Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

boty nie maja klapek i doceniaja dobre gry, sam polecilem kumplowi BB i polecial do sklepu

a u klapersow sunset 6/10, halo krasnale, fh2 nie bo buraki, f5 nie bo nie, dr3,ryse,titanfall,ori nie bo pc z nasa, 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A czemu mialby nie grac w BB? To nie garnitury z Sony, ze wala formułkę przed wyznawcami i na tym sie konczy ich kontakt ze swiatem gamingu. :reggie:

Wystarczy popatrzec jaki swietny kontakt maja Nelson i Spencer z graczami. Dla mnie to jest jeden z wazniejszych aspektow przy danej marce.

Mam nadzieje ze Sony sie opamieta i zacznie produkowac wiecej takich swietnych gier jak BB. Ta generacja tego bardzo potrzebuje, a nie kur.wa killzonow, orderow i innych knackow o ktorych nikt po miesiacu nie pamieta.

No i dlaczego jeszcze Rockstar nie oglosil oficjalnie RDR2. :(

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie prawda kermit, ja wciąż uwazam ze obie Forzy to must have dla posiadacza X1, o SO sie nie wypowiadam bo nie grałem.

Ty polecasz gre a a ja polecam nawet cała konsole gdy ktoś sie mnie pyta co kupic dziecku 6 letniemu.

@suteq, w Sony masz wpływ na gry, przecież swojego czasu rozmawiałem z gościem na twiterze co robi DriveCluba.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ja serię forza zawsze szanowałem. W SO nie grałem, ale chętnie bym zagrał i fajnie, że to nowe ip.

Opublikowano

horizon2 super, SO z tego co gralem u kuzyna to wydawal sie zjadliwy, chetnie bym go sprawdzil jakbym mial xone

w kazdym badz razie in your face kermit

Opublikowano

@exact

Ale to jest developer, a mi chodzi o osoby odpowiedzialne za dana marke, sprzet, co znajdzie sie w aktualizacjach itp.

Generalnie wlasnie chodzi mi o kontakt takich stereotypowych krawaciarzy ze spolecznoscia.

Zobacz nawet na aktualizacje na obu konsolach.

Na xboxie co miesiac spora aktualka, sa tez specjalnie preview i wszystko jest wypisane, a u Sony "poprawa stabilnosci systemu". No kur.wa to jakies kpiny.

Obawiam sie ze Sony popelnia ten blad co ms w poprzedniej generacji po wypuszczeniu kinecta. Osiada na laurach a gdy sie budzi jest juz za pozno. Ludzie coraz bardziej w koncu pojmuja ze grafika nie gwarantuje swietnej gry. Wystarczy spojrzec na benchmarki: killzone, order, ryse - piekne graficznie a co z reszta?

No wlasnie, bieda.

A wychodzi taki BB, ktory kazdy wie ze grafika nigdy nie byla w soulsach najlepsza ale gra nadrabia cala reszta: klimatem, architektura, prezentacja swiata, fabula, lore i przede wszystkim gameplayem.

I co z tego, ze taki sunset jest w 900p i nie ma super grafiki? Jak gameplay jest swietny i miod sie wylewa z ekranu to zdecydowanie ide na taki uklad.

Kur.wa sciana tekstu. :pokerface:

Pasuje bardziej do teczy.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Przecież jak wychodzi ciekawa latka to jest i Video co wnosi i opisane tez masz.

A ze nie wychodzi co miesiąc jak na xboxie?

No sorry ale to Xbox One zrobił sie PS3, oni tylko teraz prostują sytuacje.

Jedyny ficzer ktorego można zazdrościć botom to snap, to jest od dnia premiery konsoli.

Opublikowano

mi brakuje tego ma wiiu i xone - lacznego czasu spedzonego przy danej pozycji

Opublikowano

na xbonie sa statystyki z gier jakie ogralismy do porownania z friendami - czas gry / acziki / rankingi (np ilosc smierci w ori xd)

do tego apka aczikow ma genialne to ze pokazuje procent jaki mamy w danym acziku i ile brakuje do jego ukonczenia

i jeszcze inne male ficzery ktorych nie widac na 1 rzut oka a sa mega wygodne

granie w fh2 a w snapie twitch i masorz grajacy w BB goty xD

Opublikowano

Przecież jak wychodzi ciekawa latka to jest i Video co wnosi i opisane tez masz.

Jedyny ficzer ktorego można zazdrościć botom to snap, to jest od dnia premiery konsoli.

