Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Beka z typów, kupują zabawkę za 1500zł, ale muszą mieć do niej dedykowane pomieszczenia bo hałas się niesie, no ale to tylko u pinga są problemy ze sprzętem Sony xD.

Dobrze, że XBONE jest ciuchutki. Mieszkam w 30m2 mieszkaniu z rodzicami, zamiast drzwi mamy takie śmieszne koraliki (kot nie lubi zamkniętych drzwi, więc je pościągaliśmy) no i generalnie na PS4 nie mogę grać po 23:00 bo wszyscy chcą spać i hałas im przeszkadza, za to XBONE nikt nie słyszy nawet o 3 rano :).

Edytowane przez ping

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale bieda :(

Opublikowano

to sie fachowo forhangi nazywa, a nie jakies gorolskie koraliki!!!!!!111111

Opublikowano

Od kiedy salon z kinem domowym i kilkoma konsolami to dedykowane pomieszczenie? Raczej chodzi i komfort dużej przekątnej, dobrego nagłośniona, wygodnej kanapy a nie potrzeby zagłuszenia wentylatora.

Ping nie mieszkasz z starymi bo masz meble w kolorze jabłoń (tam m.in. trzymasz zapasowe pady),?a to musowy element wynajmowanych kwadratów, więc nie ściemniej tu proszę:)

Opublikowano

Nie mam warunków xd, 5 konsol i stacjonarny pecet jakoś dają radę pracować normalnie w ciszy tylko szrot obesrany nie a ci bedą bronić złymi warunkami  :dafuq:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

A szklaną gablotę masz na nią z otwartym tyłem aby się nie grzała i pochwytami ze stali szlachetnej?

Bo jak nie to masz fikcję nie warunki.

Opublikowano

Podchwyty z złotych zębów kanabisa mam. 

Opublikowano

By konsola się nie grzała, to wszyscy możemy się uczyć od Fanka i jego sposobu z zakrętkami po Cisowiance pod PS4.

Opublikowano

Czyli co, chyba jedynie xbox działa kulturalnie. WiiU też potrafi przy.(pipi)ać basem.

Opublikowano

Gdyby jeszcze tylko wyglądał jak konsola. No ale nie można mieć wszystkiego.

Opublikowano

Największe zaskoczenie tej generacji. Moje pierwsze X360 chodziły jak suszarki PS4 po roku użytkowania, natomiast w momencie wirowania napędu sąsiad potrafił napier.dalać miotłą o kaloryfer. Xbox One is love, Xbox One is life. Cichutka, piękna, solidna konsolka.

Opublikowano

Nie no 360 bez możliwości instalacji na dysku i starsze modele to były turbiny dużo gorsze niż ps4.

Opublikowano

Zależy jaka revvizja.

XD

Edytowane przez ping

Opublikowano

Pierwsza wersja 360 tki, to był potworek. Natomiast czarna slimka jest śliczna, przemyślana, działa bez zarzutu i nadal się dumnie prezentuje w pionowej pozycji obok mojego Tv.

505.jpg

Wersji z błyszczącą obudową -

najładniejsza konsola ubiegłej generacji.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Wciaz wierny pierwszej wersji 360tki <3

Opublikowano

Dysk dopinany z boku/góry, brak wifi i hdmi, rod? To nie była dobra wersja.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Pierwsze PS3, Xbox 360 Slim i turkusowe Wii na podstawce, tak wygląda mój ranking najładniejszych konsol poprzedniej generacji. 

Opublikowano

Czyli co, chyba jedynie xbox działa kulturalnie. WiiU też potrafi przy.(pipi) basem.

A widziałeś kiedys głośny kalkulator?

Pierwsza wersja 360 tki, to był potworek. Natomiast czarna slimka jest śliczna, przemyślana, działa bez zarzutu i nadal się dumnie prezentuje w pionowej pozycji obok mojego Tv.

505.jpg

Wersji z błyszczącą obudową -

najładniejsza konsola ubiegłej generacji.

Zgadzam sie.
Opublikowano

Dysk dopinany z boku/góry, brak wifi i hdmi, rod? To nie była dobra wersja.

No jasne, ze nie byla.

Ale mam go od 2007 roku, wersja premium. Po drodze zaliczyl 2 rrody ( dzieki Bogu za gwarancje i serwis MS :obama:)

Opublikowano

Wciaz wierny pierwszej wersji 360tki <3

Pelna zgoda, szczegolnie pierwsze modele, te wadliwe, na widok pewnego pieknego czerwonego pierscienia wiekszosc Xbotow reagowala tak:

7c91895b6241672bb1d118ee2cb9f2ba.gif

Nie bylo chyba bardziej obfitego w bol dupy okresu w historii gamingu niz ten ktory zaserwowal nam M$ z RROD (o braku wi-fi etc. nie wspominam nawet), szlachta playstation nie grala bo nie miala exow (do 2008-2009 bodajze), a zielony <inwektywa jakas> mial gry ale nie mogl grac bez recznika owinietego wokol konsoli :yao:

Piekne czasy, motzno tesknie. W sumie teraz jak sobie mysle to ten start current genow nie byl az tak (pipi)owy jak mi sie poczatkowo wydawalo, przynajmniej konsole dzialaja a i z grami nie ma az takiej tragedii :reggie:

A tak wracajac do obecnego tematu, dla mnie najladniejsza byla pierwsza wersja PS3, choc czarna 360tka [starsza wersja] tez byla sexy.

Opublikowano

No ta pierwsza PS3 byla super, 2 x HDMI dla 1080/120fps grania, 6 portow USB, 3 Ethernet lacza, ahh sony takie dobre

419px-PS3_e3_2005_prototype_AV_out.jpg

Opublikowano

No szkoda, że gier nie wypuscili na to wtedy. 

Opublikowano

No szkoda, że gier nie wypuscili na to wtedy.

No Assasynow nie było wtedy jeszcze.
Opublikowano

Byli zbyt zajeci robieniem CGI killzona w 1080p/120fps na E3 2007 zeby jakes exy wydac, ale koniec koncow dostarczyli tytuly na wylacznosc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.