Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

eX4cT nowy patch do driveclub'a ma na nowo przywrocic hamowanie, juz boty nie beda sie z tego smiac, przypominam aktualnie 9+/10 i obok bloodborne najlepszy ex od sony 2015 roku gdyz season pass trwa do sierpnia!!!!!!!!!!

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ZAORANE 

Jak zaczynałem nie wiedziałem ile włożę w to
Pracy, serca, potu, dni na forumku
Mija czas ciągle w głowie słyszę głos

Jedziesz z tym nigdy dość
(pipi)ony nektar szczęścia 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ostatni ex, zapomniałeś dodać.

Opublikowano

bez hamowania 9+/10 czyli jak wroci hamowanie to bedzie 10+/10, najwyzej oceniana gra w historii gamingu

Opublikowano

Prawdziwy mesjasz sebastianów gamingu.

Opublikowano

najwyzej oceniana w historii gamingu jest kolekcja halo - bulduper kiedys podliczyl - prawie 400% temu nic podskoczy

Opublikowano

To juz The Smroder 1886 nie jest najlepszym exem Sory w 2015 roku?? :oh_you:

Opublikowano

Co??? Dobrze (pipi)a czytam? Gra wyscigowa dostaje najpierw w patchu pogode, a potem nastepny patch i daja HAMOWANIE? A jezdzic mozna czy trzeba czekac na DLC az dodadza pedał gazu?

Dobra generacje gier wideo

tumblr_inline_mkqibaQmAZ1qz4rgp.gif

Opublikowano

nie rozumisz, bylo ale zabrali, zeby klapy sie cieszyly ze znow cos im dają i to za darmo

Opublikowano

To juz The Smroder 1886 nie jest najlepszym exem Sory w 2015 roku?? :oh_you:

:dynia:

Opublikowano

eX4cT nowy patch do driveclub'a ma na nowo przywrocic hamowanie, juz boty nie beda sie z tego smiac, przypominam aktualnie 9+/10 i obok bloodborne najlepszy ex od sony 2015 roku gdyz season pass trwa do sierpnia!!!!!!!!!!

To świetna wiadomość, nie ma gry na next genach z większym replayability.
Opublikowano

no minimalnie zdetronizowalo the order w tej kwestii

Opublikowano

O. Tych dwóch powyżej cieszy się najbardziej.

To tak gwoli ścisłości, by wszyscy dobrze wiedzieli z kogo się śmiać.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Potrafi tak wszystko spier.dolić.

Opublikowano

Cży ja wiem. Wpadka za wpadką, a sprzedają trzy razy więcej niż Xboxów. Jato nazywam urokiem osobistym.

Opublikowano

A ja głupotą ludzi. 

Opublikowano

Lub po prostu lamerstwem. Ani na to, ani na głupotę nie ma lekarstwa.

Opublikowano

A ja głupotą ludzi. 

tez mam takie zdanie o tych co kupuja xone, ciesze sie ze sie zgadzamy

Opublikowano

:ohboy:

Opublikowano

mi wczoraj po instalacji Ori przypomniało sie wszystko na nowo: 

pobieranie sterowników i ustawiania pada, jeszcze jakiś update do bibloteki visuala musiałem szukać, pozniej szukanie rozdziałki i formatu 16:10 do monitora wide, a to tylko przy prostej platformówce

podobne rzeczy to ja musze w pracy robić

nigdy więcej granie na PC, tylko konsola

a to dobre, bo ja nawet połowy tych słów nie rozumiem a jestem zakutym PC-towym łbem, więc powinienem codziennie się spotykać z takimi problemami

byś nie grał w pirata to może nie byłoby problemu, na STEM gierki wszystko z automatu robią, a jakoś od dziesięciu lat (czy ile tam jest pad od X360 na rynku) nie trzeba konfigurować pada w grach

Opublikowano

@Raven ale on grał na ds4, a zabawa w ustawienia rozdziałki to chyba nie jest dodatkowy ficzer z torrentów.

Opublikowano

Cży ja wiem. Wpadka za wpadką, a sprzedają trzy razy więcej niż Xboxów.

To troche przerazajace jest, ludzie daja sobie wciskac fail za failem i nic sobie z tego nie robia, Sory to widzi i potem nawet Shu sie zastanawia czemu konsole im sie tak dobrze sprzedaja :reggie:

Sa liderem i nic robic nie musza a konsole im z polki wylatuja masowo, ich ex moze byc porazka, a ludzie w necie i tak beda bronic jak wlasne dziecko [order], w ogole sie starac nie musza wiec te wpadki im raczej nie szkodza, taki maly fenomen to ps4 jest. No ale z drugiej strony wystartowali z tansza i mocniejsza konsola, wiec fame szybko zebrali i uformowala sie opinia posrod wszystkich ze PS4 > XO, niektorzy "swiadomi konsumenci" pewnie dalej mysla ze na XO nie mozna odpalac uzywek lub nimi handlowac.

MS mocno pomogl w sukcesie Sony, wiec sami sa sobie winni ze teraz konkuruja z Wii U lub PS3 a nie Playstation 4 pod wzgledem sprzedazy.

W moich oczach Sony zlapie kilka plusow jak premiera BB przejdzie bez zgrzytow, ale jak nawet z tym sobie nie poradza ich serwery to nie wiem co z ta konsola zrobie :facepalmz:

Opublikowano

a to na xone mozna odpalac te uzywki? od niby niby kuva?! powaznie sie pytam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.