Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

pff co z was za gracze

klapek w irlandi - to jak poziom easy w tlou

xbot w polsce - dark souls na kierownicy 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

klapek w CW - gringo w San Paulo

Opublikowano

Póki oboje z żoną pracujemy - jest ok. Gdyby pracowało jedno, to faktycznie liczenie grosza od wypłaty do wypłaty by było.

Wtedy na pewno nie mógłbym sobie pozwolić jak teraz na gierki, czy inne pierdoły.

A odnośnie 'najazdu Ruskich' - mieszkam na lubelszczyźnie, więc blisko granicy. Nie chce sobie nawet wyobrażać, jak miałoby to wyglądać, gdyby faktycznie się za nas wzięli od strony Ukrainy.

Opublikowano

CW potwierdziło. MP>UNCH. Nie wszystko stracone, jednak jest jeszcze cień szansy dla nas. :obama:

CW potwierdziło wielkim obrońców true gamingu wystarczy omotać fajnym szczelaniem i całą gadkę o hejtowaniu cinematic expierience można sobie wsadzić.  :yao:

człowieku już pierwszy Half Life czy też drugi były cinematic ikspiriens i nie sniło mi się narzekać na ten tytuł bo wszystko inne się broniło, uncharted oprócz grafiki niczym się nie broni 

Opublikowano

Ale kogo tu obchodzu Un? Chodzi o ogół tego zjawiska. HL przy tym nie stoi. 

Opublikowano

No, ale przytaczasz uncharted jako przykład tego, że to eks sony dlatego je.bie się na niego z powodu skryptów, a mi kompletnie nie o to chodzi w krytykowaniu tego tytułu, chodzi o to, że to kiepska gra jest, fajny film, fajnie się oglada, ch.ujowo gra. 

Opublikowano

Half Life 1 czy 2 to cinematic experience wg blubera ............ ci ostatnio serio od.pierdala zdrowo 

Opublikowano

TLOU także obrywało tutaj za cinematic experience, a przecież nikt nie zarzucał mu złego gunplayu/ Tobie się podobał. Po prostu nikt by tutaj się z was za to nie nabijał, gdybyście byli wobec tego trendu jednakowo sceptyczni. 

Opublikowano

Jazda pociągiem i wybuch w laboratorium w jedynce są bardzo kinowym doświadczeniem....

Opublikowano

Jak Ruscy najada to ciezko bedzie (pipi)c z ta cala kolekcja gierek za granice. A ping to juz w ogole, ludzie beda uciekac, krzyczec, lapac dzieci, pożar a on bedzie pytal uciekajacych kto mu pomoze gierki wywiezc za granice bo duzo tego Panie i ze sie oplaci xD

Gierki gierkami, ale są ludzie którzy zbierają np. Lego :) Skromną kolekcję Wipeoutów i popierdółek na psp bym może i upchnął za pazuchę, ale w przypadku klockowych zestawów zbieranych od kilku lat zachowywałbym się chyba tak samo jak Ping w opisanym przykładzie :reggie:

Opublikowano

@humilin

ale nikt nie odbiera ci kontroli nad postacia, we wszystkim bierzesz udzial, nie polega to na qte w scence czy na jedynie wychylaniem galki - a to jest wlasnie chyba to cale cinematic experience

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Kermit ja trollowałem, przepraszam. Stwierdzenie, że HL to cinematic exp jest mocno sporym błędem moim zdaniem.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Half Life 1 czy 2 to cinematic experience wg blubera ............ ci ostatnio serio od.pierdala zdrowo 

Oczywiscie, że tak. Jedynka jak na swoje czasy była niesamowicie filmowa, w czasach kiedy królowały arena shootery wyszło coś tak niesamowicie zrobionego czy to fabularnie czy własnie skryptowo, ale gra miala też pełno "przestrzeni" momentów w których musiałeś pomysleć, eksplorować w poszukiwaniu apteczek czy amunicji, strzelanina nie dominowała całej gry. Nie zawsze cinematic ikspirejns to press x to jason. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Wydarzenia w obu HL można nazwać filmowymi, ale sama gra i kontrola postaci już na pewno takie nie są.

Opublikowano

wy gracie w te gry? czy tylko walka w cw? ku.rwa nie ma mate5 i juz nie ma z kim pogadać o grach, tylko każuale bronionce uncharted tutaj zostały

Opublikowano

Co się bulwersujesz. Zluzuj majty, tu kapiszonów nikt nie broni.

Opublikowano

temat do poważnej rozmowy o gierkach jest niżej

Opublikowano

gdzie ja się bulwersuje? xd, co do kapiszonów to niekochany i ficuś cały czas bronią

Opublikowano

No tak odebrałem wcześniejszy post.

Odnośnie Unch - zostało ono dziś już pokonane przez MP. W kwestii porównania kapiszonów do HL... to nawet nie ma co porównywać. Szkoda czasu. Łom Gordona Freemana ciekawszy był od całej serii od NG.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

jezu ale kiedy zrozumiecie że tu nie o obronę żadnego Un, czy innego TR chodzi tylko o wybiórcze akceptowanie zabierania/ ograniczania kontroli gdy o fajne pipaf/ exa MS chodzi?  :turned:

w czasach kiedy królowały arena shootery wyszło coś tak niesamowicie zrobionego czy to fabularnie czy własnie skryptowo, ale gra miala też pełno "przestrzeni" momentów w których musiałeś pomysleć, eksplorować w poszukiwaniu apteczek czy amunicji, strzelanina nie dominowała całej gry. 

czyli zupełnie inaczej niż w MP3, gdzie poza strzelaniem nie ma nic. 9-/10 to właściwa ocena, tym niemniej przez cały czas intrygowało mnie dlaczego taki Un i TR, czy jeszcze lepiej TLOU, w którym miałeś mnóstwo dodatkowego przeszukiwania i craftowania fantów, oraz wybór skradanie, lub akcja obrywał zarzutami w postaci interaktywnego filmu, a Max już nie. 

Opublikowano

Bluber jest najlepszym przykładem jak jedzenie tylko warzyw zle wpływa na ogólny odbiór personalny danej osoby.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

gdzie ja się bulwersuje? xd, co do kapiszonów to niekochany i ficuś cały czas bronią

jeszcze ja. to znaczy nie, uncharted broni się samo. jakby ludziom chciało sie spamować zbędne posty w console wars, to mała ekipka pseudo true graczy, którzy hejtują jak im wygodniej, zniknęłaby pod naporem fanów tej gry. śmieszne ludki podające się za koneserów, bo im giereczka nie podeszła.

obrywał zarzutami w postaci interaktywnego filmu, a Max już nie

przcież obie te gry bez całej otoczki byłyby nudne i huyowe 

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

max payne 3 najlepszy tps ostatnich 10 lat, najbardziej miodne wirtualne zabijanie ludzików w historii gamingu, uncharted osrane kapiszony 7/10 a lamusy dupa cicho

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.