Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Twoja opinia jest nic nie warta, bo takich gier jak FH2 nie ma na rynku, nie sorry jest - FH. Ale skąd możesz wiedzieć.

Nie zapominaj ze FH jest kopia TDU.
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ficuś, skąd Wy bierzecie tych oszołomów  :reggie:  Dobrało się dwóch klapków i się smyrają, że Horizon jest nudne. Jesteście trochę osamotnieni w tych opiniach.

Opublikowano

BB ma nawet lepszy soundtrack od FH.

:fsg:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ex4ct ma xboksa - cofanie czasu w forzach jest nieistotne, horizon1 zayebisty, forza 5 najlepszy model jazdy

Ex4ct ma plejstejszyn - cofanie czasu jest dla frajerow, drajwkrap 5 aut 5 tras i the order 5h najciekawszymi grami generacji

Choragiewka-treningowa-z-podstawka-gumow

Edytowane przez Copper

Opublikowano

alez rzut wolny z najblizszej odleglosci najwiekszym cyborgiem prosto w bramkarza!

ALEZZZZ!!!!! :banderas:

No co się dziwisz, też się pewnie podniecałeś pierwszym wolnym w szkole podstawowej.

Jakie to jest głębokie :banderas:

Opublikowano

Ficuś, skąd Wy bierzecie tych oszołomów :reggie: Dobrało się dwóch klapków i się smyrają, że Horizon jest nudne. Jesteście trochę osamotnieni w tych opiniach.

O części pierwszej nie powiem nic złego, była świetna ale FH2, to kopia, na sile przeciągana ilością festiwali ktore różnią sie tylko klasa samochodów na trasach ktore sie nie zmieniają.

W FH2 jest wszystko gorsze od jedynki.

Tylko grafika jest ładniejsza, ale nawet grafika robiła większe wrazenie na X360 niz na XOne.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ficuś, skąd Wy bierzecie tych oszołomów  :reggie:  Dobrało się dwóch klapków i się smyrają, że Horizon jest nudne. Jesteście trochę osamotnieni w tych opiniach.

No to dołączasz do nas, bo nazywanie Horizon 2 ambitną grą... Az nie wiem której emotki użyć. Tą?  :dynia:  Czy tą?  :wujaszek: Albo  :niedobrze: .

Sam nie wiem.

Opublikowano

No to dołączasz do nas, bo nazywanie Horizon 2 ambitną grą... Az nie wiem której emotki użyć. Tą?  :dynia:  Czy tą?  :wujaszek: Albo  :niedobrze: .

Sam nie wiem.

Randomie, ale Ty czytać potrafisz? Pisałeś, że BB jest ambitny bo ma dużo contentu, starczy na ponad 40h i ma rozbudowane online, to Ci podałem grę na Xone z zeszłego roku, która gniecie BB w tych aspektach.

Ja wiem, że BB jest ambitne bo wychodzi na PS4, nawet jeśli było poprzedzone 3 podobnymi produkcjami, ale ogarnij się.

Opublikowano

Sam nie wiem.

Randomie, ale Ty czytać potrafisz? Pisałeś, że BB jest ambitny bo ma dużo contentu, starczy na ponad 40h i ma rozbudowane online, to Ci podałem grę na Xone z zeszłego roku, która gniecie BB w tych aspektach.

Ja wiem, że BB jest ambitne bo wychodzi na PS4, nawet jeśli było poprzedzone 3 podobnymi produkcjami, ale ogarnij się.

BOŻE.

NIE.

"dużo contentu, starczy na 40h i ma rozbudowane online" dotyczyło WYSOKOBUDŻETOWOŚCI, którą Czezky wyśmiał. A ja prosiłem o tytuł na Xboxie, który jest również ambitny.

Co za xboszołom. 

Opublikowano

No to jakie jest kryterium "ambitności" poza tym, że jest na PS4? Trudne w marketingu? 4 podobna gra od tego samego deva, a wszystkie poprzednie odniosły raczej sukces na rynku. Że trudna? Prawie każda gra może być trudna, Horizon 2 nie jest tu żadnym wyjątkiem.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jest ambitna, bo sie ciacha mieczem, a malo jest gier o ciachaniu mieczem, co nie? :reggie:

Ewentualnie dlatego bo jest japonska.

Dla mnie ambitne gry to okami czy sotc, gry ktore stawiaja cos nowego, mimo swiadomosci porazki finansowej.

A nie 4ta czesc dobrze sprzedajacej sie serii, masakra. 15ta czesc jak zmienia tytul tez bedzie ambitna? To moze pora zadzwonic do EA zeby zmienili nazwe Fify i nagle bedzie ambitna gra.

Opublikowano

Ja bym chcial zobaczyc jak Artesal wygrywa wyscigi na 1 miejscu z AI ustawionym na najwyzszym poziomie :reggie:

Przecież w FH2 nie stanowi to problemu.
Opublikowano

Ambitne, nietuzinkowe i oryginalne gry znajdziemy tylko na xboxie :fsg:

A co znajdziemy na Playstation? Otóż Playstation wystarczy, że. JEST

Opublikowano

Fanek tak zagrał sie na xboxie ze juz oddaje podliczanie klubowe w DC komuś innemu.

:(

#stracickompana

Opublikowano

Granie kozami. Ok. No poziom rzadzi, tak samo jak obrazek ms na FB, jedzacego kota. Dobre odniesienie, boty jedza kocie zarcie = graja w gowniane gry.

Opublikowano

Obrazek ten symbolizuje rzecz nastepujaca:

Goat simulator > Xbox One

Opublikowano

Klapek jak modelka, każdy shit od sony łyknie. Nawet mu płacić nie trzeba. Wystarczy coś wspomnieć o sentymentach i dominacji jak za czasów ps2

Opublikowano

small_1795909045.jpg

KOLEJNY WIELKI EX POJAWI SIĘ NA XBONE. A PS4 CO?

Już wiemy kto zjadł trawę w GTAV na Xone.

Opublikowano

Dobra mnie juz ten alter figaro zaczął męczyć więc detektyw bartoszek na tropie

Najpierw patrzymy na profil naszego faga a tam psn id damianpsx, które jak sam mówił było stworzone przez jego brata, ale nasz wesoły koleżka pocina na nim

kCVJrkA.png

Jak wszyscy wiemy figaro ma rudą, lubił pic kawę i jarał się ostatnio bardzo doomem (sygnatura)

od3nGHz.png

na profilu psn ostatnio grane gry to doom i cod waw PRZYPADEK?

SIKWACe.png

czyżby przypadkowo artesal chciał grać akurat w te gry, które grał figaro? CZY MOZLIWY JEST TAK WIELKI ZBIEG OKOLICZNOSCI?

YiOhCG8.png

na dobitke kakałko i kapcioszki (w zmienionej wersji) oraz jaranko modem do dark souls i zeldunią, które jak wiadomo nasz figaro uskuteczniał

mgZG05U.png

j5ltAaB.png

Mazzeo nie dziękuj :sir:

Opublikowano

Xboxa pierwszego szanuję. Miał świetną grafikę, Conkera, kilka dobrych exów, xbmc no i co istotne - znał swoje miejsce w szeregu.

Opublikowano

:obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.