Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

"Szybko sprzedawaj "

Cala prawda o posiadaczach Playstation4 w dwoch slowach

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nic nie przebije komentarzy januszy pod zapowiedziami gier do PS+/GwG.

Jak 90% woli jakiegoś kiepskiego retaila niż bardzo dobrego cyfraka :D

Opublikowano

Tutaj na forum to samo, raptor, który pisze o Child of Light, że grafika jak dla 3 latka. Beka. 

Opublikowano

Rayos - whoe czezky wyjdzie na ps4 w kwietniu i bedzie miec crossbuy, z racji tego ze chwile temu byl w plusie dla vity to wpadnie darmowo - to nie jest gra z kwietniowej oferty

Opublikowano

pajgi - no akurat figaro to prawilny członek community i fan, także ten

Co nie znaczy, że go fantazja nie ponosiła ponosiła i bzdur nie wypisywał.
Opublikowano

film od zeratula obejrzałem do połowy.....przerwałem jakoś w momencie, kiedy nie umiał wyequipować pistoletu ("nie da sie")  :dog:

wyszło, że....

wstydu oszczędź. wyszło, że zeratul nie ogarnia dość prostego movesetu....  

czlowieku ja juz dwoch bossow ubilem i dalej nie wiem jak sie ten przeklety pistolet zaklada.

Opublikowano

:yao: 

weź może poczytaj w necie 

Opublikowano

jego sygnatura pozwala w to wątpić

Opublikowano

Jezeli mam cos w necie szukac i czytac, to oznacza ze funkcjonalnosc w grze jest zle zaprojektowana.

Opublikowano

Jezeli mam cos w necie szukac i czytac, to oznacza ze funkcjonalnosc w grze jest zle zaprojektowana.

Za duzo AC i CoD - serio.

Opublikowano

tyle lat w us a dalej nie ogarniac angielskiego - wstydzilbys sie

Opublikowano

Czas wracać to epickich batalii w destiny zeratul.

Opublikowano

FS powinno wydać Bloodborne MLG Edition z rakietnicą i energy swordem na starcie

Opublikowano

HAHAHAHHA

może jak jeszcze przejscie gdzieś i nie ma strzałki wskazującej to gra ma źle zaprojektowany level design? 

Weźcie chłopaki co macie już BB napiszcie biedakowi jak załozyć pistolet

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Zakłada się go przy użyciu inventory, mam nadzieję, że pomogłem :lapka:

Opublikowano

Lepiej byłoby z tutorialem, strzałkami i press F to pay respekt nie?
Opublikowano

Najpierw jeden narzeka, że brak przewijania czasu to minus w grze, teraz ten nie może założyć (xd) pistoletu w bb. Komedia z wami. 

Opublikowano

Zakłada się go przy użyciu inventory, mam nadzieję, że pomogłem :lapka:
Moze zawiesił sie na tym ze nie było dymka z informacja ze należy strzałkę w lewo nacisnąć by go wyciągnąć.
Opublikowano

A bo też to FS wymyśla. Tu jakieś inventory, tu jakieś zmiany stylu broni, przedmioty do używania, combosy jakieś staggery, stuny i backstaby. Dali by pod prawym triggerem strzał a pod lewym iron sight i by nie było problemu, a nie na siłe starają się być oryginalni, a komu to potrzebne?

Opublikowano

też nie rozumiem jaranka bb, przeciez ubisoft juz wypuscil cos identycznego i to w duzo lepszej grafie

Opublikowano

Rozumiem, ze ktos moze miec problem z wyekwipowaniem pistoletu w BB ale zrobic o tym filmik i puscic do internetu to trzeba miec chyba zaje.biscie silna psychike.

:dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.