Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Najlepiej oceniana gra xboxa ogrywana na lapku z wykorzystaniem akcesoriow playstation :Ddbc167f628775712bb3a4bf36d97d79d.jpg

Ale chwalisz się, czy żalisz? Bo nie rozumiem.

Opublikowano

Szkoda, że nie strzeliłeś foty jak pod tą kołdrą grasz :P

Opublikowano

Miałbyś godność i podłączył to pod TV, a nie kisisz taką perełkę na wypalcowanym lapku pod kołdrą ;/

Opublikowano

Najlepiej oceniana gra xboxa ogrywana na lapku z wykorzystaniem akcesoriow playstation :Ddbc167f628775712bb3a4bf36d97d79d.jpg

tyle w temacie dobrych exow na xone

Opublikowano

Fanek, wpadaj do mnie. Ogramy cos na Xbonie <3

Opublikowano

tyle w temacie dobrych exow na xone
No jeszcze dodalbym sunset i horizona 2,ktorych niestety nie ma na pc. Zreszta nawet jak by byly to i tak bym tego nie ogral bo lapek nie pociagnalby ;p
Opublikowano

Fanek, wpadaj do mnie. Ogramy cos na Xbonie <3

zanim dobije bedzie po swietach :)

Opublikowano

tak patrzę na top postujących tutaj ludków i poza szują najwięcej nawalił Ficuś. I kto jest tutaj bulduperem ( ͡º ͜ʖ͡º)

wiesz co jak przejrzałem sobie liste najwięcej postujących na przestrzeń każdej edycji, która była zapisana na forum wyszło na to, że największy stulejarzem i bulduperem jesteś ty  ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Top 15 prezentuje się tak

1. MaZZeo z zawrotną liczbą 6877 postów, gardzi klaperstwem niestety odkrył psxa w 99 roku i pochodzi z białegostoku więc to dyskfalifikuje go w jakiejkolwiek walce bo beka jest zbyt duża.

2. DonSterydo postów na usługach ms naje.bał aż 6124 bronił każdej zje.banej decyzji microshitu bo dostawał promki

3. Figaro nasz pocieszny pan "ogram w 2020 ale nieprzeszkadza mi to naje.bać 5248 postów jaranka z neogafa" Stulejarz gejmingu, który nie kupuje nowych gierek. [*]

4. Bartosz szuja z liczbą 4895 plasuje się na 4 miejscu, ale je.bnął tych postów z 3000 tylko w tej edycji, generalnie glonojad :Coolface:

5. Ficuś zwany Fajusiem, czesto i gęsto pier.doli głupoty żeby mówić potem, że boty to pelikany, ogrywa do końca tylko gierki, które są tego warte więc The Order zaje.bisty, miejsce piąte z liczbą postów

4836

6. eX4cT_PL  o jezu, ten typek to jest kopalnia beki, akcja z wiedzminem 3 na e3, 60 fpsów na yt, model jazdy w gta po filmiku znał, w międzyczasie spłodzenia potomka nasmażył 4366 postów raka

7. easye obok maciusia nasza druga kochana chorogięwka, która po przejsciu do obozu sony nagle przypomniała sobie, że nic na xboxie360 nie podobało mu się, aż 3510 postów zatrzepotało na wietrze

8. suteq pocieszny gimbek, nie lubi chinskich gierek o platinum games czyli zaorać typa, postów emanującym zje.banym gustem 3419

9. hav3n  jego chłopak ma smieszną dziarkę, piesek z duck hunta natrzepał aż  3361 postów

10. YETI posiada na koncie 3083 postów, jaj nie stwierdzono

11. Ins dobry chłopak, ciężko coś o nim złego powiedzieć oprócz tego, że zna się z Tokarem a liczba jego wypowiedzi to 2974

12. raven_raven cóż chłopak postów nabił prawie tyle ile ma gierek na STEM - 2943, trzepane było do relacji z GTA V :lapka:

13. nobodylikeyou postów na hardzie i z wyłączonym hudem napisał 2761, nie lubiany nie kochany przez mnie bo jest zje.banym teoretykiem bez ps4

14. Bansai ziomek jest z sosnowca musicie mu wybaczyć, że napisał aż 2349 postów

15. Mendrek no i last but no least, nasz kochany szeryf napier.dolił bzdurnych postów od których miałem ochote sobie wydłubać oczy aż 1528

Opublikowano

Fanek czemu nie przyjąłeś mojego zapro na psn :frog:

Opublikowano

Mocno śmiechłem przy poście Szui. :dynia:

Prawie tak samo śmiechłem z infamousa, którego kupił na ps4. XD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dobrze że nie jestem w top 15 :obama:

Opublikowano

Mocno śmiechłem przy poście Szui. :dynia:

Prawie tak samo śmiechłem z infamousa, którego kupił na ps4. XD

Mówisz tak bo cie nie stać :cool:

Opublikowano

Tak sobie wmawiaj chorągiewko. :lapka:

Opublikowano

ajajaj jak boli dupka, króliczek nie przyniósł xbąka 720p?

Opublikowano

Tak sobie wmawiaj chorągiewko. :lapka:

popros bluberra to moze ci postreamuje infamous

Opublikowano

ajajaj jak boli dupka, króliczek nie przyniósł xbąka 720p?

Tobie przyniósł za to nowego kolegę w postaci Fanka i pokrytegowstydem. :cool::lapka:

Sorry, zapomniałem o Obsim, Lemonce, Mendrku, Mroku i jedynym oraz niepowtarzalnym Expercie. 

:banderas:

Kalafior hipokryta, ten sam worek co yeti. :problem:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

ps4 z infamousem, czy mozna upasc nizej? :frog:

nie no lepiej grać w project spark xd

Opublikowano

No w project spark takiego infamousa zrobi kulawy 7latek z downem xd

Opublikowano

Zgadzam sie z tym tekstem o glonojadzie szuja :Coolface:

Opublikowano

Bansai niczym

iR9x9Nq31gbOF.gif

:obama:

Opublikowano

tej do spania bo jutro mama będzie krzyczeć

No w project spark takiego infamousa zrobi kulawy 7latek z downem xd

Dałeś radę? Gratuluje.

Opublikowano

:kaz:

Zamiast siedziec i grac w mesjasza ze mna, z Masorzem i z Plejem na imprezie wolisz produkowac tutaj jakies dyrdymaly, no bardzo nieladnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.