiętam demko ogrywane jeszcze na 15" monitorku LCD :banderas:

shadowrun-xbox360u.jpg

mega fajna gierka z początku generacji na xklocka

multiplayer only z kilkoma zaje.bistymi klasami i dobrym balansem

szkoda że stosunkowo szybko umarła, bo grane było ostro

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Jezu, jacy wy nie ogarnięci jesteście.

Sony nie podało marcowej oferty bo dziś jest konfa w której zostanie zapowiedziany Half Life 3 jako ex na PS4 za darmo dla plusowiczow. Premiera jutro.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Pier.dol pier.dol :dog:

Opublikowano

nickcieniekocha grałeś w LO czy Banjo?

grałem w Banjo i trochę Crackdown. Z LO troluje.  :lapka: 

Zresztą po tym temacie można odnieść wrażenie że sporo osób za #1 wśród jrpg VII gen. stawia akurat najlepszego exa na swój ulubiony sprzęt;

- userzy wii - Xenoblade Chronicles

- 360 - LO, ToV

- ps3 - Valkyria Chronicles (w sumie też chińska bajka), Ni No Kuni, Tales of (tu wstaw ulubioną odsłonę).

Opublikowano

Moim ulubionym sprzetem bylo PS3, bezapelacyjnie, ale dla tov i lo polecialem z portfelem w zebach po 360tke i nie zawiodlem sie.

Ni no kuni - nawet przez demko nie moglem przebrnac, nie lubie takich klimatow i system walki ze mna nie kliknal

Tales of Xillia - nie ten poziom co Vesperia, choc rowniez mocny jrpg

A na 3 miejscu bym wcisnal Xenoblade, z Wii, wiec sprzet jak widac w moim przypadku nie ma nic do rzeczy. Valkyria to nie byl do konca jrpg wg mnie, choc na pewno jedna z najlepszych gier na wylacznosc chlebaka.

Opublikowano

Jak już wspominamy nie tak odległe czasy, które już zdążyły zostawić po sobie sentyment, to nie mogę nie wspomnieć ponownie o Skate 2.

Ubóstwiałem to, co ten człowiek robił w tej grze. :banderas:

Do tej pory mogę włączyć dwójkę lub trójkę i znikam z życia na kilka godzin.

Opublikowano

Najlepszy jrpg poprzedniej generacji to Nier.

Opublikowano

Moim ulubionym pierwszym sprzetem bylo PS3

Rejestracja 29.09.2011 [*]

Opublikowano

No wyobraz sobie ze forumek nie byl pierwszym miejscem w sieci zwiazanym z tematyka growa na ktorym sie zarejestrowalem, tak, wiem, duzy blad, no ale zdarza sie.

Oprocz PSXa mialem kazda konsole w PL premiere, takze nie mierz mnie swoja miara kazulu :yao:

Opublikowano

Moim ulubionym pierwszym sprzetem bylo PS3

Rejestracja 29.09.2011 [*]

Prawie jak ZmaZZeo :D

Opublikowano

Szczeniaki...

Opublikowano

Bansai od nas woli ps3site - dalej sie tam udziela, ma nawet wiecej postow tam nastukanych niz tu, kumacie PS3SITE - wylegarnia klaperskiej gimbazy

Opublikowano

Oprocz PSXa mialem kazda konsole w PL premiere, takze nie mierz mnie swoja miara kazulu :yao:

Nie wiem po co starzy mieliby kupowac PS2 dwulatkowi.

I to na premiere.

Opublikowano

Bansai od nas woli ps3site - dalej sie tam udziela, ma nawet wiecej postow tam nastukanych niz tu, kumacie PS3SITE - wylegarnia klaperskiej gimbazy

PS3site tez nie bylo pierwszym wyborem, az boje sie powiedziec gdzie najpierw siedzialem (nie, nie neo xD)

@Mejm

Daj znac jak skonczy cie piec dupsko o GSR a wczesniej jeszcze o Seniora :dynia:

Opublikowano

gameonly? cdaction?

Opublikowano

Xboxonline

Opublikowano

No wyobraz sobie ze forumek nie byl pierwszym miejscem w sieci zwiazanym z tematyka growa na ktorym sie zarejestrowalem, tak, wiem, duzy blad, no ale zdarza sie.

przecież byłeś wczesniej modem/adminem na jakiejś nieistniejącej już stronce o ps3 (nie pamętam nazwy), ale chyba wstydzisz się swojej przeszłości, bo nie wspominałeś o tym :oh_you:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.