Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Przykład japońskiego arcydzieła

OkamiHD_Hero_vf1.jpg

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Persona 5 na przykład.

Humulin, no, Okami to też arcydzieło.

Opublikowano

nie kupuj pc bo okemi, ok rozejsc sie

Opublikowano

Ta broń widoczna na gifie jest bezużyteczna, fajnie można sobie nią pomachać i na tym koniec, GOW to AA z elementami slashera, walka jest bardzo fajna ale nie tak fajna aby godnie ją stawiać do reszty ekipy. NG ma system jak w prawilnej bijatyce czego o GOWie nie mogę powiedzieć, za dużo dziur i skryptów zwłaszcza podczas walk z bossami widać to najbardziej. W GOW szybko nie zabije bo muszę czekać na QTE albo walić tyle ile skrypt tego wymaga w NG i MGR przeciwnika mogę zabić tak szybko jak chce nie muszę czekać na QTE, poziom trudności nie polega na tym, że nasi przeciwnicy są dużo bardziej wytrzymali, tylko na tym, że więcej potrafią ale nadal mogę ich zabić "czasami" jednym cięciem, a w GOW muszę machać jak opętany :square18x18:  :square18x18:  :Triangle18x18: . Nie zrozumcie mnie źle GOW 3 to za(pipi)ista gierka pierwsza i jedyna platyna jaką wbiłem. lecz prawilnym slasherem bym jej nie nazwał. 

Opublikowano

Ale nie napalałbym się jak na te BB. Po co macie się później zawieźć, że miało być goty, a wyszło 75-80% i że nie dla każdego, i że w ogóle meh.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ale ja chce UT i najlepsza grafe w multiplatformach :sir:

Jak zapowiedza zaby i/lub gearsy na PC to od razu papa.

Echhh, xboty beze mnie sobie nie poradza :(

Mają jeszcze mnie, MESJASZA, nie martw się Czezky, w pełni wspieram Twoją decyzję w przejściu na PC. Mimo wszystko gracze PC są bliźsi Xboksowcom i naprawdę mają klasę, nie to co klapy - klapy to dawni pececiarze, którzy zawsze mieli zestawy biedronkowe i dla których zawsze liczyła się grafa i nowy numer cd action bo pełniaki, a teraz jaranko bo na GPU od laptopa The Korytarz 1886 działa fajnie i jest graficzka i wcale nie trzeba drogiej karty graficznej.

Opublikowano

przeciez okami ogra na emu na pc

Opublikowano

Kto? Kiedy?

Opublikowano

Przecież Okemi można sobie kupić i odpalić na PC w 4k/60 fps  :reggie:

Opublikowano

Ale na PC nie zagrasz w japonskie arcydziela.

Kolejny plus kupienia PC, co wam Czezky zrobil ze go tak na blacha namawiacie to ja nawet nie.

Opublikowano

Okemi prawnilnie można grać tylko na Ps2+CRT.

Opublikowano

A bedzie odbiornik bezprzewodowy do pada od XB1?;/

Nic w tym temacie sie nie dzieje.

będzie, król Spencer potwierdził

Opublikowano

Okemi prawnilnie można grać tylko na Ps2+CRT.

chyba z sentymentu bo obecnie jest to najslabsza wersja z dostepnych (wii/ps3/emu pc)

Opublikowano

Najsłabsza w kwestii grafiki? I czegoś jeszcze?

Opublikowano

Pole buraków będzie tak bardzo

z10784661Q,Zaorane-pole-w-Miasteczku-Wil

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ale na PC nie zagrasz w japonskie arcydziela.

Kolejny plus kupienia PC, co wam Czezky zrobil ze go tak na blacha namawiacie to ja nawet nie.

Powiedział typ, który jara się grą, która jest wypadkową dwoch wielkich japonskich serii.

:obama:

Kto? Kiedy?

Pierwsi z brzegu.

kBYUFlS.png

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

LavishOffbeatGangesdolphin.gif

Pole buraków będzie tak bardzo

z10784661Q,Zaorane-pole-w-Miasteczku-Wil

Orsteina i Smougha pokonałeś ty w ogóle?

Opublikowano

Ale Kalimbe to wy kuhwa szanujcie :daddy:

Opublikowano

Jarać się gierkami na szynach to tylko klapy i dzieci CODa potrafią... :frog:

Opublikowano

Orsteina i Smougha pokonałeś ty w ogóle?

Powiem więcej, wczoraj zjadłem i wysrałem zupę kalafiorową.

Jarać się gierkami na szynach to tylko klapy i dzieci CODa potrafią... :frog:

Też nie rozumiem tej podjarki QB.

Opublikowano

Takiś Kozak i Fifarafa do każdego Lemoniadko. Pokaż Swoje PSN ID. Zobaczymy z jakiejś gliny jesteś ulepiony. Domyślam się, że wiedząc jakie tu są kryteria oceny pokazując Swoją bibliotekę gier/osiągnięć mógłbyś być jeszcze mniej wiarygodny niż jesteś teraz.

Nie ma Mendrka, Yeti przestał się liczyć. Ktoś miejsce teoretyka branży gierek zająć musi.

Ogarnij się randomie :dynia:  Kim ty w ogóle jesteś, żebym ci cokolwiek pokazywał? PSN ID jest dla znajomych, a jak sam się wystawiasz na ostrzał, bełkocząc w moim kierunku coś o dobrych grach, jednocześnie trzymając w podpisie ten januszo-profil, to z płaczem pędź do mamusi :oh_you:

Opublikowano

Dark Souls na PC z modem na 60 fps i 1080p i tekstury daje znacznie wiecej frajdy niz wersja PS3/X360, yaczes moglby sie tym zainteresowac bo narzekal na drewno, w 60 fpsach mniejsze drewno napewno.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.