Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

isedi.jpg

Zjem swoje własne gacie jak tak się stanie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Takiś Kozak i Fifarafa do każdego Lemoniadko. Pokaż Swoje PSN ID. Zobaczymy z jakiejś gliny jesteś ulepiony. Domyślam się, że wiedząc jakie tu są kryteria oceny pokazując Swoją bibliotekę gier/osiągnięć mógłbyś być jeszcze mniej wiarygodny niż jesteś teraz.

Nie ma Mendrka, Yeti przestał się liczyć. Ktoś miejsce teoretyka branży gierek zająć musi.

Ogarnij się randomie :dynia: Kim ty w ogóle jesteś, żebym ci cokolwiek pokazywał? PSN ID jest dla znajomych, a jak sam się wystawiasz na ostrzał, bełkocząc w moim kierunku coś o dobrych grach, jednocześnie trzymając w podpisie ten januszo-profil, to z płaczem pędź do mamusi :oh_you:

Tak jak myślałem. Brak mózgu i jaj.
Opublikowano

Ale ja chce UT i najlepsza grafe w multiplatformach :sir:

Jak zapowiedza zaby i/lub gearsy na PC to od razu papa.

Echhh, xboty beze mnie sobie nie poradza :(

a jaki będzie screen do tego PC ?

Opublikowano

Ogarnij się randomie :dynia:

i kto to mówi xd

cóż kolejny kidnappa

Opublikowano

Takiś Kozak i Fifarafa do każdego Lemoniadko. Pokaż Swoje PSN ID. Zobaczymy z jakiejś gliny jesteś ulepiony. Domyślam się, że wiedząc jakie tu są kryteria oceny pokazując Swoją bibliotekę gier/osiągnięć mógłbyś być jeszcze mniej wiarygodny niż jesteś teraz.

Nie ma Mendrka, Yeti przestał się liczyć. Ktoś miejsce teoretyka branży gierek zająć musi.

Ogarnij się randomie :dynia:  Kim ty w ogóle jesteś, żebym ci cokolwiek pokazywał? PSN ID jest dla znajomych, a jak sam się wystawiasz na ostrzał, bełkocząc w moim kierunku coś o dobrych grach, jednocześnie trzymając w podpisie ten januszo-profil, to z płaczem pędź do mamusi :oh_you:

Whoa...gość ktory :

- nawet nie wiadomo kim jest xD

- nigdy nie pokazal PSN ID

- który nawet nie wiadomo czy ma chociaz jedna konsole czy wpada tu poprostu potrollowac w przerwach miedzy lekcjami w gimnazjum

- zarejestrował sie 5 lat po Humulinie

- ma 10 razy mniej postów od Humulina

Nazywa gościa randomem :facepalmz:

Uonz7PF.gif

Opublikowano

46"

Opublikowano

ja pier.dole Lem :D ty wiesz ze za kazdym takim tekstem tym bardziej udowadniasz ze albo twoje ps4 jest urojone albo masz liste wstydliwego raka ograna :D jak ktos nie chce ujawnic psn id lub gamertaga to na bank ma jakies czarne tajemnice

Opublikowano

gameonly tak na ludzi działa co poradzisz? nic nie poradzisz...

Opublikowano

ja pier.dole Lem :D ty wiesz ze za kazdym takim tekstem tym bardziej udowadniasz ze albo twoje ps4 jest urojone albo masz liste wstydliwego raka ograna :D jak ktos nie chce ujawnic psn id lub gamertaga to na bank ma jakies czarne tajemnice

Albo psn id to Mati98_PL

Opublikowano

46"

4K ?

Opublikowano

Po co mi 46 cali 4K?

4K zaczyna sie od 55 cali, ale to wezme dopiero za jakis czas.

Opublikowano

i tak aktualizacje zniszczą ci zdrowie

Opublikowano

aktualizacje czego? :D To nie jest konsola że wchodzi aktualizacja i ją ściągasz pół godziny a później jeszcze Sony sobie robi konserwacje serwerów

Opublikowano

Albo psn id to Mati98_PL

blisko

Lem92, ale niestety miętka faja zrobiła profil prywatny bo beka z tego, że wrzucał gify z drivecluba co chwile mimo, że niego nie grał stawała się zbyt duża.

Opublikowano

Ale ja wiem, że nadal jestem tylko randomem w Cw i paru innych gierkowych tematach. Tylko w takim wypadku nie mam pojęcia jak nazwać Lema? Myślałem, że chłop odpowie w miarę z sensem, ale chyba się przeliczyłem, bo czytając jego bełkot czułem się, jakby dresik pod klatką coś do mnie krzyczał. Jak widać powiedzenie, że na głupotę nie ma lekarstwa sprawdza się także w jego przypadku.

Opublikowano

Humulin? Szanuje od listopada '03.

Opublikowano

jesu i wy sie dziwicie co to lem po takich eksperymentach jak irasy i jurasy

przeciez to jest kopiuj wklej tamtych dzieci wojny

fanek moglby mentalnie byc ich ojcem

Opublikowano

W przyrodzie nic nie ginie, jeden iras dostanie bana to od razu drugi na jego miejsce wskakuje

Opublikowano

Humulin? Szanuje od listopada '03.

Cpe jeszcze wcześniej było:)
Opublikowano

aktualizacje czego? :D To nie jest konsola że wchodzi aktualizacja i ją ściągasz pół godziny a później jeszcze Sony sobie robi konserwacje serwerów
Też w sumie nie wiem o co kaman. Coś się zaczynam obawiać, że klapy na tych swoich PC kupionych do grania w exy z X360/XO nawet Steama nie instalują, bo taki elementarny brak wiedzy tylko na to wskazuje.
Opublikowano

botki to sa slodziaki przy spadochroniarzach w CW z gameonly - powaznie same klony jesli chodzi o zachowanie

Opublikowano

z lema pewnie taki gracz jak z polki modelka na jachcie u Muhhamada

Opublikowano

A może on tylko czuję się kobietą?

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

To Ori już wyszło? Bo boty takie podjarane były, a teraz totalna cisza...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.