Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Co kto woli.... jedni wolą deszcz, inni animacje... jeszcze inni wolą grać w grę.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ja lubie wszystko jak jest dobrze zrobione.

Przeciez jak na sandboxa to tam nie bylo co robic. O jakim rozbudowaniu mowisz, serio teraz pytam.

Dziesiatki nagrod goty mowia za siebie, a ty sie blaznisz.

Serio mowie.

Opublikowano

Januszowych nagród goty Dawidzie.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

sunset to gra kompletna, dopracowana, z funem, gameplayem, grafą bez okrojonej zawartości - powinno być goty a nagrody zgarnia far cry i mordor xd

Opublikowano

Sorry, ale sunset jesli chodzi o gameplay nie jest bardziej rozbudowany od mordoru, do tego tez samograj - nie da sie zginac.

Dla was jak nie da sie zginac = gra do dupy. Dla mnie fun z mordu = fajna gra.

Blazenada. Jak chce wyzwania to odpalam mordobicie online.

Opublikowano

chcialbys miec tyle zadan pobocznych w tej marnej podrobie infamousa co jest w far cry'u nedzny bocie :kaz:

Opublikowano

Teraz, to obaj się błaźnicie :facepalmz:

Opublikowano

ale taka jest prawda - w sunset masz strzelanie i grindowanie... I... tyle :)

Opublikowano

To i jak już więcej niż masakracja potworków z mordoru.

Opublikowano

i najlepiej zaprojektowaną planszę w tego typu grach

Opublikowano

To i jak już więcej niż masakracja potworków z mordoru.

Gra daje duzo mozliwosci eksterminacji potworkow.

Opublikowano

I po dwóch godzinach robi się nudna. Nawet nie dałem rady jej przejść.

A SO? Co chwilę coś nowego, misje i rozpierducha wgniatają w fotel i wyrywają papę z dachu.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

SO > mordor

ale obydwie mnie zayebiscie wciagnely, w obydwie ciagle gram, do obydwu wykupie sp.

Humulin, zagrajmy w DOA, jest free 2 play teraz, pokaze ci roznice w manualu i zrozumiesz, ze mam prawo grac w co chce i nie udaje chojraka.

I po dwóch godzinach robi się nudna. Nawet nie dałem rady jej przejść.

A SO? Co chwilę coś nowego, misje i rozpierducha wgniatają w fotel i wyrywają papę z dachu.

Misje sa powtarzalne do bolu ;)

Zbierz pyerdolete i zabij potworki i tak razy 100 w sunsecie, ale mi to odpowiada bo gameplay jest topnotch :)

Opublikowano

Ok. Jak wygram 1 walkę, to Yeti dostaje bana.

Opublikowano

Ciekawe ile tych krzykaczy sra.jących na mordor grało w gierkę? Ja grałem prawilnie na premierę i byłem zachwycony. No ale wiem, że modne jest jechanie po triple A.

Opublikowano

no chyba, ze to order ze srednia 6/10, wtedy (pipi)a pisza, ze GOTY 9/10

Jakie to jest ZALOSNE xD

Zastanowcie sie nad soba :facepalmz:

Dajecie orderowi 9/10 i pyerdolicie, ze nieslusznie jest gnojona.

Mordor jest faktycznie 8-9/10 i pyerdolicie, ze nieslusznie takie dobre oceny xDDDD

Opublikowano

Ok. Jak wygram 1 walkę, to Yeti dostaje bana.

Ja nie raz 1 runde urwałem - w dodatku wciskając co popadnie. :sir:

Opublikowano

Nie dogodzisz, trzeba się przyzwyczaić do tego, że w erze youtube na forum będzie więcej typów co grę widzieli tylko przez szybę sklepu i się wymądrzają, zamiast prawdziwych graczy. Większość typów tutaj więcej czasu spędza klepiąc jakieś smuty na forum niż grając. Gdzie są prawdziwi gracze się pytam? Większość odeszła z latami 90...

Opublikowano

Nie twierdzę, że Mordor nie zasługuje na 8-9. Ale GOTY? Litości....

Opublikowano

Bardziej niż SO z prostego względu - jest multiplatformą dostępną na PS3/X360/PC/PS4/XBO, a co za tym idzie więcej ludzi może w nią zagrać. Zelda też jest fajna, a nigdy nie będzie GOTY.

Opublikowano

Co to kurde znaczy, że w jakiejś grze da się zginąć a w jakiejś się nie da? Nawet w turbo hardkorowych soulsach śmierć kończy się przebieżką po zostawione fanty, więc... Zginąć to się dało w Mario, były 3 życia i jak się skończyły, to grało się od początku.

Opublikowano

W Sunsecie misje to tylko pretekst do posluchania zartow, eksterminacji potworkow oraz uzywania traversala - i to w zupelnosci wystarcza, bo gra to goty 2014, deal with it :reggie:

Opublikowano

Ciekawe ile tych krzykaczy sra.jących na mordor grało w gierkę? Ja grałem prawilnie na premierę i byłem zachwycony. No ale wiem, że modne jest jechanie po triple A.

Ja gralem. Zrzyny z AC i Batmana sa tak widoczne, ze az niesmaczne. Nemezis znudzil mnie po godzinie. Wy(pipi)alem i zaczlem naginac w TowerFall zeby odbudowac wiare w branze i dobry gameplay.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.