Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

halo, gow i forza na zmiane, tak jak w poprzedniej generacji. Zero ciekawych, nowych marek. 

To wolisz takie ciekawe i nowe marki jak Korytarz 1886? A może Until Down? Czy bardziej skłaniasz się do Knacka - najlepszej platformówki od lat? 

no ale powiedz mi, jak mam z Toba dyskutowac o tych grach, skoro na youtube je tylko widziales. 

Tutaj nie chodzi o dyskusje. Po prostu liczyłem, że odpowiesz mi na pytania zawarte w moim poście gdzie są te przede wszystkim CIEKAWE i nowe marki na PS4 poza Bloodborne, które w sumie i tak jest uznawane za kolejną część Soulsów. 

No sorry, Knack tworzony przez gościa pracującego nad PS4 ma spadki do 30fps, a Order taki benchmark bez gameplayu z odbiciami w szybach rodem z watch_dogs. Until Dawn jeszcze nie wyszedł, ale obstawiam, że będzie to ten sam poziom. 

Zresztą wasz ulubiony MC pokazuje ich "jakość". :reggie:

P.S Teraz nagle w cw posiadanie konsoli ma znaczenie, ale przypomnę to jak stulejarz kobik zacznie się wypowiadać na temat nowych girsów. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Knack to ma akurat spadki do 14fps :lapka:

Opublikowano

ale prosze sie nie nabijac z jednej z gier zycia maciomaniaka

Opublikowano

kto tu jeszcze jest teoretykiem bez konsoli? bluber i mendrek ktorych i tak nikt na powaznie nie bierze?

Złodziej, czeka która konsola zostanie pierwsza złamana.

Opublikowano

cześć, co tu się dzieje? Czy bociarnia pozbierała się już po przyjściu mesjasza i ostatecznym rozwiązaniu kwestii xbockiej ?

Opublikowano

Yeti czeka az mu urosna jajka.

#Thisiswaiting

:kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

cześć, co tu się dzieje? Czy bociarnia pozbierała się już po przyjściu mesjasza i ostatecznym rozwiązaniu kwestii xbockiej ?

Nic sie nie rozwiazalo, cieszymy sie razem z wami, ze dostaliscie dobra gre na koniec wydawniczego roku 2015 playstation 4.

Opublikowano

pojazdów na pokrytegospermączeza, nigdy dość.

Już  przecież wiadomo czym będą nowe Gearsy, kolejny gwoździem do trumny sonobociarni  :yao:  :reggie:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

niedawno dostaliscie odpowiedz na ryse, teraz dostaliscie odpowiedz sony na sunset overdrive czyli bardzo dobra gre

czyli czujecie to co xboty w październiku 2014, niezle

szkoda ze odpowiedz na potrójne combo od MS na koniec roku Sony nie zaczęło jeszcze nawet produkować xD

Opublikowano

Cosmos doszedles juz do pierwszego bossa czy dales szukasz lampy niczym Fanek szukal swini w Kyracie?

Opublikowano

niedawno dostaliscie odpowiedz na ryse, teraz dostaliscie odpowiedz sony na sunset overdrive czyli bardzo dobra gre

w jakiej szkole botow ucza ze 81%=93% ?

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Zdepczemy was na e3

Uprzejmie prosi sie botów o nieczytanie spoilera,

przeznaczone tylko dla posiadaczy PlayStation

Ficuś, Ex4ct, Yeti, reszta - jaka teraz strategia?

trzymamy sie wersji E3? bo chyba nic lepszego nie wymyślimy

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Fanek grafy lepszej na xone miec nie bedziesz wiec czego sie boisz - ino sony (pipi)a!!!!!!!!!!1

Opublikowano

Sony może uratować w tym roku tylko jedno:

Na E3 zwiastun The Last Guardian z datą na jesień 2015

:obama:

Opublikowano

Figaro mi na psn juz wyslal skradziony plan dzialania sony na e3

M-map-GEB.gif

Opublikowano

ja mysle ze maja asa w rekawie, jakas bombowa zapowiedz na e3 z data premiery na koniec roku

to w stylu sony, mozna byc spokojnym, tak jak mowi exact jakies gt7 pewnie juz sie robi i dowalą na końcówke jako konkurencja forzy 6

xDDDDDDD

Opublikowano

Stawiam ze Sony mocno sie zepnie na E3, pokaze mase trialerow, teaserow czy innych renderow z nadchodzacych gier jak God of War 4, TLoU2, Killzone4, Infamous 4 czy GT7 aby taki exact np. mogl napisal TERAZ POKAZO JAK ROBI SIE WYSCIGI WY WSTRETNE TURN 10...

...a potem grzecznie pojdzie bo bundla XO+FM6 bo te gry wyjda pewnie gdzies pod koniec generacji :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.