Czyli uważasz, że PS4 nie są potrzebne częste aktualizacje? 

Sorry, dla mnie nie ma czegoś takiego jak perfekcyjny system, zawsze jest coś co można zrobić lepiej i nie trafia do mnie arugumentacja, że "no najwidoczniej PS4 nie potrzebuje aktualizacji co miesiąc". Oczywiście, że potrzebuje, wszystko potrzebuje regularnych i jak najczęstszych aktualizacji, bo są ludki, którzy się tylko tym zajmują i powinni wszystko ulepszać jak najbardziej się da. 

Jak napisałem to dotyczy wszystkiego, konsol, telefonów czy nawet Steam. Na Steam czasem są 3 aktualizacje w tygodniu, wprowadzajace drobne poprawki, ale poprawki i ja widzę wyniki pracy ludzi, bo jednak robią sporo i ja to widzę. Lubię takie dbanie o klienta po prostu. 

Tak najeżdżam PS4, ale na Xbone jest również masa do poprawy chociażby ostatnio się dowiedziałem, że konsola robi screena za każdym razem gdy wpada osiągnięcie i nie da się tego wyłączyć. No dla mnie to jest padaka kompletna. Albo, że nie można usunąć pojedyńczych danych danej gry jak na X360 tylko albo wywal wszystko albo wyjdź. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Przydała by się jeszcze opcja ustawiania wielkości obu okiem w trakcie korzystania ze snapa, ale to zapewne z czasem się też pojawi.

Opublikowano

Czyli uważasz, że PS4 nie są potrzebne częste aktualizacje?

Sorry, dla mnie nie ma czegoś takiego jak perfekcyjny system, zawsze jest coś co można zrobić lepiej i nie trafia do mnie arugumentacja, że "no najwidoczniej PS4 nie potrzebuje aktualizacji co miesiąc". Oczywiście, że potrzebuje, wszystko potrzebuje regularnych i jak najczęstszych aktualizacji, bo są ludki, którzy się tylko tym zajmują i powinni wszystko ulepszać jak najbardziej się da.

Jak napisałem to dotyczy wszystkiego, konsol, telefonów czy nawet Steam. Na Steam czasem są 3 aktualizacje w tygodniu, wprowadzajace drobne poprawki, ale poprawki i ja widzę wyniki pracy ludzi, bo jednak robią sporo i ja to widzę. Lubię takie dbanie o klienta po prostu.

Sa potrzebne, i sa.

Ostatnio share play, teraz mozliwosc wznowienia gry po uruchomieniu konsoli czy tak mały a tez istotny ficzer jak Spotify z możliwością słuchania i grania jednocześnie.

Opublikowano

Ten Share Play to dla mnie jest totalna padaka. Miało być udostępnianie gry faktyczne, a to wszystko i tak zależy od developera. Jak ma zły humor i jest ch*jem to zablokuje i po ptokach. Wtedy nie udostepnisz koledze gierki, żeby sobie sprawdził czy mu się podoba i czy warto kupić własną kopię. 

Myślałem, że to będzie rozwiązane jak na Steam, że udostępniasz bibliotekę(w przypadku PS4 grę) i grasz ile chcesz dopóki właściciel nic nie robi na konsoli. 

Owszem, że to jest :cebula: , ale jak ktoś wprowadza taką opcję no to porządnie, a nie byle co. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No to ustawiamy listę z Horizon i lecimy w DC :D

duchowy nastepca pgr z muzyka z horizon

#prawiexbox

Opublikowano

Właśnie przed chwilą dokładnie to zrobiłem :)

Opublikowano

duchowy nastepca pgr z muzyka z horizon

#prawiexbox

w horizon to mnie muza jeno porwała, więc jednak ma coś w sobie.

Opublikowano

Tylko cześć pierwsza, FH2 w mojej opinii ma gorszy soundtrack.

Opublikowano

ale lepsze wszystko inne

Opublikowano

granie w fh2 a w snapie twitch i masorz grajacy w BB goty xD

Ja w Snapie oglądam Comedy Central po angielsku gdy gram godzinami w Magic 2015 albo Diablo 3 :D

Opublikowano

Wycięli z GTA połowę efektów, a biedny xbone dalej 24 fps :smutas:

Opublikowano

Show PSN ID or leave.

Opublikowano

mimo wszystko wole obecny stan rzeczy i praktycznie betonowe 30fps w gta5 na ps4 niz stan przed patchem z minimalnie lepsza grafika, z magnetowida oczywiscie beka od zawsze i na zawsze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.