Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ja dalej nie moge sie nadziwic ze lem ma czelnosc tu pisac unikajac ujawnienia lamerskiego psn id

mam nadzieje, ze faktycznie sony wpadlo na pomysl, ze dalsze gry evo beda robiona na zasadach jak turn10 czyli garstka stalych plus kontraktowi pod konkretny tytul choc mam co do tego watpliwosci bo w zdrowym ukladzie prace nad nowym racerem juz powinny trwac, tym bardziej, ze byly oferty pracy jeszcze jakis czas temu do nowego projektu ( i owe oferty dziwnie wyparowaly chwile przed tym jak zrobil sie dym z tymi zwolnieniami)

jak pisalem w temacie driveclub - niech im do glowy nie przychodzi zostwic samo polyphony do klepania racerow, juz zamkneli liverpool, zamkniecie evo to by byl kolejny cios w moje klaperskie serce

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

niedawno jeszcze broniłeś, że lepiej żeby robili dlc do jedynki w ramach season passa niz zrobili dwojke za pelna cene

wiec powinienes sie cieszyc z takiej decyzji sory, oszczedzaja pieniazki a i tak dostaniesz skórki do autka

Evolution w ciągu miesięcy przy pomocy aktualizacji wprowadziło do gry więcej zmian niż Turn 10 zrobiło w swojej serii na przestrzeni dekady, więc nie widzę problemu i tak, lepiej płacić tylko za nowe skórki niż co dwa lata bulić za to samo z kosmetycznymi zmianami.

No pewnie, ale Evolution jest za(pipi)iste, a do Turn10 trzeba się przyje.bać dla zasady, teraz to standard. 

Tak, przyje*ałem się dla zasady i wcale nie odpowiadałem na post twojego zielonego brata, który twierdził, że T10 nie redukuje. Weź ty się... puknij.

Opublikowano

Wstydzi sie gier w ktore gra, beka z lema.

Opublikowano

A to jest słuszna uwaga, troche beka ze studio z ktorego zwalniają polowe ludzi w przeciągu pół roku wprowadziło wiecej zmian w grze niz Forza przez 3 generacje XD

Lem, podaj im PSN, sam jestem ciekaw, moze programy razem.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

jak mnie pamiec nie myli to powtorki byly w forzie od zawsze, tak samo jak dzialajce serwery wiec nie przeginaj

Opublikowano

lem i exact w jednej grze? Tylko wanny brakuje do pełnego komba

Opublikowano

jak mnie pamiec nie myli to powtorki byly w forzie od zawsze, tak samo jak dzialajce serwery wiec nie przeginaj

Oj, czepiasz sie
Opublikowano

Podobno jeszcze w tym roku zremasterowana kolekcja Batmanów na ps4/xo. Co ta generacja konsol jest..

Opublikowano

Exact, nie wstyd Ci siadać na kolanach Lema? :dog:

To jest totalne poniżenie. 

Opublikowano

niech sie poscigaja w drivelubie w deszczu, tam tez pelno wody, a trasy wcale nie szersze niz koryto wanny

Opublikowano

myslalem ze to tylko lem ale skoro expert potwierdza prosze o liste tych zmian

no w sumie juz chyba lapie

nie dziala -> dziala to wieksza zmiana niz dziala -> dziala

Opublikowano

Exact, nie wstyd Ci siadać na kolanach Lema? :dog:

To jest totalne poniżenie.

Ja tam go lubię, często dobrze miesza z błotem boty czy żaby.

:reggie:

Opublikowano

Podobno jeszcze w tym roku zremasterowana kolekcja Batmanów na ps4/xo. Co ta generacja konsol jest..

ja bym przytulil remaster mass effect, bo jeszcze nie gralem i na konsolach to sredni chodzi.
Opublikowano

ME remaster masz na originie, 60zł za całą trylogię

Opublikowano

Skończyły się argumenty, to leci prywata. Dobry moment, żeby zająć się czymś innym. Do 15 :lapka:

Opublikowano

niech sie poscigaja w drivelubie w deszczu, tam tez pelno wody, a trasy wcale nie szersze niz koryto wanny
Ładnie tak srać do własnej wanny?
Opublikowano

Skończyły się argumenty, to leci prywata. Dobry moment, żeby zająć się czymś innym. Do 15 :lapka:

Oczywiście wszyscy zwolnieni to etatowi pracownicy, a Evolution już nigdy nikogo nie zatrudni. Prowo czy debile?

Tak, przyje*ałem się dla zasady i wcale nie odpowiadałem na post twojego zielonego brata, który twierdził, że T10 nie redukuje. Weź ty się... puknij.

No, no. Komuś tutaj nerwy puszczają. :kaz:

Ludki z gejonly są strasznie słabi psychicznie. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie nerwy, a hormony. Dojrzewanie, bydlęcy wiek.

Opublikowano

ME remaster masz na originie, 60zł za całą trylogię

Mam kupione, ale jak to tak grac bez aczikow.
Opublikowano

Lem odbokuj ten psn id, bo na razie tu kazdy w CW ma wieksze jaja od ciebie bo sie wstydzisz pokazac jakie gierki ogrywasz, normalnie

c2384bfd6ec9.jpg

Opublikowano

killzone szadą fą i driveclub pewnie  :kaz:

Opublikowano

iras sie jaral driveclubem przed premiera i pisal, ze to na pewno bedzie jego racer generacji, a chyba do dzis tej gry nie kupil wiec ja tam mam dystans do tej ferajny

Opublikowano

Devil May Cry 4 pojawi się na PS4 i Xone 18 czerwca :reggie:

Teraz te ploty o remasterach dwóch pierwszych części Batmanów. 

Za cel sobie założyli, żeby każdy ograł gry z 7 generacji, pod idiotycznym pretekstem "bo nie wszyscy mieli te konsole"? 

Opublikowano

Rozumiem jeszcze exy, ale k*rwa multiplatformy? A najgorsze, że ludzie to kupują. Ja pi*rdole, co za idioci. 

Opublikowano

Beka z typów co się spinają o remastery

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.